Normalno da ti je krivo kad vdis da pitari polako otvaraju oci. usref zvani usro je vasa jedina nadakolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:44Brate krivo mi kad vidim vam na temi da pisu da je neznalica, da ga tjeraju i slicno.... Trebaju vama Hurtici.... Yebi ti tosimidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:42Sto te pogodilo, popi malo vode I secera..kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:39Od zadnje 3 titule, Husref je uzeo 2...
Stvarno su budale ako misle da je problem u njemu, probleme trazite u upravi(ljudima u klubu)....
Otjerate li Husrefa, ne nadajte se tituli prije 2024./25. a mozda ni tad, ako Husref ne bude dobar sa zdravljem....![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vi kad otjerate Sabrinu i nesposobnjakovice iz uprave cete tek poceti otvarati oci 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Dobro ba, idi vracaj kreditekolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:50Vi kad otjerate Sabrinu i nesposobnjakovice iz uprave cete tek poceti otvarati oci![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj kad pocnu sr.at o kreditima a trener ima duplo veca primanja ima od naseg,a duplo losiji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bezKORISNIK
- Kontakt:

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovim putem da Anelu Hebiboviću poželim brz oporavak!
Izdrži momčino! Rivalitet je rivalitet, ali ljudskost je ljudskost!
Izdrži momčino! Rivalitet je rivalitet, ali ljudskost je ljudskost!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Svaka cast posteni navijaču @kolezeljovac.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- bezKORISNIK
- Kontakt:
ja jos puscam tuzne pjesme na youtrube
Mi nase kredite uredno vracamo, ne guzimo se po Vijetnamu za parePantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 02:00Dobro ba, idi vracaj kreditekolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:50Vi kad otjerate Sabrinu i nesposobnjakovice iz uprave cete tek poceti otvarati oci![]()
- MocMahale444
Bit ce bolje tobeti del bin usrefi.
Krivac vas za poraz je onaj lik iz malezije sto je prodao ovom vijetnamcu vas klub za kamion rize.
Sad pere pare preko pitara.
Napravi pobunu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Klempave ti usiMocMahale444 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 05:34Bit ce bolje tobeti del bin usrefi.
Krivac vas za poraz je onaj lik iz malezije sto je prodao ovom vijetnamcu vas klub za kamion rize.
Sad pere pare preko pitara.
Napravi pobunu![]()
preveliki nos
zenama se dopadas
u cemu je stos
Predem vunu i kucinu
u vajatu pored dzade
a Tadija, moj komsija
kucinu ukrade
Ref.
Joj, Tadija, ne muci me
sta da radim bez kucine
duge noci preko zime
ne moze se bez kucine
Joj, Tadija
joj, nosonja
mislila sam
da si sonja
Stizu prela i posela
uz ognjiste toplo sedam
pa milina kad s veceri
kucinu upredam
Ref.
Zene sapcu da do Srema
nigde bolje musko nema
nemoj da mi zameris
moras da me uveris
Traze selo da ostavim
da osetim zivot grada
al' ja volim kad pred zoru
kucina ubada
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel to pametnica @High napisao, to mi baca na njegovo maslo. Inace vrsni poznavaoc drevne igre. Kad je bio manji stariji ljudi iz mahale ga poveli na utakmicu, nakon pocetka drugog poluvremena on se cudom cudio i pitao ih sto nasi napadaju na nas gol. Nakon toga ga nisu vise vodili dok nije napunio 18 godina prosle godine.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kljukuse ovih dan i noci:

Obzirom da se ne moze zaspati, da ukratko sumiram:

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
A sto lazesMamlaz je napisao/la: ↑01 dec 2019, 05:30Mi nase kredite uredno vracamo, ne guzimo se po Vijetnamu za parePantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 02:00Dobro ba, idi vracaj kreditekolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 01:50Vi kad otjerate Sabrinu i nesposobnjakovice iz uprave cete tek poceti otvarati oci![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Dobro jutro Tritari
Sve je dobro bilo dok nisam vidio da nabijaju iz svoje polovine na Ahmetovica i u sesnest nece li zalutati koja. Koji **** od ekipe majko draga. Spustili smo vam loptu i lagano karali. Krila zuje (Rama i Veseli) busenje onih laznih bekova. A oni pisu kako nasi ne valjaju. Hahhah Pa Sipa je debili Humels za one vase stopere.
Samo da vam kazem da Stila nije igrao u prvih 11 kod 5 komada pa da se ne futate na njega..vec .....VRATIJA SE ŠIME UBICA LIGE HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
8 u 2 lijepo je bilo vidjeti kako idete ranije sa stadiona. Usro neka te jos 3 godine da nabijemo pobjede u derbiju i gol razliku

Samo da vam kazem da Stila nije igrao u prvih 11 kod 5 komada pa da se ne futate na njega..vec .....VRATIJA SE ŠIME UBICA LIGE HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
8 u 2 lijepo je bilo vidjeti kako idete ranije sa stadiona. Usro neka te jos 3 godine da nabijemo pobjede u derbiju i gol razliku

Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 01 dec 2019, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.