FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro jutro naciji.
Oremus i gavric nisu zadnji vezni.
Oremus pogotovo. Hvala "šefe"
Oremus i gavric nisu zadnji vezni.
Oremus pogotovo. Hvala "šefe"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Nije uredu da se mati psuje, rahmet veliki njegovoj mami i babi Ibrahimagi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Veca tuga od svega je sto nakon treceg gola, mi stojimo, boli nas qurac... A imas jos 20 min do kraja...
Takvu nemoc odavni nismo imali... A sve je krenulo od toga sto igraci nisu spremni..
Sad ce mj sin doci ovde i reci da su igraci umorni od Celtica i da ce svaki taj igrac to potvrditi... Ma mrssss..
Yebem vas usta placenicka, sve redom...
Kad i kad sam ja govorio za Hodzica, da je to mrtva ubleha.... Al jok... On uleti par klizecih, i dobar...
On nema zivota u sebi, sinoc on a i ostali niko yebenog šprinta da napravi... Laganini..
Gledam velkoskog, ko na jajima... Opa cupa, nema potrebe za zuriti...
A ovaj idiot pored aut linije, mase rukama i teatralno se ponasa....
Juce Osim zuti karton, kad nas debil isto bez potrebe nesta ko i on da dobije karton, et da su face.... Yebem vas usta obojicu...
Takvu nemoc odavni nismo imali... A sve je krenulo od toga sto igraci nisu spremni..
Sad ce mj sin doci ovde i reci da su igraci umorni od Celtica i da ce svaki taj igrac to potvrditi... Ma mrssss..
Yebem vas usta placenicka, sve redom...
Kad i kad sam ja govorio za Hodzica, da je to mrtva ubleha.... Al jok... On uleti par klizecih, i dobar...
On nema zivota u sebi, sinoc on a i ostali niko yebenog šprinta da napravi... Laganini..
Gledam velkoskog, ko na jajima... Opa cupa, nema potrebe za zuriti...
A ovaj idiot pored aut linije, mase rukama i teatralno se ponasa....
Juce Osim zuti karton, kad nas debil isto bez potrebe nesta ko i on da dobije karton, et da su face.... Yebem vas usta obojicu...
Oremuš i Gavrić nisu prošli pripreme, tj. Gavrić jest ali i nakon njih je **** bio na početku jer su i te vođene od šarlatana...nema hljeba bez destruktivca u veznom, to smo svi ovde znali na ljetnim pripremama....bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:25Slazem se trener je najveci krivac i prvi je koji treba da ide. Isto mislim da je njihov vezni red bolji bar ovo juce sto je igralo. OREMUS GAVRIC, smjesno ni blizu nisu recimo Crepulja Stanojevic par od prosle godine.Denchi je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:18nisu bolji, nego naloženi više, neko ih je spremio, neko ih je ložio, neko im objasnio koji prostor napadati, oni imaju 5 puta slabiju sredinu od nas, samo Štilić je klasa igrač kod njih, 1 igrač, ne možeš na derbi krenuti pričom nećemo se revanširati, nama je bod dovoljan, ne u gradskom derbiju, ne kad si na prošlom primio 5 komada, što se nije desilo DECENIJAMA unazad pa ni sa kramarima,cezarima,altiparmakovskim i ostalim panjevima u sastavu...ne možeš biti PICHKICA u derbiju, u ovom gradu ne možeš u derbiju Janje možeš...ne možeš staviti lika koji još pije lijekove za rak limfoma na gol, ne možeš! u profesionalnom klubu ne! u janji da...bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2019, 08:56Sto se tice same utakmice zeljeznicar jednostavno bolji. Dvije kljucne stvari fizicki spremniji i bolji vezni red imaju a bez sredine terena nema dobrog tima oni su tu bolji. Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic i Rahmanovic su bili nasa veze prosle godine ostao Rahman. Jednostavno nismo spremni i nemamo vezni koji mogu biti agresivni a Bgm nemamo ni igraca tipa Crepulje koji zna prenjeti loptu da je ne pegla.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
što pa mrtvi su, njih ne boli....šta je tu je, dešava se i torobertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:31Nije uredu da se mati psuje, rahmet veliki njegovoj mami i babi Ibrahimagi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kazu do igraca je...
Pa nama svaku utakmicu bar 4 igraca igraju na pogresnoj poziciji...
Jucer redom: Hebib, Hodzic, Oremus, Gavric, Tatar....
Ovih pet igraca...
Imas Djokanovica i Stanojevica na klupi, pa po poluvrijeme da igraju, da trce i lome... Ma jok.. more tromi Gavric da igra najzahtjevniju poziciju...

Povreda hebibovica 5 minuta. Umjesto da odmah ubaci letica, jer je odmah i igrac nas i doktor pokazao da je kraj za hebiba, Husref salje letica ispod zapada da se zagrijava?
Izmjene tek necu da komentarišem.... Ma ne znam sto se ovdje o tome polemise, lik je totalna neznalica i ono sto radi je takav amaterizam koji samo naduvani likovi mogu podržavati.
Izmjene tek necu da komentarišem.... Ma ne znam sto se ovdje o tome polemise, lik je totalna neznalica i ono sto radi je takav amaterizam koji samo naduvani likovi mogu podržavati.
samo ispravka družePitar6785 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 08:37
Nafali ti dobro amawa i napraviga gvardiolom za pl ligi, a ima isto bodova ko i Husref. Takode od prvog kola ima tu optimalnu formu svoi igraca uz minimum povrijdeni igraca. (Manje od svih ekipa koje su medzu prvi 6) igra ista nista bolja nego prvo kolo ili tiga citavo vrijeme odkad je tu.
Husref ga ostavio na -20 bodova.
Husref je Amara ostavio u minusu od 5 bodova(došao na -15) a one amatere prije njega na -15
daleko od optimalne forme nego rastu iz tekme u tekmu, malo kiksaju pa se vrate pa malo sudija pogura ali se dižu
ali najbitnije ekipa mu gradi mentalitet, vraćaju se u tekmu nakon što gube i pobjede nerijetko, što gradi mentalitet...
dramatično drugačije igraju nego prvo kolo....jer igraju napadački, samo pritišću...
mi pravimo grešku za greškom za greškom, prerano nam igraju ozlijeđeni igrači, jer doktori neće da kažu NE, jer kondicioni neće da kaže NE!
totalno nelogične stvari se rade, iz pogrešne taktike na pogrešnu poziciju do pogrešnog mentaliteta, sve je loše ne jedna stvar...
ne smijem zamisliti šta bi Amar uradio sa ovim fudbalerima....
Uprava od ljeta zna za problem Husref vs ostali, ne postoji yebena sedmica da se s nekim od igraca ne popickara, i dobijes to sto imas bolikurqce i picke na terenu i tvrdoglavig kocijasa na klupi, al nema tog mudonje u Upravi koji ce dati Husrefu otkaz, znaci jedino rijesenje je da sam ode, hoce li... dabogdaDenchi je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:08čula je loža sve, nadam se da neće čekat da ga pođemo gađat sa tribina svaku tekmumma_hz je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:05Sinoc su na zapadu svi otvoreno psovali Husrefu.Evo ko je bio nek kaze,taman se sve smirilo neki lik se dreknu "**** ti Hodzic nanu",Husref ga pogleda sjebo se.
Js opet nisam za psovke ali nek ode levat sam ,STA ima vise ovdje bs glumiti."voli Sarajevo vise od zivota",pa sto ceka otkaz i otpremninu??
a najviše od svega me nervira što će opet pričat da ga je neko otjerao dok je bio drugi ili prvi na tabeli....
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Najjače kad mi napišu tipa: Oremuš najveća ubleha, najgori igrač koji je kročio Koševom, debil ne zna lopte igrat. A čovjek zadnjeg veznog igrao od kad je došao. Isto tako Gavrić jije zadnji vezni. Tatar nije desno krilo već lijevo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plus mjesecima nije igrao jer ga je onaj crnac jako povrijedio. Protiv Celtica se vidjelo da može i da je dovoljno dobar igrač za našu ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mislim da je katastrofalna taktika bila u oba derbija.Prvi,krenuti sa 2 spica slicnih karakteristika i na defanzivnim pozicijama krenuti sa Mustaficem i Velkovskim i posljedice su se vidjele.
Sinoc,nakon nekoliko mjeseci gdje se koliko toliko ustalila neka defanzivna postavka,gdje je najveci teret u defanzivnom redu iznjeo mali Djokanovic a povratkom Stanojevica i on je lagano poceo ti uradis ovo juce.Znaci,defanziva pocinje zonski od Merse al ne moze ti kad znas defanzivne karakteriatike Rahmanovica,Tatara i Velkovskog staviti iza njih Gavrica i Oremusa koji ni jedan nema kvalitetnu defanzivu.Lako je poslije bitke biti general al ako si zelio da se fajtas i izadjes bez garda juce si morao izaci sa Djokanovicem-Stanojevicem u tom def.bloku a ispred eventualno Gavric ili Oremus.Sa tim zadnjim def.nisi primio vise od 1 gola po utakmici a bez njih 8 u dva derbija.
Da li je u pitanju tvrdoglavost ili totalno ne znanje i ne osjecanje igre i formacijskih promjena koje je radio Osim u toku meca ne znam.
Sinoc,nakon nekoliko mjeseci gdje se koliko toliko ustalila neka defanzivna postavka,gdje je najveci teret u defanzivnom redu iznjeo mali Djokanovic a povratkom Stanojevica i on je lagano poceo ti uradis ovo juce.Znaci,defanziva pocinje zonski od Merse al ne moze ti kad znas defanzivne karakteriatike Rahmanovica,Tatara i Velkovskog staviti iza njih Gavrica i Oremusa koji ni jedan nema kvalitetnu defanzivu.Lako je poslije bitke biti general al ako si zelio da se fajtas i izadjes bez garda juce si morao izaci sa Djokanovicem-Stanojevicem u tom def.bloku a ispred eventualno Gavric ili Oremus.Sa tim zadnjim def.nisi primio vise od 1 gola po utakmici a bez njih 8 u dva derbija.
Da li je u pitanju tvrdoglavost ili totalno ne znanje i ne osjecanje igre i formacijskih promjena koje je radio Osim u toku meca ne znam.
Ma on je trebo realno poslije Atalante da dobije nogu ili sam ode. Poslije toga, i ta dupla kruna koja je plod igrača, je živa patnja. Uprava je kriva što nisu rekli NE, nama treba neko mlađi, moderniji, normalniji kao trener. Samo ću reći da su svi podcijenili ovu sezonu nakon duple. Od uprave, igrača, trenera, navijača itd. Uzeli smo duplu, ovi ćemo lako isto. To je taj naš mentalitet, umjesto bolje i jače, mi se spustili stepenicu niže. To je pokazatelj kakvi ljudi sve rade i da nisu sposobni da vide dalje od trenutnog. Mislim na sve u klubu, od uprave, sš, sportskog segmenta, igrača. Nama je ovo izgleda neka gornja granica, limitirani i to je to.
Ajmo realno,sjever je najveći krivac sto je Husref tu.Ne glavni ,vec samo najveci.Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:51Uprava od ljeta zna za problem Husref vs ostali, ne postoji yebena sedmica da se s nekim od igraca ne popickara, i dobijes to sto imas bolikurqce i picke na terenu i tvrdoglavig kocijasa na klupi, al nema tog mudonje u Upravi koji ce dati Husrefu otkaz, znaci jedino rijesenje je da sam ode, hoce li... dabogdaDenchi je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:08čula je loža sve, nadam se da neće čekat da ga pođemo gađat sa tribina svaku tekmumma_hz je napisao/la: ↑01 dec 2019, 09:05Sinoc su na zapadu svi otvoreno psovali Husrefu.Evo ko je bio nek kaze,taman se sve smirilo neki lik se dreknu "**** ti Hodzic nanu",Husref ga pogleda sjebo se.
Js opet nisam za psovke ali nek ode levat sam ,STA ima vise ovdje bs glumiti."voli Sarajevo vise od zivota",pa sto ceka otkaz i otpremninu??
a najviše od svega me nervira što će opet pričat da ga je neko otjerao dok je bio drugi ili prvi na tabeli....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- forza_juve
- Kontakt:
Pa dobro majka mu stara
Imamo dobrih igraca to stoji, ali cemu onda losa igra?
Da li je do trenera?
Da li je do fizicke spreme?
Da li je do nesposobnosti i qrcobolje igraca?
Da li je do terena?
Mi smo igru i zalaganje imali samo protiv ubica. Ako je do trenera sta onda ceka rukovodstvo FKS, ako je do fizicke spreme ili nezalaganja opet je do uprave.
Dijelimo orvo mjesto sve to stoji ali brate igra je ravna nuli. Oremus je sinoc prazan gol promasio i to se svakome moze desiti i ne krivim ga , ali gdje su ostale sanse kojih uopce nije bilo, do koga je to?
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Igraci (picke) trebaju da naprave sastanak I da sjedu I da se ispljuju kazu jedni drugome sve,I izadju pred novinare I kazu mi se izvinjajemo mi volimo Sarajevo,a ne sad idu u etno selo dobiju 1 :0 I kazu eto sta hocete jaki smo,mi navijaci smo prebolili te djecije bolesti.Neka im je na cast
Samo Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli dao ostavku ovaj bedak, prostak , kocijas i ubleha od trenera

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nije, niti ce. Pare su u pitanju.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 10:13Jeli dao ostavku ovaj bedak, prostak , kocijas i ubleha od trenera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klub je bio u junu mjesecu taoc ovog shatro strucnjaka. Zasto smo to sebi dozvolili treba pitati odvratnu lezbu iz Siminog Hana. Onda pitati i shatro investitora ciji je najveci domet u zadnjih par mjeseci 50 lopti. O platama ne pricam...valjda je to normalno da im se isplati.
Znaci klub TAOC prohtjeva velikog maga koji voli fks vise od sebe. Dok klub nije popustio nije ni potpisao. I onda mi neko prica o moralnoj vertikali iz Janje koja voli klub vise od sebe...AHA
Odlazi covjece ovdje si sve zavrsio. Bila je dupla ali to je svrseno vrijeme. Bila je i Atalanta i dva zijan derbija sa 8 kom u nasoj kanafi. Ponistio si sam sebe. ODLAZI
Znaci klub TAOC prohtjeva velikog maga koji voli fks vise od sebe. Dok klub nije popustio nije ni potpisao. I onda mi neko prica o moralnoj vertikali iz Janje koja voli klub vise od sebe...AHA
Odlazi covjece ovdje si sve zavrsio. Bila je dupla ali to je svrseno vrijeme. Bila je i Atalanta i dva zijan derbija sa 8 kom u nasoj kanafi. Ponistio si sam sebe. ODLAZI
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Napravismo od njih ekipu koja će se borit s nama za titulu.
Antalija - Livno
Celtic - Troglav
Dupla kruna - uplatnica
Nam - CAS
Milioni od evrope - kamatarenje
I mi s njima na tabeli sa istim brojem bodova i sa dva poraza, napravismo od panjeva neke igračiće. AFERIM NAM!!
Antalija - Livno
Celtic - Troglav
Dupla kruna - uplatnica
Nam - CAS
Milioni od evrope - kamatarenje
I mi s njima na tabeli sa istim brojem bodova i sa dva poraza, napravismo od panjeva neke igračiće. AFERIM NAM!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra, MSOZ101, perodeformero, SHZ82 i 54 gosta.