FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 01 dec 2019, 13:55

HUSREFE I UBLEHE OD IGRACA ODLAZITE!Husrefa otjerati do sutra maksimalno,protiv zvijezde sa Imamovićem,Dervišagićem,Šabanovićem,Kurdićem,Dupovcem,Stanojevićem,Kovačevićem,Cruzom,Šišićem i Salčinom...Vidit cete kako se trči i bori za klub(većina iz ovog sastava)...Taatara i Amara ostaviti u ugljeviku,naseg kapitena velikog isto,naravno ne mozemo poci nazad u sarajevo dok ne ostavimo naseg maga aka.klauza 209k maraka..Oremusa ostaviti zvijezdi da bude domar,gavrić također,a dzafica u domu zdravlja da ga lijece..........
Zelim vam "lijep" ostatak posranog vikenda

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2019, 13:57

Volim FKS koliko Husref voli pare!! :ljepota:
Bahati, bahati Željkan!
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2019, 13:57

Pantelija je napisao/la:
01 dec 2019, 13:43
emir79 je napisao/la:
01 dec 2019, 13:38
Pantelija je napisao/la:
01 dec 2019, 13:31
**** te STILIC koda je Ronaldinho hahhaha
Oremus i gavric nisu zadnji vezni, tatar nije desno krilo... Kontas? Kontas ku. Rac, isto ko i Husref.
Ne moze stilica uszopati oremus a ni ****. Ni gavric, vec djokanovic i stanojevic. Al ne mpzes ti objasniti konju na klupi.
Ne moze nabijati duge lopte na dva balvana osmansko ica i sippvica koji jedino ti i znaju igrati... Samo znaju skakati i Husref im pruzi to zadovoljstvo... S toga ako ima trun obraza neka ode jer mi se gadi
Ne kontas ti sta ti se pise pasa moj. Izvrces i spinujes jer mislis da ce ti proci.

Ne poredi niko Oremusevu i Stilicevu poziciju u igri. Nego kako igra jedan "kapitalac" , a kako drugi.

I da, Stilic je za ovu ligu Ronaldo koliko god mi krivo bilo da priznam. Iz utakmice u utakmicu dokazuje. Dok mi nemamo niti jednog igraca da preuzme odgovornost, niti ima kvalitet pa da sam odluci utakmicu.

I onog kojeg smo imali i koji je bio u mogucnosti, danas se poceo qrciti. Mislim naravno na Rahmanovica.
Pa sto onda kone ne dobiju svaku tekmu kad je STILIC alien😂?
NAS MAG GA NIJE ZNAO KONTROLISATI!

Zasto oremus ne izgleda dobro. zato sto ne igra na svojoj poziciji
Zasto tatar igra lose? Zato sto je i sampionskoj sezoni los bio na desnoj strani
Zasto Rahman igra lose, zato sto ne igramo nego navijamo loptu

Zasto igramo ko ju. Rac
Zato sto je trener svojim ponasanjem i bacanjem krivice na sve oko sebe izgubio svo postovanje od igraca i ne slijede ga, ne postuju kao sto ni on ne postu je obraz svoj i ne daje ostavku vec ceka pare

Ni u prvoj tekmu nije igrao STILIC pa smo 5 primili. Pomiri se da ne zna covjek. Progutaj ponos jbg
Neko ko ne zna, ne osvaja duplu krunu i ne postaje najuspjesniji trener u historiji kluba. Toliko si zapeo za pogresnim pozicijama, kao da igraca iz veznog reda stavlja na golmansku poziciju.
Svaki ti komentar bude pretjerivanje bez imalo smisla.

Tatar je bio jedan od kljucnih igraca za osvajanje duple krune. Ne znam o cemu pises. Rahmanovic se poceo qrciti zahvaljujuci likovima koji mu idu na instagram i prave od njeg fudbalskog Boga,
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 dec 2019, 14:00

Jes jes, samo sto je tatar bio najbolji LIJEVO. A ne desno. A tebi ako je u vezanom redu svaka pozicija ista onda gledaj Pokemone.

Usput... Gavric oremus vs djokanovic stanojevic. Pogodi ko su zadnji vezni a ko Central i prednji vezni

Ps osvoji se dupla kad ti je konkurencija karna a jeleskovic ti napravio ekipu koja moze 3 tekme da trci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 dec 2019, 14:02

Hztesanj je napisao/la:
01 dec 2019, 12:08
Lakoste je napisao/la:
01 dec 2019, 11:06
Je li nam HzTesanj naporavio ludnicu na sjeveru?
Pa za razliku od vas debila mrtvih momci na sjeveru znaju ko je kriv za ovo, igrači koji sinoc nisu fali 15% sebe za pobjedu, ne pljuju trenera i govore covjeku koji je donio radosti Sarajvu vise nego bilo koji trener igrac ili uprava Sarajva... I pametnije vam je da dolazite na utakmice nego sto pametujete ovdje i pljujete po Husrefu samo da ne bude Husrefe vrati se sve ti je oprosteno! Zdravo
DE druze popricaj sa Guzinom koliko je dobio para za premiranje proslu sezonu od Sarajeva da dobiju ili igraju nerjeseno protiv svinja.Mani se te narkomanske price sa sjevera. Kad dobijes odgovor od momka javi se ovdje. Pa ces vidjet koliki je udio usrefov u tituli :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2019, 14:05

moj uzor-S.G je napisao/la:
01 dec 2019, 13:46
emir79 je napisao/la:
01 dec 2019, 13:18
Pantelija je napisao/la:
01 dec 2019, 13:11
Problem je onaj koji uzima 11 000 mjesecno i sramoti nas protiv Kona
Problem je i onaj koji da Oremusu troduplo vecu platu od recimo kapitalca Stilica i koji se sramoti protiv kona.
Ti si prvi opravdavao Husrefa sa tim povrijedjenim igračima (i ja sam da ne bude zabune) i prizivao Oremusa i slične nazad pa da pokažemo pravo lice. Evo pokazujemo pravo lice..
Pa naravno da sam prizivao povrijeđene, nisu to bilokakvi igraci, nego igraci koji su nosili klub do duple krune. To je valjda logicno. Oremus je u prvim utakmicama pokazao da je kvalitetan igrac, ne kapitalac to nisam nikada rekao, ali da ima kvalitet da poboljsa nasu igru jeste. Sad lik nije ni blizu toga, međutim sad odjednom to nije to jer ne igra svoju poziciju, sto je cista glupost, da je to razlog.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 01 dec 2019, 14:14

HOĆEMO BRANDAA BRANDAA NA KOSEVU!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 dec 2019, 14:16

Pa i ne igra svoju poziciju. Oremuš je prije povrede odigrao koliko utakmica, jednu? Svako može eksplodirat na svakoj poziciji u nekoj velikoj i bitnoj utakmici, kao što je bila ta protiv Celtica. Sjeti se da je Eto'o protiv Barce igrao lijevog beka, Šimunića Cico Kranjčar u playoffu LP gurnuo u špic, eno Walker nije primio gol braneći za City u LP, Bertrand u finalu LP protiv Bayerna igrao na lijevom krilu i pružio sjajnu partiju. Al to ne znači da su svi ti igrači prirodni na tim pozicijama, jer postoje različite strategije i uloge na terenu kad napadaš Zvijezdu i kad se braniš protiv Celtica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 dec 2019, 14:19

skoroalen je napisao/la:
01 dec 2019, 14:16
Pa i ne igra svoju poziciju. Oremuš je prije povrede odigrao koliko utakmica, jednu? Svako može eksplodirat na svakoj poziciji u nekoj velikoj i bitnoj utakmici, kao što je bila ta protiv Celtica. Sjeti se da je Eto'o protiv Barce igrao lijevog beka, Šimunića Cico Kranjčar u playoffu LP gurnuo u špic, eno Walker nije primio gol braneći za City u LP, Bertrand u finalu LP protiv Bayerna igrao na lijevom krilu i pružio sjajnu partiju. Al to ne znači da su svi ti igrači prirodni na tim pozicijama, jer postoje različite strategije i uloge na terenu kad napadaš Zvijezdu i kad se braniš protiv Celtica.
Halo Eto, lik fulio prazan gol, pa da je golman bio sve vrijeme.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 dec 2019, 14:24

Nesto sad razmisljam, posto je ovo i dalje šabanska i krkanska liga sto vidimo i juce po zutim kartonima. Kvalitet lige nula(0), tehnika i neka ljepota igre minus dva (-2)
Ako to sve znamo onda je samoubistvo da igrac koji dobije tri zuta kartona pauzira. Pa u italiji igrac pauzira nakon 5 zutih kartona.
Umjesto da sto vise igraci igraju i da se pokusa koliko toliko dobiti na kvaliteti i uigranosti svi ekipa kod nas malo malo pa ti ne igra 2-3 igraca zbog zutih kartona.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 dec 2019, 14:27

Joj smijesne price,kad se osvojila dupla zasluzni su igraci,sad kad se izgubilo 2 derbija i kad uzasno igramo citavu polusezonu nisu oni krivi nego Husref,dak ne budite dvolicni i zbog mrznje prema nekom spinovati,zasluzni su za uspjeh i za DK,al bgm au i krivi i za ovu bruku i neuspjeh i igraci i Husref
Husref jesi legenda kluba i covjek Koji je donio najvise uspjeha ovom klubu i ja kao i vecina navijaca FKS te postujemo i bit ces uvjek legenda, i ostat ces uoisan u historiju FKS,Al bgm donio si nam i.dosta teskih trenutaka i poraza,Al za ono sinoc su ti svi **** od do,tako da budi covjek i ostani svima u lijepom sijecanju i podnesi ostavku,vidi se da u ovom trenutku ne mozes vise.Tako da u ovom trenutku je najbolje rijesenje za nas tvoj odlazak i odlazak 15 igraca ako je ikako moguce.
Vidim opet ovdje pisu da je problem novac i ta klauzula,zasto bi to bio problem,kad se za ****.ne Guzine i Milanovice moze dati 200 sto ne bi i covjeku Koji je donio toliko uspjeha FKS.
Cuj pisu : ja sam govorio da treba nakon duple otjerat nekog,pa dal je normalno da se Neko nakon duple otjera,gdje to ima,tako da ta prica ne pije vode,to je sve mrznja prema nekoj osobi iz nekih licnih razloga.
Zar ima Jos neko da vjerujem da mi imamo najbolji tim u ligi,smjesno,lazete sami sebe, Ahmetovic,Vladan,Hebibovic,Stanojevic,Pidro i Besim jedino ok i svaka cast njima,ovo ostalo sve je go kur.ac i sve treba otjerat.
Jos kad skontam koliko su ovdje dizali u nebesa Oremusa,a on goli kur.ac od igraca,Jos kad pocnu pricat nije njegova pozicija,pa C.Ronalda da stavis na stopera on ce dobro odigrat,kad neko zna zna,jos ga porede sa Stilicem,pa Stilic za ovog naseg haklamasa he svemirski brod,cuj vidili smo protiv Celtica da zna,pa i Hodzicu se potrefi nekad dobra tekma.
Znaci u ovom trenutku realno bi bilo da Husref ode i sa njim Jos 15-ak igraca,pa taman sa juniorima igrali do kraja,jer osim gore nabrojanih nikoni po kvaliteti ni po zalaganju ne zasluzuje da nosi dres FKS.
Sjever odnosno Horde moraju nesto uraditi, ono juce najgore izdanje poslije rata sto se brojnosti tice,dimnijada, bakljada dobre,izbor pjesama mogao bolji za utakmicu kao sto je derbi,,Al navijanje za brojku koja je bila je dobro bilo,parole ok,veliki minus da se pustilo za derbi djeci od 15 godina da bude u prvom redu i predvodi korteo,otprilike je I takav prosjek godina bio i ako je bilo I starije raje,nije mi jasno ni gdje je ta raja ostala,sve fol do smrti odani, zaklinjes se na nesto,a sa 20 otislo u navijacku penziju,kaze prerasto Sam ja to,da je kako treba biti trebalo bi da nam tribinu fine,a pogotovo prvi red momci od 25-35/40 godina,trebaju svi da spuste loptu i dogovore se i ostave neke svoje interese u cilju boljeg sjevera,i ovi sa sjevera (jezgro grupe) i sa istoka I sa zapada,pa jbm mu majku prije 5 godina smo u kopu protiv Drine imali 1000 ljudi u kopu,nazalost pokazalo se da je za dosta raje to bila neka furka,jer tad je bilo in biti na sjeveru I prepricavat poslije raji,znam neke Koji su bili tad na sjeveru,a danas nazalost ne znaju ni da smo osvojili DK,znaci trebaju Horde sa sve 3 tribine sjesti I dogovorit se u cilju jaceg sjevera i grupe.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2019, 14:28

emir79 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Problem je i onaj koji da Oremusu troduplo vecu platu od recimo kapitalca Stilica i koji se sramoti protiv kona.
Velika laž i izmišljotina, vjerovatno pokupljeno sa plave strane.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 dec 2019, 14:31

MortemHz je napisao/la:
01 dec 2019, 14:28
emir79 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Velika laž i izmišljotina, vjerovatno pokupljeno sa plave strane.
Namjerno plasirana laz.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 dec 2019, 14:32

Laznjak je napisao/la:
01 dec 2019, 14:19
skoroalen je napisao/la:
01 dec 2019, 14:16
Halo Eto, lik fulio prazan gol, pa da je golman bio sve vrijeme.
Hebib je u sezoni 16/17 promašio na dva derbija prazne golove, na jednom nas zbog tog koštao i pobjede. Iste sezone, Merso je protiv Krupe promašio prazan gol pri rezultatu 1:1. Da njih dvojica to nisu promašili, mi bismo bili prvaci na kraju sezone. :kafa:
Zabijanje gola u takvoj situaciji je stvar koncentracije, stvar terena, pobjegne lopta ako je jače gurneš u for, zavučeš se puno, ružno se odbije...
A doprinos na terenu tokom svih 90 minuta je stvar pozicije i strategije kojom igraš. Ne možeš reć da je neko odron igrač ako promaši prazan gol, Messi promaši prazan gol jbt.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2019, 14:32

Zip je napisao/la:
01 dec 2019, 12:51
kupus army je napisao/la:
01 dec 2019, 12:49
Jel bilo igranje rukom Lazica kod slobodnog iz kojeg su izjednacili?
On je sam rekao da jest.
Vidjelo se to i na stadionu dobro.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 dec 2019, 14:36

Veteran Stilic nam je pokazao koliko losa pojacanja se dovode kod nas godinama unazad. Posljednji igrač koji je bio pojacanja ali bas ono da pravi prevagu ko sad Stilic je Said prvi put, Jajalo na posudbi i mozda Benko. Ovo ostalo je solidno i nista vise od toga.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 dec 2019, 14:38

Oremuš je kolko se ja sjećam igrao bočnog, povremeno na sredini. A i ne vjerujem da on ima platu kapitalca. To su šuplje. Eto kod nas igra veznog, pa evo dvije tekme ne može da se sastavi sa loptom.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2019, 14:48

Ne prebacujte pricu o losim igracima, kad imas mnogo loseg trenera....
Ovi igraci su vise nego dobri da bi se titula odbranila u ovajkvoj situaciji i konkurenciji....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 dec 2019, 14:50

Ovi isti koji smatraju igrace losima su ovdje pisali kako "Husref nema pola tima i kako cemo proigrati kad se oni vrate"... Vratise se mi i dalje ocajni. Sad ne valjaju ni oni, a mag je dobar. Kontradiktorno, jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2019, 14:53

Kazu dovedite mu igrace hahahahha

A ne kazu da je genocid naprsvio u svlacionici sa igracima koji su vrhunski za nse uslove... A to sto nisu snagom, mentalno i bilo kako ni na 50% svojih mogucnosti, krivica je na ljudima koji nemaju veze sa tim dijelom... :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bejker, bordobijeli, bvsic, casual033, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hurem, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 81 gost.