Samo da je ovu polusezonu završiti iznad tog usranog 11.mjesta i onda lagano ojačati ovu ekipu jer tko god priča da ćemo ispasti nek ne jede **** jer smo pokazali daleko više nego Mladost, Zvijezda i ostatak ekipa koje traže načina da ostanu.
Šteta Zeljkovića - momak mi je stvarno drag postao svojim zalaganjem i otkako ga pratim (otkako je došao iz Igmana) to više nikako nije isti čovjek. Dosta ima više samopouzdanja, pouzdan je igrač i kvalitetom se dosta poboljšao. Iskreno se nadam da će se vratiti jači i bolji iz ovoga svega jer stvarno nije zaslužio ovaj scenario
Po meni ovdje više nema mjesta za Bogdanovića, Frlju i još par ovih igrača koje je Ibro naslijepo dovodio bez da su realno dobili minute da igraju. Vehabović igra ili na dobroj razini ili kao kadet Lokomotive. Cvijanovića ostaviti bar kao igrača sa klupe jer mislim da nije imao šanše da se dokaže radi ozljede koja ga je praktično držala dobar dio polusezone out. Zvonić realno bolji sa klupe - previše se puta gubi u nekim presudnim momentima i to jednom defanzivcu ne smije da se događa često kao njemu. Protiv momka nemam ništa, ali ne vidiš neki znak napretka u igri - samo stagnacija na nekoj razini
Šarića ćemo vjerojatno dovesti jer momak se ubio za to da igra na krilnoj poziciji - e sad da li će igrati kao starter ili će početi kao rezerva to je 100% na Feđi.
Što se tiče Feđe - čovjeka sam imao nedavno prilike upoznati i stvarno je ljudina. Svaka čast Ibri za sve šta je uradio, ali Feđa mi je dosta realniji i objektivniji trener koji mi se doima kao netko tko vidi šta jedan igrač može i da ga u toj ulozi forsira da bude bolji - konkretno primjer Brandaoa, Zeljkovića, Daria i Osmića koji me isto ugodno iznenadio
Od pojačanja koja smo doveli Manev i Hasanović su mi pun pogodak kao igrači. Urdinov me razočarao malo - treba da malo primiri jer su mu kartoni veliki problem, a uopće ne igra tu poziciju gdje ti je uloga da **** mater u fazi odbrane pa makar dobio žuti. Kalezić solidan iz prekida, ali sve u svemu prosjek - da li je to do loše forme ili mu treba vremena to ne znam, ali lik nije za startera.
Srce mi ko Hum kada vidim radove

drago mi je da idemo u pravome smjeru i koliko god mi možda to starija raja zamjerila - puštanje BB-a je bila najbolja stvar koju smo uradili jer koliko god taj stadion bio bitan za klupsku historiju - on postaje preglomazan i neprilagođen za moderne uvjete i sad je na komšijama da se **** u zdrav mozak sa tim kako da sve dovedu u red - a neće
Jedva čekam nedjelju da pokažemo šta možemo i akobogda slavimo