Nisam gledao kvale, sta su nam sad priustili?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
Leclerc nije poceo brzi krug jer ga je Ferrari prekasno pustio iz boksa i tako nije mogao popraviti vrijeme koje je postavio. Isteklo vrijeme za Q3.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ukratko, desila mu se Monza. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ha nema ništa od ovog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Ferrari mora nekoga zeznuti.
Yebeš ovo sranje. Gledaj kakve krugove vrti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma Merc dosta brzi od ostalih, stima im i ova komponenta guma. Na tvrdim Ferrari i RB nisu ni blizu.
Ma kaka taktika ...brzi i Red buL i Merc po sekundu ...nea tu taktika sta ...jbt u jednom sektoru gube skoro sekundu ...koda su wiliams
Bila bi fora da ispuše i treću poziciju. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I onaj debil Magnussen miran. De zakuhaj malo majmune. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Carlos Sainz Jr. became the first non Mercedes, Ferrari or Red Bull driver to finish in top 6 in F1 Drivers Championship since 2015.

- BosniaBoston
- Kontakt:
I ovakvu vozacinu je Max Veliki cijepaoDonnie Darko je napisao/la: ↑01 dec 2019, 16:07Carlos Sainz Jr. became the first non Mercedes, Ferrari or Red Bull driver to finish in top 6 in F1 Drivers Championship since 2015.![]()
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro ..realno da nije Red buLL polovio sezonu na dva vozaca nebi bio 6 ...al svaka cast
i dobio 5 sekundi air time-a za citavu sezonuDonnie Darko je napisao/la: ↑01 dec 2019, 16:07Carlos Sainz Jr. became the first non Mercedes, Ferrari or Red Bull driver to finish in top 6 in F1 Drivers Championship since 2015.![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sezona zanimljiva kao današnja trka.
Mislim da bi dogodine mogli imati duel Max-Ham, Ferrari nema nikakve šanse ako se ne definiše ko će biti vozač 1 a ko vozač 2. Jedan drugom samo sjebu trku i tjt. Ako bi složili bolid sa više downforcea uz malo pojačan motor, imali bi šanse. Ali čisto sumnjam da će se to desiti. Honda napreduje, RB je jak što se tiče aerodinamike vazda bio. Ali opet na Hamiltona je dogodine 1.30 po meni.
Mislim da bi dogodine mogli imati duel Max-Ham, Ferrari nema nikakve šanse ako se ne definiše ko će biti vozač 1 a ko vozač 2. Jedan drugom samo sjebu trku i tjt. Ako bi složili bolid sa više downforcea uz malo pojačan motor, imali bi šanse. Ali čisto sumnjam da će se to desiti. Honda napreduje, RB je jak što se tiče aerodinamike vazda bio. Ali opet na Hamiltona je dogodine 1.30 po meni.
"We need to suffer. And we need to fight."
pojačan motor
imaju najjaci agregat na gridu
problem je manjak downforcea
bukvalno su napravili bolid kao da se Monza vozi svaki vikend
imaju najjaci agregat na gridu
problem je manjak downforcea
bukvalno su napravili bolid kao da se Monza vozi svaki vikend
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
14-16 je Mercedes dominirao jer su imali najjacu pogonsku jedinicu,sad imaju diskutabilno najslabiju uz renault a idalje dominiraju sada zbog aerodinamike
#Punoljetstvo
Poenta je potrefiti balans, 17e su imali poprilicno jak aerodinamcki bolid sto je i sam Vettel rekao. Prošle sezone je to bilo vrlo dobro balansirano i sigurno bi se borili do kraja za titulu da je bio bolji vozač contender. Mada su zakazali sa upgradeom preko ljeta. Ove sezone suvišno je govoriti, minutu kasnili u Mađarskoj.. Rekli su da će se bazirati na aerodinamiku za iducu godinu, ali njima treba još punopuno rada kako bi bili u kombinacijama za titule. Imaju potencijalnog šampiona, imaju 4strukog šampiona, moraju odlučiti ko će uzeti titulu, taktika je zakazala ove godine, mehaničari više puta.. Bilo je i slučajeva kada nisu imali sreće, ali opet i to treba zaslužiti. Tipujem da će napraviti konkurentan bolid za jedno 14 trka u sezoni, od čega će Vettel uzeti 2 pobjede i Leclerc 3 i tjt. Jer oni ne iskoriste situaciju kada su najbolji na stazi. A i vozači im dijele pobjede međusobno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.