Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lazes da je od Hrvata, nemoj tako protiv prvih saradnika u rusenju drzave. Ucerat Hrvatima koji su iz tog dijela drzave, bitna je Z.Hercegovina.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:01
Ironija da klub koji javno prijašnjih sezona veliča RS! Presudenu genocidnu tvorevinu očišćeni od Hrvata i Bošnjaka i onda ispadaju heroji! Da nije žalosno bilo bi smiješno ali eto i to je BiH
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako se činilo da su gosti napustili teren zbog slike Slobodana Praljka, to je ipak urađeno odlukom glavnog sudije Sabrije Topalovića iz Zenice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja vam kazem da je samo pitanje vremena kad ce Zrinjski, Siroki, Borac i slcini da napustaju utakmice jer istaknuta zastava BiH.
Mjau !
Valjo im je praljak pravo
Napravio od njih zlocinacko kamenjarsko pleme i na kraju se poput pravog zlocinca ubio da izbjegne odgovornost za svoja herojska djela.
Cega se pametan stidi...
Napravio od njih zlocinacko kamenjarsko pleme i na kraju se poput pravog zlocinca ubio da izbjegne odgovornost za svoja herojska djela.
Cega se pametan stidi...
Cuva Bog Zelju svog!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Velicate zlocinca koji je vrsio agresiju na drzavu BiH, zlocine logori, silovanja etnicko ciscenje i koji je presudjen zlocinac u Hagu. Istom onom Hagu koji je oslobodio Gotovinu. Koja ironija jednu presudu priznajete drugu negirate.UstanikSBII je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:01Ironija da klub koji javno prijašnjih sezona veliča RS! Presudenu genocidnu tvorevinu očišćeni od Hrvata i Bošnjaka i onda ispadaju heroji! Da nije žalosno bilo bi smiješno ali eto i to je BiH
Ko god velica i brani tog monstruma dabogda mu porodica dozivila Praljkov "heroizam".Amin
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ćudi me pa Pavelića nisu istakli, jarane koliko su zatucani ovi naši, nikad neće pameti doći, ne znam, ali ovo ne možeš izbiti iz glave kamenjarima i šumonjama, džaba, od rođenja se to uči da mrzi
-
RASanticeva
- Kontakt:
Koji šok - Nultrasi i Kamenjar Boysi opet rade sranja
Evo sad Velež i Sarajevo dobivaju 20.000KM kazne, a Svinjski i Uski dobit će po 1.500KM jer oni su ipak majorizirani i ugroženi od grabežljivih Bošnjaka i komunjara koji samo čekaju da se domognu Zapadne Hercegovine da se digne džamija nasred Gruda i da se Titina slika zavijori sa crkve u Širokome
Evo sad Velež i Sarajevo dobivaju 20.000KM kazne, a Svinjski i Uski dobit će po 1.500KM jer oni su ipak majorizirani i ugroženi od grabežljivih Bošnjaka i komunjara koji samo čekaju da se domognu Zapadne Hercegovine da se digne džamija nasred Gruda i da se Titina slika zavijori sa crkve u Širokome
Mostar u srcu, Velež do groba
Neka , još koju godinu. Za 5 godina neće ih ostati ni 5 % u BiH. Sami će sebe raseliti. Zadnja fašistička rupetina u BiH
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Eno i na Poljudu slika praljka udarna na ogradi.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne znam sto se toliko ibretite kad ona ustashka colinda velica ratnog zlocinca...
siroki se kad-tad mora izbaciti iz lige i to u najnizi rang takmicenja mada se ni tad opametit nece, al uhar i to da ih barem ne gledamo u PL
siroki se kad-tad mora izbaciti iz lige i to u najnizi rang takmicenja mada se ni tad opametit nece, al uhar i to da ih barem ne gledamo u PL
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nije to samo Siroki, evo iznad sam napiso i na poljudu upravo visi ista slika. To je cijeli narod koji nece neke kaze promijeniti.
Cuva Bog Zelju svog!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gdje si lijepi, kulturni i odgojeni narodu..na stranu sto bi ja to sve strijeljo, ko god bilo sta politicki nastrojeno unese na stadion, al de ne pametuj i ne glumi neku kulturu kad u sva tri tora ima takvih mazluma radi kojih se nikad nece krenut naprijed
Ne znam da neko osim tri grupe stavlja slike ratnih zlocinaca na ogradu. Ne podmeci da svi to rade kad nije istinatutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:04Gdje si lijepi, kulturni i odgojeni narodu..na stranu sto bi ja to sve strijeljo, ko god bilo sta politicki nastrojeno unese na stadion, al de ne pametuj i ne glumi neku kulturu kad u sva tri tora ima takvih mazluma radi kojih se nikad nece krenut naprijed
Cuva Bog Zelju svog!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ima ,ali kod Bosnjaka su to "mazlumi"(sta god to znacilo)a kod Hrvata i srba kolektivni fasizam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:04Gdje si lijepi, kulturni i odgojeni narodu..na stranu sto bi ja to sve strijeljo, ko god bilo sta politicki nastrojeno unese na stadion, al de ne pametuj i ne glumi neku kulturu kad u sva tri tora ima takvih mazluma radi kojih se nikad nece krenut naprijed
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije se samoubio, nego predozirao. Mislio da ce u bolnici zavrsiti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To je ta fasisticka doktrina, kao svi smo isti. Al u kurcu. Kad je neko postavio cacu na ogradu tm ili hz? Nikad. Bilo je promasaja i nekih politickih poruka, ali ovo je vec osmisljena podrska cijelog naroda. Svaka navijacka skupina u hr okacila sliku ratnog zlocinca, predsjednica drzave odaje pocast...tako da je glupo samo siroki satanizirati zbog toga. Da ne odlutam toliko od teme.
Cuva Bog Zelju svog!
- invincible1921
- Kontakt:
Tvoj stav potvrdjuju i presude..jednim se sudilo za uglavnom izlovane pojedinacne slucajeve, drugim i trecim za dobro organizovan i osmisljen zlocin sa najvisih nivoa vlasti.HongKong je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:27To je ta fasisticka doktrina, kao svi smo isti. Al u kurcu. Kad je neko postavio cacu na ogradu tm ili hz? Nikad. Bilo je promasaja i nekih politickih poruka, ali ovo je vec osmisljena podrska cijelog naroda. Svaka navijacka skupina u hr okacila sliku ratnog zlocinca, predsjednica drzave odaje pocast...tako da je glupo samo siroki satanizirati zbog toga. Da ne odlutam toliko od teme.
Ovaj spominje RS...ja nesto nisam vidio Covica i HDZ u prijedoru gdje su ubijane stotine hrvata ili na drugim mjestima u RS jer to nisu hrvati za njih, a i ne valja se svadjat sa partnerom u zlocinu....,al zato ce uredno doc da obiljezi ako je gdje koji "mundjos" samar opalio hrvatu...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.