Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nime_tm87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la nime_tm87 » 18 nov 2010, 17:35

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Odgovorio sam ti, ako hoćeš mogu još doraditi
Pogledaj PM ponovo. :D
Doradi jos ako ti nije frka. :)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 nov 2010, 18:57

Mozel mi ko reci:

Hard-disk mi je izdjeljen na dvije particije - C i D. Problem je sto mi na C disku gdje mi je smjesten program files itd. ima puno manje prostora. Zanima me da li smijem nesto instalirati direktno na D disk jer je skoro prazan ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 nov 2010, 18:59

@nevjernik
Samo kad instaliras,otidji na advanced installation,i kad bude lokacija instalacije,samo izbrisi "C" i ubaci "D" .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2010, 18:59

nevjernik je napisao/la:Mozel mi ko reci:

Hard-disk mi je izdjeljen na dvije particije - C i D. Problem je sto mi na C disku gdje mi je smjesten program files itd. ima puno manje prostora. Zanima me da li smijem nesto instalirati direktno na D disk jer je skoro prazan ?
Naravno da smiješ. I logično je da to uradiš. ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 nov 2010, 19:05

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ljudi jedva sam preživio! :( :( :( :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja dođem kući i kažu mi: Nema kablovske aaaaa :( :( :( ,,, bio sam na izmaku snaga i onda se pojavi

xD
Jel' ti bila reakcija kao kod lika na avataru? :D
#divovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 nov 2010, 19:19

moustapha je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ljudi jedva sam preživio! :( :( :( :o :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja dođem kući i kažu mi: Nema kablovske aaaaa :( :( :( ,,, bio sam na izmaku snaga i onda se pojavi

xD
Jel' ti bila reakcija kao kod lika na avataru? :D

A ne,, nisam diro kablove :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:01

Ebo ih facebook,vidi ovo

Ako si hrabar/ra stavi ovo na svoj status ividi kako ce te opisati....(1)...smešan/na...2)...lep/a...(3)...najbolji/a...(4)...dosadan/a...(5)...volim te....(6)..sexy...(7)...uformi...(8)...mrzim te...(9)...sladak/a...(10)...glup/a...(11)...neverovatan/a...(12)legenda..(13)...Shaban xD (14)...Idiot (15)...Odlican za provod...(16)...Lud\A....* .......xD

:lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 nov 2010, 20:03

Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka? :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 nov 2010, 20:05

@Megamon, jesi se snašao za Bodlera?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2010, 20:12

Monolog je napisao/la:Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka? :(
Da, to sam i ja primjetio... Mahh, tih djecijih fazona mi je preko glave covjece. Ljudi nemaju pametnija posla u zivotu pa im centar zbivanja postaju tudji statusi i sl na Facebooku... Sta drugo reci osim "get a life."

btw, sve hocu da te pitam pa zaboravim. Ti si jelde na tz pravnom fakultetu??? Interesuje me znas li mozda kakva je procedura oko nostrifikovanja diploma iz Austrije, da li poznajes nekoga, ili si cuo da je neko to radio? Interesuje me koliko se ceka, koliko je otprilike para itd pa reko mozda nesto znas onako usput?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 nov 2010, 20:16

@Sanjar,
Da, na tz sam, ali moram priznati da još nisam upoznao niti čuo nekoga da je radio nostrifikaciju diplome. No, s obzirom da je kod nas dugotrajan proces provjere ispita kod osoba koje se prebacuju sa Sarajevskog Prava na Tuzlansko, onda i ovaj tvoj problem neće biti riješen dok trepneš okom. Provjerio bih ti sutra, ali neću imati vremena prije podne, čekam neke ljude da donesu neku piramidu, ali nadam se da ću u ponedjeljak ili utorak biti na koledžu pa ću se raspitati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:17

spielführer_21 je napisao/la:@Megamon, jesi se snašao za Bodlera?
Jesam,izvini zaboravio sam da ti se zahvalim :oops:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 nov 2010, 20:21

I ja sad gledam Mumijevi, Groke picke materne :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 nov 2010, 20:22

@the scouser i @OTNYS_YNWA hvala ! jednom sam probao nesto da instaliram na D disk, pa mi je izbacio neki message da mi se moze nesto "poebati", tako da od tad nisam vise ni pokusavao, a ima oko 50 giga slobodnog prostora na disku
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2010, 20:23

Monolog je napisao/la:@Sanjar,
Da, na tz sam, ali moram priznati da još nisam upoznao niti čuo nekoga da je radio nostrifikaciju diplome. No, s obzirom da je kod nas dugotrajan proces provjere ispita kod osoba koje se prebacuju sa Sarajevskog Prava na Tuzlansko, onda i ovaj tvoj problem neće biti riješen dok trepneš okom. Provjerio bih ti sutra, ali neću imati vremena prije podne, čekam neke ljude da donesu neku piramidu, ali nadam se da ću u ponedjeljak ili utorak biti na koledžu pa ću se raspitati.
Ma ne moras se peglati oko toga prijatelju, ako ti bude kad usput onda super, a ako ne, nije stvarno frka...
I da, jos nesto mi pade na pamet:

Da li "mi" kao pravnici sa validnom BH dipolomom moramo polagati ovaj javni ispit od agencije za drzavnu sluzbu kada apliciramo za neko od mjesta u drzavnoj sluzbi? Interesuje me to zbog eventualnog posla dole kao sudski tumac, pa mozda znas nesto o tome? No, pogledacu i ja na njihovom site-u, trebalo bi da imaju negdje u pdf verziji zakon koji to regulise...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 18 nov 2010, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2010, 20:25

Monolog je napisao/la:Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka? :(
Od 12. do 18.11. promijenite profilnu sliku. Za profilnu sliku uzmite junake crtanih filmova. Cilj igre je na tjedan dana oživiti djetinjstvo i zaboraviti prava lica na FB-u. Sudjeluj i ti!

Ja kont'o Batmana stavit :mrgreen: , ali pošto sam se previše vezao za jednu profilnu žao mi mijenjat sad.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 nov 2010, 20:28

Bosco je napisao/la:
Od 12. do 18.11. promijenite profilnu sliku. Za profilnu sliku uzmite junake crtanih filmova. Cilj igre je na tjedan dana oživiti djetinjstvo i zaboraviti prava lica na FB-u. Sudjeluj i ti!

Ja kont'o Batmana stavit :mrgreen: , ali pošto sam se previše vezao za jednu profilnu žao mi mijenjat sad.

Ja bi mogo Papa Štrumfa al neću da me poslije zajebavaju :twisted: :twisted: :twisted:
A mogo bi Batmana il TMNT il šta Hentai :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 20:31

Ako budem mjenjao stavicu ovu

slika

8-)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 nov 2010, 20:34

Frutek je napisao/la:I ja sad gledam Mumijevi, Groke picke materne :?
Kod mene su svi normalni. :lol:
Samo ja iz objektivnih razloga vec par sedmica koristim jednu sliku. :mrgreen:

slika

Edit: evo poceli su. :( :(
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 18 nov 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 nov 2010, 20:47

Instaliro sebi nekih igara, kako je mocno 2k11 igrati udvoje, jel iko probo :P

imal ko da voli pucacine, da mi pomogne pri odabiru, modern warfare 2 ili black ops (planiram obje igrati, al koju prvu :D )

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.