Pogledaj PM ponovo.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Odgovorio sam ti, ako hoćeš mogu još doraditi
Doradi jos ako ti nije frka.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pogledaj PM ponovo.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Odgovorio sam ti, ako hoćeš mogu još doraditi
Naravno da smiješ. I logično je da to uradiš.nevjernik je napisao/la:Mozel mi ko reci:
Hard-disk mi je izdjeljen na dvije particije - C i D. Problem je sto mi na C disku gdje mi je smjesten program files itd. ima puno manje prostora. Zanima me da li smijem nesto instalirati direktno na D disk jer je skoro prazan ?
Jel' ti bila reakcija kao kod lika na avataru?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ljudi jedva sam preživio!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dođem kući i kažu mi: Nema kablovske aaaaa![]()
![]()
,,, bio sam na izmaku snaga i onda se pojavi
xD
moustapha je napisao/la:Jel' ti bila reakcija kao kod lika na avataru?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh ljudi jedva sam preživio!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dođem kući i kažu mi: Nema kablovske aaaaa![]()
![]()
,,, bio sam na izmaku snaga i onda se pojavi
xD
Da, to sam i ja primjetio... Mahh, tih djecijih fazona mi je preko glave covjece. Ljudi nemaju pametnija posla u zivotu pa im centar zbivanja postaju tudji statusi i sl na Facebooku... Sta drugo reci osim "get a life."Monolog je napisao/la:Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka?
Jesam,izvini zaboravio sam da ti se zahvalimspielführer_21 je napisao/la:@Megamon, jesi se snašao za Bodlera?
Ma ne moras se peglati oko toga prijatelju, ako ti bude kad usput onda super, a ako ne, nije stvarno frka...Monolog je napisao/la:@Sanjar,
Da, na tz sam, ali moram priznati da još nisam upoznao niti čuo nekoga da je radio nostrifikaciju diplome. No, s obzirom da je kod nas dugotrajan proces provjere ispita kod osoba koje se prebacuju sa Sarajevskog Prava na Tuzlansko, onda i ovaj tvoj problem neće biti riješen dok trepneš okom. Provjerio bih ti sutra, ali neću imati vremena prije podne, čekam neke ljude da donesu neku piramidu, ali nadam se da ću u ponedjeljak ili utorak biti na koledžu pa ću se raspitati.
Od 12. do 18.11. promijenite profilnu sliku. Za profilnu sliku uzmite junake crtanih filmova. Cilj igre je na tjedan dana oživiti djetinjstvo i zaboraviti prava lica na FB-u. Sudjeluj i ti!Monolog je napisao/la:Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka?
Bosco je napisao/la:Od 12. do 18.11. promijenite profilnu sliku. Za profilnu sliku uzmite junake crtanih filmova. Cilj igre je na tjedan dana oživiti djetinjstvo i zaboraviti prava lica na FB-u. Sudjeluj i ti!Monolog je napisao/la:Sad uš'o da čestitam rođendane ovim likovima koji su rođeni na današnji dan i vidim da 50% moje raje ima neke likove iz animiranih filmova na avataru. Kakva je to furka?
Ja kont'o Batmana stavit, ali pošto sam se previše vezao za jednu profilnu žao mi mijenjat sad.

Kod mene su svi normalni.Frutek je napisao/la:I ja sad gledam Mumijevi, Groke picke materne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.