FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve i da se da 10% plate nas mag idalje bi dobio bolju platu nego sto je prosjecna 

Cuo sam ja za tebe bas kazu zula guto svoj pitolj kad je na tebe naletio pa presto da nosa utokesimidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:21Proguto bi ga...VratiloSeZlo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:20E to treba ovim" mangupima" sa foruma ,da vam ulijece diler na tribinu i udara vas pistoljem po glavi ,mozda bi tada skratili jezik ,mozda i jedini lijek za pojedine.Historicar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:14Kako god, ovaj današnji sjever je zlatan, kad vidim jug kod kona, odnosno face na istom.Užas užasa, goli klošar i narkoman, nemaju dva razreda srednje, nemaju dva zuba.Ono malo normalnih, davno pobjeglo sa juga.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sjever i Hus imaju toliko toga zajednickog.
- zrace arogantnoscu.
- smatraju sebe FK Sarajevom.
- svi su krivi osim njih
- stete klubu financijski
- tjeraju normalne navijace sa stadiona
.
.
.
- zrace arogantnoscu.
- smatraju sebe FK Sarajevom.
- svi su krivi osim njih
- stete klubu financijski
- tjeraju normalne navijace sa stadiona
.
.
.
1946~
-
- Kontakt:
Kakav rat ,sto se za par baklji zvizdi sjeveru ,nazivaju narkomanima jel se u ono doba to radiilo kad je pucalo na sve strane kad su padale mrtve glave ,i ja sam dio tog zapada i dan danas sam tu nisam izmisljao razloge da se sklonim sa tog sjevera kao mnogi ,jel se i ta mladjarija trebala skloniti i ostaaviti na milost i nemilost ime takve grupe par kriminalaca ,gdje ste tada svi bili a to je nedavno bilo..Pantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:40E vidis, iz ovog razloga nema vam naprijed. Rat sa iszokom i Zapadom ne mozes voditi a ocekjvati bolje. Znas li zasto? U onaj vakat HZ se nije lizao ni jednom treneru igracu ili upravi. To su postovali i istok i zapad. Tada je sjever bio samo sarajevo. Samo klub i nista drugo.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:23Na cijelom balkanu sve grupe su u velikim opadanju ,jedino torcida i delije drze brojku i kod njih dosta slabiju,jel bbb stid prosle godine u evropi 1000 ih u kopu,takav klub ,mi se ne stidimo svoje brojke takodjer,mlado tvrdo jezgro je na okupu za par godina vidjecemo koja ce grupa na crtu stati iz BiH ,stidimo se onih sa kime djelimo stadion !
Tada se cijenio i istok i zapad a duplo vise ssu oni cijenili HZ, ako nista zbog brojke jer od 4000 ljudi na stadionu 2-2.5 milje je bio sjever.
Sada na obicnim temama od 4000 ljudi 500 je sjever.
Vidis, nije to nikakav odliv i slicno nego ljudi ne vole to ponasanja. Jeste li nedavno protiv istoka dizali parole bolan? "jeste
Jeste li ove sedmice po svim forumima i fb pozivali iste te s istoka da dodju na sjever zaderby?
Eto, razmisli jesam li ja u pravu ili nisam. Neces vjerovati, na istoku i zapadu su navija i Sarajeva. Veci a njih ima tekmi i gostovanja nego sto ce 80% sjevera imati za zivotag
Jel se to kad ko pojavio sa nekim prijedlogom sugestijom, nije .A sve vam sveta i jedva cekate da opljujete po tribini
Poziv je bio za sve navijace Sarajeva bez obzira na tribinu koju bira jer bar se ova utakmica moze ispostovati,a brojka od 500 ljudi je meni odlicna u ovo doba .
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 01 dec 2019, 20:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Nije "vama" nego "nama"....Pantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:40E vidis, iz ovog razloga nema vam naprijed. Rat sa iszokom i Zapadom ne mozes voditi a ocekjvati bolje. Znas li zasto? U onaj vakat HZ se nije lizao ni jednom treneru igracu ili upravi. To su postovali i istok i zapad. Tada je sjever bio samo sarajevo. Samo klub i nista drugo.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:23Na cijelom balkanu sve grupe su u velikim opadanju ,jedino torcida i delije drze brojku i kod njih dosta slabiju,jel bbb stid prosle godine u evropi 1000 ih u kopu,takav klub ,mi se ne stidimo svoje brojke takodjer,mlado tvrdo jezgro je na okupu za par godina vidjecemo koja ce grupa na crtu stati iz BiH ,stidimo se onih sa kime djelimo stadion !
Tada se cijenio i istok i zapad a duplo vise ssu oni cijenili HZ, ako nista zbog brojke jer od 4000 ljudi na stadionu 2-2.5 milje je bio sjever.
Sada na obicnim temama od 4000 ljudi 500 je sjever.
Vidis, nije to nikakav odliv i slicno nego ljudi ne vole to ponasanja. Jeste li nedavno protiv istoka dizali parole bolan? "jeste
Jeste li ove sedmice po svim forumima i fb pozivali iste te s istoka da dodju na sjever za derby?
Eto, razmisli jesam li ja u pravu ili nisam. Neces vjerovati, na istoku i zapadu su navija i Sarajeva. Veci a njih ima tekmi i gostovanja nego sto ce 80% sjevera imati za zivota
Razdvojit navijace po tribinama je suludo, samoubilacki..
Kad se nekom nesto ne svidja nek ode i nek to promijeni, otvoreni su svi za dobre ideje..
Nije sramota Sjever, Istok i Zapad nego oni koji prave razliku... Svi bi trebali popravljat svoje.. a to sve smo mi i to je SVE nase..
Izvini sto se "laktam" al Sarajevo je za mene sve.. od cistacice pa dalje.. ne rastavljam nikog i nista na dijelove..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pa podjele su i nastale podjelom na prave navija e sa sjevera koji navijaju 90 min i idu na gostovanja i ove kazne navija e sa istoka i zapada koji nemaju pravo da prricaju.
Tu je i parola jer su, molim te, navija i s istoka nakon sto su u Zenici momci iz HZ prekinuli evropsku tekmu, zvizdali jer su opet baklje palili... Namjerno. U inat. I oni odmah parolu ismijavaju ljude koji su po 40 godina na istoku.
E tu su povele podjele i dalje se rade.
Tu je i parola jer su, molim te, navija i s istoka nakon sto su u Zenici momci iz HZ prekinuli evropsku tekmu, zvizdali jer su opet baklje palili... Namjerno. U inat. I oni odmah parolu ismijavaju ljude koji su po 40 godina na istoku.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To je super sto znamo gdje je problem.. samo fali da budemo ljudi..Pantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:58Pa podjele su i nastale podjelom na prave navija e sa sjevera koji navijaju 90 min i idu na gostovanja i ove kazne navija e sa istoka i zapada koji nemaju pravo da prricaju.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Svako ko ima prijedlog za bolji sjever bujrum,znate gdje su prostorije , sve sugestije i prijedlozi su dobro došli ...
To sto pricaju pojedini likovi rat sjever istok sjever zapad je apsurd i totalna nebuloza
Ja sam na sjeveru otkako idem na tekme i imam drugove i na istoku i na zapadu ..
Ove **** sto svoje frustracije lijece preko foruma i sjevera mogu poručiti da nam pusite ku*ac svima !!
To ratovi i ta sranja se samo mogu procitat na ovom forumu ..
KRITIKE I SUGESTIJE VAZDA a vrijedjat mozete svoju mamu kuci kerovi..
Ako neko misli da može bolje od djece na sjeveru bujrum..
Ako neko misli da su sve djeca i da su jezgro hz djeca bujrum .
Ako neko misli da moze pišati po sjeveru ,vrijedjati i omaložavati Bujrum
Nadam se da standardni debili Nece pogrešno procitat i protumačiti ovaj post ..
To sto pricaju pojedini likovi rat sjever istok sjever zapad je apsurd i totalna nebuloza
Ja sam na sjeveru otkako idem na tekme i imam drugove i na istoku i na zapadu ..
Ove **** sto svoje frustracije lijece preko foruma i sjevera mogu poručiti da nam pusite ku*ac svima !!
Bogami brate ne pomazes sa tim "debili"... I to omalovazavanje.. to smo svi mi braca, nije u redu da sebi govoris takve stvari...NorthN01 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:01Svako ko ima prijedlog za bolji sjever bujrum,znate gdje su prostorije , sve sugestije i prijedlozi su dobro došli ...
Razgovori u porodici ne pocinju "mozete nam pusit", postovanje za brata sa "neke" tribine i samo je nebo granica...

Nisi procitao fino..na standardne debile se misle na ovih par likova sto vrijedjaju tribinu konstantno..fino sam napisao sve se može riješiti na kulturan nacin ali prijetnjama nekim i psovkama prema sjeveru ne moze i bit ce samo gore ..niko nikog ne mrzisimidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:05Bogami brate ne pomazes sa tim "debili"... I to omalovazavanje.. to smo svi mi braca, nije u redu da sebi govoris takve stvari...NorthN01 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:01Svako ko ima prijedlog za bolji sjever bujrum,znate gdje su prostorije , sve sugestije i prijedlozi su dobro došli ...
Razgovori u porodici ne pocinju "mozete nam pusit", postovanje za brata sa "neke" tribine i samo je nebo granica...![]()
Brate znamo se , ne mozes mi reci da ti nisi vise na sjeveru jer je tebi neko rekao ej ja sam veci navijac od tebe????Pantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:58Pa podjele su i nastale podjelom na prave navija e sa sjevera koji navijaju 90 min i idu na gostovanja i ove kazne navija e sa istoka i zapada koji nemaju pravo da prricaju.
Ti dobro znas da parola nije zbog zvizduka nego zbog konstantnog vrijedjanja tribine .. zvizdalo se i prije pa nikad nije bilo prozivki..psovke su kap koja je prelila casu .. jesu svi usijane glave zbog poraza i zbog svega ali brate budi realan
Svaka podjela navijaca koristi samo onom ko ne zeli dobro FK Sarajevu.. onaj ko voli ponosan je na svu bracu... jednostavno je... Sve dalje je bezpotrebno komplikovanje i gusenje NASEG glasa...
S obzirom da znam sigurno da se svaki post na ovom forumu procita i dodje do Uprave imam osjecaj da njihovi botovi namjerno gurnu skiju izmedju navijaca i onda krene pljuvanje po sjeveru, istoku i tako odvucemo pricu od puno bitnijih stvari...a to su Husrefov otkaz, rad Uprave i slicno
Ima sjever dosta mana, al ni blizu kako se predstavlja
Samo da kazem da se psovala majka na mikrofon “ velikim “ navijacima sa istoka koji su uzeli dresove od onih picketina nakon jos jedne bruke na derbiju
Od igraca psovalo seTataru a i objasnit ce mu se uzivo, u bijeljini grana rukama i svadja se sa navijacima i sad ponovo psuje i svadja se sa navijacima , ovigledno su se neki ugledali na Sefa umjesto na jednog maximalno korektnog i prpfesionalnog saigraca Mersu
Ima sjever dosta mana, al ni blizu kako se predstavlja
Samo da kazem da se psovala majka na mikrofon “ velikim “ navijacima sa istoka koji su uzeli dresove od onih picketina nakon jos jedne bruke na derbiju
Od igraca psovalo seTataru a i objasnit ce mu se uzivo, u bijeljini grana rukama i svadja se sa navijacima i sad ponovo psuje i svadja se sa navijacima , ovigledno su se neki ugledali na Sefa umjesto na jednog maximalno korektnog i prpfesionalnog saigraca Mersu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Na Adukora nisu mogle utjecati, nije ga kontao.bezKORISNIK je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:08Vidjeli smo kako su kocijaseve psovke utjecale na Adukora, Crepulju, Halilovica, Rahmanovica, Tatara, Oremusa, Ahmetovica, akademce itd...VratiloSeZlo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:55
Pa ko ti brani psuj,to odlicno utice na igrace iz sezone u sezonu kako mu neko nakon sestre **** i djete ...
OSTAVKA/E - OTKAZ/I !!!!!
Ne. Parola je bila nakon zvizdanja na bakljadu.NorthN01 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:11Brate znamo se , ne mozes mi reci da ti nisi vise na sjeveru jer je tebi neko rekao ej ja sam veci navijac od tebe????Pantelija je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:58Pa podjele su i nastale podjelom na prave navija e sa sjevera koji navijaju 90 min i idu na gostovanja i ove kazne navija e sa istoka i zapada koji nemaju pravo da prricaju.
Ti dobro znas da parola nije zbog zvizduka nego zbog konstantnog vrijedjanja tribine .. zvizdalo se i prije pa nikad nije bilo prozivki..psovke su kap koja je prelila casu .. jesu svi usijane glave zbog poraza i zbog svega ali brate budi realan
Svi, pa cak i sa sjevera su osudili ono u Zenici. I sve je to ok dok nije dosla ta parola. Ali i to na stranu, evo ovdje, vjexito pljuvanje ljudi sa iszoka/zapada jer ne navijaju, psuju, pljuju... Mislim da je to bezvezne.
Drugo, tribina sjever je striktno stala iza Husrefa. Dakle, mjesali su se u odluke kluba spram trenera. I to je jasno.
Ja fakat nemam nista protiv sjevera ko sjevera, volio bih da opet bude sto je bio, samo je meni zao sto se poveo mjesazi gdje se nikad mjesao nije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Joj raja ,mislim da vecina znamo stanje u nasoj svlačionici i odnos pojedinih igrača.Ne treba javno iznositi ali neke stvari koje je Tatar rekao u Bijeljini ne bi trebalo presutjeti..Sjever ne smije vise davati podrsku Husrefu jer covjek ljudi treba da ide,da ima obraza sam bi otisao halo ba 8 golova od Zelje u 3 mjeseca...pa ja ne smijem od sramote u mahalu izaci a on ima obraza opet pred navijače izaci.Kako ga nije stid,na oresu kaze Hebibovic povreda itd.Kriv je sto je otjerao Jeleskovicu i ko god hoce uzivo cu mu to reci u lice.Otjerao ga je Husref ,bujrum ho hoce uzivo da mu kazem.Na sjeveru su mi drugovi,mali komsija mi vodi navijanje i daje sve od sebe.Ta nbt nisu sve djeca daju sve od sebe ,daju vise od nas na istoku i na zapadu u konačnici i zato nedam nikom ispred njih.Ali moraju se dozvati i prestati podrzavati Husrefa,ne prozivati ga ili nesto vec uvidjeti za njegovo dobro i dobro naseg klub je da on ode.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 dec 2019, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam sta se misli postici sa konstantnim nazivanjem momaka il djece na sjeveru narkomanima?
Sto se tuca i tih sranja tice dijelim misljenje sa škorom, imam porodicu, dijete kojem trebam u zivotu i zato po meni ko god iz tih razloga promijeni tribinu ima dobro opravdanje i meni je bilo smijesno to kad sam imao 18-20 godina al dijete posebno promijeni covjeka. Al s druge strane mi stariji bi trebali moci razumjeti ove mlađe jer smo i sami kroz to prosli i tuce i drogiranje i sve zajebancije vecina nas a sad se kao sve to zaboravi i od jednom smo svi stariji moralne vertikale.
Nadao sam se da ce husref ponuditi ostavku al ocigledno nista od toga, sad u slucaju otkaza vjerovatno zatvara sebi vrata kluba zauvijek. Nadam se da ce bar 2-3 igraca snositi posljedice jer ovaj njihov bojkot steti i nama navijacima i ugledu kluba a stete i sebi i svoj obraz gube. Trebaju shvatiti da ne igraju za husrefa nego za fk sarajevo i tek kad budemo imali takve igrace i pravog trenera moze se nesto ocekivati.
Hadžiji bi dao jos jednu sansu jest slabasan prelazni rok odradio al nije bas katastrofa odradio posao kao sto to izgleda na terenu zbog trenera i ociglednog bojkota.
Samo da opet ne budu isti izgovori ljeti rano prelazni rok zavrsava a zimi nemas nista da valja naci, ta praksa treba da prestane jer mi sa dobro odrađenim zimskim rokom mozemo opet titulu uzeti.
Sto se uprave i vlasnika tice oni prije svega moraju popraviti komunikaciju i ubrzati procedure da opet ne bi pripreme kasnile i slicno. Imaju i oni svoje propuste i zasluge u losijoj polusezoni krivci su za kasnjenje plata, odugovlacenje pregovora sa trenerom i popustanje pod pritiskom navijaca. Ako su ga vec odlucili zamijenit ljetos trebali su to uraditi a ne dozvoliti da mahala vodi klub. Onda po meni bespotrebno ulaganje u vozni park, da se razumijemo to je lijepa stvar al trebas gledati sta ti je prioritet, imas kamp na kojem se dosta jos treba raditi, igracki kadar oslabljen itd. nije vrijeme za auta jos.
I pored ovog svega mi imamo isto bodova kao i tim koji nas je pocastio sa 8 komada u 2 utakmice i uz malo srece u narednom kolu mozemo opet na pauzu otici sa prve pozicije jer velez ce izginuti protiv njih valjda bar bod uzmu. Zeljo je nama ocigledno nezgodan ove sezone uzeli su nam mjere da valja al zato postoji jos 10 timova u ligi protiv kojih i mi i oni moramo igrati. Jest da nam izgleda katastrofalno sad sve al mi smo uz par promjena i dalje u igri za titulu i treba se podici nakon ovog posrtaja i iskupiti raji do kraja odbranom titule, sve manje od toga je neuspijeh.
Sto se tuca i tih sranja tice dijelim misljenje sa škorom, imam porodicu, dijete kojem trebam u zivotu i zato po meni ko god iz tih razloga promijeni tribinu ima dobro opravdanje i meni je bilo smijesno to kad sam imao 18-20 godina al dijete posebno promijeni covjeka. Al s druge strane mi stariji bi trebali moci razumjeti ove mlađe jer smo i sami kroz to prosli i tuce i drogiranje i sve zajebancije vecina nas a sad se kao sve to zaboravi i od jednom smo svi stariji moralne vertikale.
Nadao sam se da ce husref ponuditi ostavku al ocigledno nista od toga, sad u slucaju otkaza vjerovatno zatvara sebi vrata kluba zauvijek. Nadam se da ce bar 2-3 igraca snositi posljedice jer ovaj njihov bojkot steti i nama navijacima i ugledu kluba a stete i sebi i svoj obraz gube. Trebaju shvatiti da ne igraju za husrefa nego za fk sarajevo i tek kad budemo imali takve igrace i pravog trenera moze se nesto ocekivati.
Hadžiji bi dao jos jednu sansu jest slabasan prelazni rok odradio al nije bas katastrofa odradio posao kao sto to izgleda na terenu zbog trenera i ociglednog bojkota.
Samo da opet ne budu isti izgovori ljeti rano prelazni rok zavrsava a zimi nemas nista da valja naci, ta praksa treba da prestane jer mi sa dobro odrađenim zimskim rokom mozemo opet titulu uzeti.
Sto se uprave i vlasnika tice oni prije svega moraju popraviti komunikaciju i ubrzati procedure da opet ne bi pripreme kasnile i slicno. Imaju i oni svoje propuste i zasluge u losijoj polusezoni krivci su za kasnjenje plata, odugovlacenje pregovora sa trenerom i popustanje pod pritiskom navijaca. Ako su ga vec odlucili zamijenit ljetos trebali su to uraditi a ne dozvoliti da mahala vodi klub. Onda po meni bespotrebno ulaganje u vozni park, da se razumijemo to je lijepa stvar al trebas gledati sta ti je prioritet, imas kamp na kojem se dosta jos treba raditi, igracki kadar oslabljen itd. nije vrijeme za auta jos.
I pored ovog svega mi imamo isto bodova kao i tim koji nas je pocastio sa 8 komada u 2 utakmice i uz malo srece u narednom kolu mozemo opet na pauzu otici sa prve pozicije jer velez ce izginuti protiv njih valjda bar bod uzmu. Zeljo je nama ocigledno nezgodan ove sezone uzeli su nam mjere da valja al zato postoji jos 10 timova u ligi protiv kojih i mi i oni moramo igrati. Jest da nam izgleda katastrofalno sad sve al mi smo uz par promjena i dalje u igri za titulu i treba se podici nakon ovog posrtaja i iskupiti raji do kraja odbranom titule, sve manje od toga je neuspijeh.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, keli, relativizam, Rule_hz, Tarapi, Vanja8 i 88 gostiju.