Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ziggs

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Ziggs » 30 nov 2019, 08:45

ma trola, konta da je pametan

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 nov 2019, 08:58

I ono ponekad kad mu dodaju loptu u napadu on sa njom ne pokušava napraviti ništa konkretno, zadrži je tri sekunde pa je doda nekom drugom.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 nov 2019, 09:47

Nevjerovatno je koliko straha se vidi u njegovoj igri. Osjeća i on da igrama koje pokazuje u zadnje vrijeme ne zaslužuje da bude toliko na parketu, ali trener mu ipak daje priliku. Do kada će tako biti teško je procjeniti, ali definitivno da ubrzo mora početi pogađati.

Skoro identičnu situaciju smo imali i sa Mirzom u Bruklinu. Sjetite se kada je Mirza nabacivao mišiće pa nakon toga ciglario, isto se sada dešava sa Džananom, plus on ima još dosta toga da uradi na svome tijelu. Sreća mu je što ekipa igra dobro i pobjeđuje, a i on se trudi baš u odbrani, pa trener ne razmišlja puno o mijenjanju rotacije.

Biće to dobro sve, bitno je samo da ga trener ne izbaci iz rotacije i ubije mu samopouzdanje skroz, a vremenom će proigrati sigurno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 30 nov 2019, 09:48

el-fighter je napisao/la:
30 nov 2019, 09:47
Nevjerovatno je koliko straha se vidi u njegovoj igri. Osjeća i on da igrama koje pokazuje u zadnje vrijeme ne zaslužuje da bude toliko na parketu, ali trener mu ipak daje priliku. Do kada će tako biti teško je procjeniti, ali definitivno da ubrzo mora početi pogađati.

Skoro identičnu situaciju smo imali i sa Mirzom u Bruklinu. Sjetite se kada je Mirza nabacivao mišiće pa nakon toga ciglario, isto se sada dešava sa Džananom, plus on ima još dosta toga da uradi na svome tijelu. Sreća mu je što ekipa igra dobro i pobjeđuje, a i on se trudi baš u odbrani, pa trener ne razmišlja puno o mijenjanju rotacije.

Biće to dobro sve, bitno je samo da ga trener ne izbaci iz rotacije i ubije mu samopouzdanje skroz, a vremenom će proigrati sigurno.
Kako da ga ne izbaci kad se vrati Kyrie pa onda i LeVert, nista nije pokazao da bude ispred ovih polovnjaka Templea i slicnih.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 30 nov 2019, 10:25

Ghuraba je napisao/la:
29 nov 2019, 19:59

Prvo, on je i sad dijete. Drugo, to sto je izjavljivao je ekvivalentno izjavi covjeka da cu moci letjeti za godinu dana. Svi njegovi intervju od kadetskih dana do danas su mahom prepuni nadmenih i glupih izjava. Kad nesto ne mozes ispratiti djelima, onda je bolje da uopste ne pricas, a kamoli da se u bilo kom kontekstu uporedjujes s goatom ovog sporta.

Atkinson mu je dao 10 utakmica po 20-ak minuta u prosjeku i on za tih 200 minuta nije pokazao apsolutno nista zbog cega bi se s pravom moglo reci da je dostojan ove lige. Ne kazem da nikad nece biti (jos uvijek je premlad), ali kad pricas da si Dzordan - onda dodjes i pokazes zasto tako pricas. Nemamo vise prostora govoriti da nije dobio pravu priliku, jer ovo sto on od Atkinsona ima, bolje mu ni roditelji ne bi mogli pruziti. Nek se prihvati dvorane i lopte, jer njegov trenutni ofanzivni arsenal je siromasniji nego prije 5 godina. Samo je problem sto je tad igrao protiv 20 cm nize djece, a sad igra protiv zvijeri.

Btw, tacno su bolji oni nocni termini, jer tad utakmice mahom gledaju samo oni koji nesto razumiju. Ovako samo bez potrebe trosis energiju na likove koji na svaku kritiku govore da si pacenik, ili da ti nikad neces zaraditi pare koje je on vec zaradio itd. Vama je najlakse reci da neko nekog mrzi, da neko nekom zavidi, pa, eto, ako te to veseli - slobodno uzivaj u tim mislima. :lol:
Pa ako ne komentarišem na forumu ne znači da ne gledam NBA naveče, naravno koliko stignem obaveza. Uostalom nisam od ovih tipova sto ne daju na Musu jer gdje ćeš nesto na našeg bosnju, već mi je samo retardirano da mu se te izjave, dok je imao 16 god, uzimaju za zlo, i poslije toliko godina pacenici poput tebe ih koriste za ismijavanje.

I meni se lično nisu svidjele te izjave sto ne znaci da on ne treba tako razmišljati i sanjati da bude najveći. Pa svi bi mi trebali sanjati da budemo najveći u svom poslu a ne samo Musa. Ali bitno je biti pametan poput tebe i ismijavati izjave klinca od 16god
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 nov 2019, 12:06

legenda reala je napisao/la:
30 nov 2019, 01:10
jos nisi odusto od Muse, ne mogu da vjerujem da se jos nadas da ce on biti neki faktor u NBA
I ti se nadas da ce Gorazde uci u PL, a znas da nemaju pojma. :mrgreen: Ja mislio frajer se okanio foruma, a ono pise po temama tih saban liga... :damn:

Salu na stranu, premlad je Musa da bi se vec sad otpisao. Otkako je dosao u nba nije unaprijedio svoju napadacku igru (bazirao se na neke druge stvari), ali vjerujem da je to naredno na cemu ce raditi i da ce biti pozitivnih pomaka. Problem moze biti sto su velike sanse da ce uskoro ispasti iz rotacije i sto ce do kraja sezone ostati na tome, a onda ga naredne sa zdravim Durantom cekaju jos veci problemi. Nisam bas siguran da je Musa sposoban za jedno ljeto ispraviti sve te silne nedostatke, ali on pripada nba ligi - da li odmah sljedece sezone (mozda u nekom losijem timu), ili za par godina kad dodatno unaprijedi svoju igru. Uglavnom, vjerujem da ce doci njegovo vrijeme.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 30 nov 2019, 14:51

paulus je napisao/la:
30 nov 2019, 08:20
Zasad nije ni blizu da napravi Taletovica karijeru a kamoli Nurkica , po cemu je najbolji ja ne znam, Nurkic je poso igrat kosu sa 14 god , citaj sta Ameri misle o njemu , da je 2 igrac Portlanda, da je u top 10 centara u NBA , kako je Musa najbolji majke ti ?
Nurkica ne racunam jer izbjegava da igra za reprezentaciju. Od ogranicenog Teletovica je vec sada bolji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 nov 2019, 15:13

Hahahahahha
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 nov 2019, 15:31

Justin je napisao/la:
30 nov 2019, 14:51
paulus je napisao/la:
Zasad nije ni blizu da napravi Taletovica karijeru a kamoli Nurkica , po cemu je najbolji ja ne znam, Nurkic je poso igrat kosu sa 14 god , citaj sta Ameri misle o njemu , da je 2 igrac Portlanda, da je u top 10 centara u NBA , kako je Musa najbolji majke ti ?
Nurkica ne racunam jer izbjegava da igra za reprezentaciju. Od ogranicenog Teletovica je vec sada bolji.
Po cemu je bolji od Teletovica ?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 nov 2019, 15:37

Teletović je bio jaci kad su se pobili.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 30 nov 2019, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 30 nov 2019, 15:40

HeraklitMracni je napisao/la:
30 nov 2019, 15:31
Justin je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Po cemu je bolji od Teletovica ?
Zna spustiti loptu na zemlju, asistirati, te igrati odbranu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 nov 2019, 15:51

Zna,ali na standardu eurokupa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 30 nov 2019, 18:05

Justin je napisao/la:

Od ogranicenog Teletovica je vec sada bolji.

Ovo bi trebalo biti dovoljno da te diskvalifikuje iz bilo kakve dalje ozbiljne rasprave.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2019, 17:53

- San svakog djecaka koji se pocinje ozbiljno baviti treniranjem kosarke je ovo sto Dzanan zivi.
- Da nije "sad" prhvatio da igra NBA mozda nikad i ne bi ispunio svoj san da igra protiv najboljih na svijetu , bolje reci ZVIJERI .
- Naravno i finansije su odigrale svoju ulogu . To Vi ne biste prihvatili , laz je svako ko to kaze.
- Priznam da se bolje razumijete u ovaj sport , ali sta ste Vi ucinili za sebe . Lijevi,desni ulaz , ovo-ono , nisam Vas prepoznao .
- Samo da ga povrede zaobidju , pa taman se sutra vratio u Evropu . Onaj ulaz,faul i slobodna bacanja protiv Boston Celtics su me zaledila(od povrede)
- Po eni on nema sta traziti u reketu(bar ovu sezonu),igrati pozrtvovnu odbranu,ne gubiti lopte i uzeti 5 suteva za 3 p. Ako ide uzeti jos koji.
- Ako zakljuce u Brooklyn-u , da nije za njih ok . Traziti manje abiciozan klub,ako ni to ne ide neka ga posude nekom u Evropi i sve 5 .
- Volimo te Dzanane :bih:
- Ja posebno jer si fan FKS :njanjanja: :bow: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 dec 2019, 18:12

Justin je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Ok sve si mi rekao , znas ti ko je Mirza bio u Evropi , Musa jos nije slavu tamo napravio , mlad je al nasi najbolji zivi kosarkasi su Nurkic Markovic Taletovic i ne brukaj se vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 01 dec 2019, 18:16

Ko prenosi veceras

guzobran
Kontakt:

Post Postao/la guzobran » 01 dec 2019, 18:46

Samozdravlje je napisao/la:
01 dec 2019, 17:53
- San svakog djecaka koji se pocinje ozbiljno baviti treniranjem kosarke je ovo sto Dzanan zivi.
- Da nije "sad" prhvatio da igra NBA mozda nikad i ne bi ispunio svoj san da igra protiv najboljih na svijetu , bolje reci ZVIJERI .
- Naravno i finansije su odigrale svoju ulogu . To Vi ne biste prihvatili , laz je svako ko to kaze.
- Priznam da se bolje razumijete u ovaj sport , ali sta ste Vi ucinili za sebe . Lijevi,desni ulaz , ovo-ono , nisam Vas prepoznao .
- Samo da ga povrede zaobidju , pa taman se sutra vratio u Evropu . Onaj ulaz,faul i slobodna bacanja protiv Boston Celtics su me zaledila(od povrede)
- Po eni on nema sta traziti u reketu(bar ovu sezonu),igrati pozrtvovnu odbranu,ne gubiti lopte i uzeti 5 suteva za 3 p. Ako ide uzeti jos koji.
- Ako zakljuce u Brooklyn-u , da nije za njih ok . Traziti manje abiciozan klub,ako ni to ne ide neka ga posude nekom u Evropi i sve 5 .
- Volimo te Dzanane :bih:
- Ja posebno jer si fan FKS :njanjanja: :bow: :bih:
:thumbup:
ja sam najveci papak

nobodyD
Kontakt:

Post Postao/la nobodyD » 01 dec 2019, 21:18

Haj ne bi li Bog dao da se ocepi

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 01 dec 2019, 21:20

nobodyD je napisao/la:
01 dec 2019, 21:18
Haj ne bi li Bog dao da se ocepi
Imam osjećaj da ce veceras pokazati mnogo vise . :pray:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii, Vaya, Zaboljesutra i 28 gostiju.