Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Dajte link
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovo je zalosno, niko mu lopte ne da, nevjerovatno, sami je tu da popuni broj igraca ccccc
Bukvalno lik nije dotako loptu dok je bio unutra, wtf je ovo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može se ovdje ništa pokazati, igrao 4-5 min i nijednom nije loptu dobio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad god pomislim da je igrač koji ima loptu u bezizlaznoj situaciji i da mu je sam Musa u corneru najbolje rješenje sijevne trica 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda nije ispravno razmisljanje , ali usao na -4 , izasao na +6 , sada -2 .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ništa to ne znači. +8 sa njim na terenu, ali ništa osim asistencije nije pokazao. Mislim da bi to bilo to. Slijedi G-league. Nije iskoristio zakazano povjerenje, i sad malo GL da vrati samopouzdanje.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:40Mozda nije ispravno razmisljanje , ali usao na -4 , izasao na +6 , sada -2 .
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ne znam sto, ali fakat igraju bolje kad je on u petorci
Ajd makar je probao nešto, lijepa asistencija za Nwabu na kraju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Trebo je šutati a ne dodavati.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ok, pronasao je otvorenog nwabu, al i on je bio otvoren, mogao je sutnuti trojku, niko mu ne bi zamjerio
svaki otvoren sut je dobar sut
svaki otvoren sut je dobar sut
Nije pogodio prošli napad iako je Dinwidie očigledno negodovao što mu ne daje loptu, bilo bi previše da uzme i taj šut pa promaši.
Sta ce pobogu iskoristit 8 min.je igrao tri didira nije imao sa loptom...bukvalno mu ne dodaju loptu, ofirno se vidi...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali tako se dobija samopouzdanje i reputacija a ovako nije dobio ništa. Mora druge uvjeriti da može pogađati i da se ne boji potegnuti šut. Kad pogodi par puta tako onda mu niko ne može prigovoriti pa čak ni Durent.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
I zavrsava na +7 , a on na parketu . A to GL ne bi trebao biti problem . No ipak je sesti igrac(ispravite me ako grijesim) , ne bi njemu ni brat u NBA davao sansu da ne posjeduje kvalitet(odnosno da ne doprinosi timu), a kamo li neki trener Amer . U prosjeku 16 min/ut . Ne na 2-3 utakmice , nego na 12-13 . Ocito da igra evropski (pokazala ova asist - neki ce raci strah od promasaja) . SAMO DA GA POVREDE ZAOBIDJU(tesko u ovom zvjerinjaku , samo uzeti 4-5 trica , ko ga jb. i ako masi svih 5 (a nece).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Druže, imaš od mene pivu za realan komentar.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:20I zavrsava na +7 , a on na parketu . A to GL ne bi trebao biti problem . No ipak je sesti igrac(ispravite me ako grijesim) , ne bi njemu ni brat u NBA davao sansu da ne posjeduje kvalitet(odnosno da ne doprinosi timu), a kamo li neki trener Amer . U prosjeku 16 min/ut . Ne na 2-3 utakmice , nego na 12-13 . Ocito da igra evropski (pokazala ova asist - neki ce raci strah od promasaja) . SAMO DA GA POVREDE ZAOBIDJU(tesko u ovom zvjerinjaku , samo uzeti 4-5 trica , ko ga jb. i ako masi svih 5 (a nece).![]()
![]()
![]()
ja sam najveci papak
Objektivno top 10 najgorih igraca u ligi da igraju preko deset minuta
Kako smjesna odbrana dvaput zaredom protiv Nunna
Kako smjesna odbrana dvaput zaredom protiv Nunna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."