Inijesta je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:59
kanarinac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 22:37
Nasi su danas imali razgovor sa Husrefom,koji je dugo potrajao,ponudjen mu sporazumni raskid nakon Zvijezde,ne zeli da cuje,za sve je optuzio igrace.
Kakav klosar jel moguce, al nista sto nismo znali, pat pozicija nece sam da ide a uprava nema sanse da mu da otkaz zbog odstete, “ legenda” nasa
Ja licno bi pored njega otjerao i par igraca, npr Tatara Rahmana Velkoskog od ovih starih, a ovo sto je Hadzija doveo sve nabit nogom osim Serbecica
Ma daj brate kakvo tjeranje igraca sta vam je. Pa jeste vi svjesni da je on velikoj vecini nasih igraca ubio i formu i moral i zelju za igrom. Ne mogu Benjo i Rahman zaboravit igrat lopte za par mjeseci... jednostavno je doslo do zasićenja pojedinih, ne mogu ljudi vise da trpe psovanje i galamu. Uzmite sebe u obzir da vam neko na poslu stalno psuje galami nabraja spominje najmilije,dokle biste izdrzali ?
Druga stvar pojedincima je ubio formu mijenjanjem pozicija.
Oremus nije zadnji vezni, Krste nije zadnji vezni, Tatar igra na pogresnoj strani, Dzafi daje prvu postavu covjek se samo vratio poslije teske bolesti (Dzafa se treba najmanje kriviti za ona dva gola iako jest jednim dijelom krivac). Na terenu niko nikog ne postuje, nema nekog finog odnosa, najbolji primjeri za to su Lazic i njegova izjava sinoc i onaj Rahmanov izlazak.
Slazem se da ima skarta kojeg se treba rijesiti kako bi se platni spisak oslobodio, ali Benjo, Rahman, Stanoje, Lazic, Serbecic, Kovacevic, Hebibovic, Ahmetovic pa vjerujem i Oremus i Gavric su igraci koje treba apsolutno sto duze zadrzati uz akademce naravno. Ovo ostalo pokusati popuniti sto boljim pojacanjima. Pa majku mu J*** kad pogledas svaki iole ozbiljniji balkanski klub ima po jednog ili dva kapitalna igraca. Valjda mozeno i mi priustit sebi.