Znate ko je ovo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Frutek je napisao/la:Koji je ovo q Fikus![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
zato mi je sad Cartman slika profila![]()
![]()
Prvo Modern Warfare 2 da shvatiš priču, znači igrica je vrh, brzo ćeš je preći.nevjernik je napisao/la:Instaliro sebi nekih igara, kako je mocno 2k11 igrati udvoje, jel iko probo![]()
imal ko da voli pucacine, da mi pomogne pri odabiru, modern warfare 2 ili black ops (planiram obje igrati, al koju prvu)
De nemoj me jest da nisi igro World at War, ja ga četiri puta prešao, igrica je bila premoćno zamoćno, najbolje kad im pucaš u noge pa im otkineš nogu, a oni se još vuku po zemlji dok im krv šiklja, ili dok ih bacačem plamena ne zapališ.nevjernik je napisao/la:cgdje necu igrat Warfare keca, jedina igra koju sam dvaput prekuco![]()
znaci prvo MW 2, pa black ops, stvarno COD uz PES mi je najdraza fransiza, jedino world at war nisam igro
Ne idi,dok ne ispricasSamo F.K.S !! je napisao/la:Ojjj lane sad na obnu moj hari![]()
![]()
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom![]()
haj momci laku noc uzivajte
Nikad, igro sam jedan ili dva i nisu mi se pretjerano svidjeli, COD jenevjernik je napisao/la:kad smo vec naceli o pucacinama, eno i novi medal of honor se preselio u moderno doba, mada po meni on ne moze pera odbit COD-ju

ma jok, malo sam ga sredioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ojjj lane sad na obnu moj hari![]()
![]()
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom![]()
haj momci laku noc uzivajte
Bem ti dan moram ja propustitSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemoguce opisat znaci one sise skupila uhhh haljina uska nekakva na sljokice
najjači lik Ron JeremyFrutek je napisao/la:Moj heroj:
Znate ko je ovo
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.