Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo!simidobar je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:28Treba i pojedinci iz uprave, neki igraci takodje, da za rukicu Husrefa uhvate kad podje..
Sta se desilo sa utakmicom u kupu i ko je odgovoran sto se suti i ceka na novu zrtvu ?
Ko se tacno zalio i kome na sudjenje i gubitak bodova u nekim utakmicama ? Imamo pravo... Jel iko od ovih ikad nekom poslao neku zalbu, neslaganje sa necim ?
Ko je odlucio da kupi automobile pored toliko drugih mnogo potrebnijih stvari ?
Jel zbog tih automobila otisao Crepulja a Husref nije dobio trazena pojacanja ?
Ko je dopustio Husrefu da psuje ljudima i kvari atmosferu u svlacionici ? Nema neko pravilo sluzbe ? Nemaju nekog ti "jadni" igraci da mu se pozale ? Sto ga ne prijave za mobing ako je tako neuracunljiv..
Sto se mene tice i Nam nek ide ako nema vremena za klub...
Nek mi zivi Sarajevo i svi oni koji ga vole.. za ostale me boli ku*ac.. prolaznici..
Ko je sad taj muftijaPantelija je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:11Nego kako je bilo? Jel alaim sa onima sa sjevera natucio policiju? Jes.
Jel muftija udarala koga je stigla na izlazu
Jes
Sta tu ima biti tacno a sta ne.
Evo ja prvi nit sam sta trazio niti slicno, navijali 90 minuta, davali podršku, krenuli da izdajemo i....
https://www.sherdog.com/fighter/Dzevad-Muftic-140707zagorski je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:54Ko je sad taj muftijaPantelija je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:11Nego kako je bilo? Jel alaim sa onima sa sjevera natucio policiju? Jes.
Jes
Evo ja prvi nit sam sta trazio niti slicno, navijali 90 minuta, davali podršku, krenuli da izdajemo i....![]()
Murijazagorski je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:54Ko je sad taj muftijaPantelija je napisao/la: ↑02 dec 2019, 00:11Nego kako je bilo? Jel alaim sa onima sa sjevera natucio policiju? Jes.
Jes
Evo ja prvi nit sam sta trazio niti slicno, navijali 90 minuta, davali podršku, krenuli da izdajemo i....![]()
Bravo doktore!kupus army je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:24Ovi sto pljuju konstantno sjever, sta je vi trenutno vidite kao negativnu stranu sjevera, jesul to ovi golobradi momci na sjeveru krivi sto su uzeli tribinu kad je bila u totalnom padu? Ja im skidam kapu sto su ocuvali grupu, sto su svima vama u Olovu dali povod da se hvalite tim istim momcima koje nakon par mjeseci nazivate narkomanima i blatite kako od nekog uzimaju pare. Sinoćna brojka nije njima na sramotu, nego svima koji se osjecaju Hordama, a nisu dosli, njima respekt za sve sto rade od ulice do tribine.
Mislio sam vise od ljudi sa tribine.. ne znam, ja vjerujem tako.. Izvini, nema potrebe za nervozom nekom..zagor1987 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 19:48Cuo sam ja za tebe bas kazu zula guto svoj pitolj kad je na tebe naletio pa presto da nosa utokesimidobar je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:21Proguto bi ga...VratiloSeZlo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:20
E to treba ovim" mangupima" sa foruma ,da vam ulijece diler na tribinu i udara vas pistoljem po glavi ,mozda bi tada skratili jezik ,mozda i jedini lijek za pojedine.
Nakon ove utakmice sve je bilo jasno.Zip je napisao/la: ↑02 dec 2019, 08:06Kad skontas, i bolje sto je ovako zavrsilo.
Da je otisao nakon duple, opet bi ga neki prizivali za par godina, a ovako usrao je sve sto je mogao.. i nadam se, da su njemu vrata kluba zatvorena. Pokazao je svoje pravo lice, dovidjenja prijatno. I kupi nekad sezonsku..
Sanse nisu izgubljene, novi trener ako dodje imat ce vremena spremiti ekipu, dovesti nove igrace i napasti titulu.
Opet odlucujemo sami o svojoj sudbini.
Ovo je utakmica gdje je pokazao svoju pichkastost i nestrucnost i nesposobnost.
Mi kompletni poslije pauze, a oni desetkovani..
Naravno, izjava kakvu samo moze on reci...
Još je na ovoj utakmici Kovačević u 90+ odbranio njihov mrtvi zicer i tako nam sačuvao bolji međusobni.Pantelija je napisao/la: ↑02 dec 2019, 09:36Nakon ove utakmice sve je bilo jasno.Zip je napisao/la: ↑02 dec 2019, 08:06Kad skontas, i bolje sto je ovako zavrsilo.
Da je otisao nakon duple, opet bi ga neki prizivali za par godina, a ovako usrao je sve sto je mogao.. i nadam se, da su njemu vrata kluba zatvorena. Pokazao je svoje pravo lice, dovidjenja prijatno. I kupi nekad sezonsku..
Sanse nisu izgubljene, novi trener ako dodje imat ce vremena spremiti ekipu, dovesti nove igrace i napasti titulu.
Opet odlucujemo sami o svojoj sudbini.
Ovo je utakmica gdje je pokazao svoju pichkastost i nestrucnost i nesposobnost.
Mi kompletni poslije pauze, a oni desetkovani..
Naravno, izjava kakvu samo moze on reci...
Kasnije se cupali premirajuci mladost i molili boga da siroki ne izgubi u Mostaru.
Imas 11 bodova prednosti, Imas najbolju ekipu, Imas konkurenta bez 7 igraca na domaćem terenu i izadjes na bod.![]()
![]()
Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
FoSte95 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:45Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
Milanović, Guzina totalno razočarali, Letić isto tako........
Čitam kao CZV ako im miloje ode idu po Vinka, nadam se da nam ga neće ispred nosa uzeti