FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 02 dec 2019, 00:43

I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo.... :!: :!: :!:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2019, 00:47

Krenut redom i poredu

Prvo trebalo se pocet vec od danas trazit trener i kondicioni trener dogovorit uslovi i onda posle zvjezde husrefu dat otkaz ili pokusat sporazumno se razic

Drugo analizirat svakog igraca koliko je i sta radio, Kasnio navrijeme dolazio ponaso se klosarski ponaso se normalno postovo klub rad igra toliko minuta kakvu vrstu ugovora sve sve,

I sa svakim igracem dogovorit raskid ugovora ako taj novi trener bude zelio i odlucio da mu taj taj i taj netrebaju

Budzet obezbjedit za pojacanja koliki je i reci treneru toliki i toliki je budzet nemoze ni po marke preko izvoli reci hadzi da ti dovede igrace koje zelis a da je u okviru tog budzeta..

Takode recimu koje igrace od sadasnjih hoces da ostanu koje neces da istjera..

Ugovor 6 mjeseci +2.5 godine klauzula titula pod MUST..

Ako si u -4 nedo bog da izgubimo od zvjezde imali bi -4 boda radi medzusbnog omjera sa vasom to nije nemoguce nadoknadit u 14 utakmica a posebno ako budemo jednaki bodovno

Sto se tice sjevera, sjever mora prestat palit baklje topovske udare, mora imat neke vatrenije pjesme kad se pjeva da se stadion ori ne ko sad koda slusam ilahije i kaside

Istocnjaci zapadnjaci trebaju pomoc sjever nema tu imam djete treba me djete niko od tebe netrazi da se bijes i da ides u gostovanje sa hz vec kad igramo na kosevu svi treba da odemo da smo brojni na kosevu to ce privuc onda vise i mlade raje da dodu i da onda idu ako treba u fight u fight al najlakse ih je zvat krezubi narkomani to ko god kaze ja ga na **** nabijem, sjever nema granicu po godinama kao ni jedna tribina.

Sjever je sebi skocio u stomak protiv BETEA kad nisu ufatili onu dvoicu troicu sto su zapalili i bacili baklje i teren zgazili ih i onda bi dosta raje sa svih tribina podrzala kao i samu tribinu

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 dec 2019, 00:51

simidobar je napisao/la:
02 dec 2019, 00:28
Treba i pojedinci iz uprave, neki igraci takodje, da za rukicu Husrefa uhvate kad podje..

Sta se desilo sa utakmicom u kupu i ko je odgovoran sto se suti i ceka na novu zrtvu ?

Ko se tacno zalio i kome na sudjenje i gubitak bodova u nekim utakmicama ? Imamo pravo... Jel iko od ovih ikad nekom poslao neku zalbu, neslaganje sa necim ?

Ko je odlucio da kupi automobile pored toliko drugih mnogo potrebnijih stvari ?

Jel zbog tih automobila otisao Crepulja a Husref nije dobio trazena pojacanja ?

Ko je dopustio Husrefu da psuje ljudima i kvari atmosferu u svlacionici ? Nema neko pravilo sluzbe ? Nemaju nekog ti "jadni" igraci da mu se pozale ? Sto ga ne prijave za mobing ako je tako neuracunljiv..

Sto se mene tice i Nam nek ide ako nema vremena za klub...

Nek mi zivi Sarajevo i svi oni koji ga vole.. za ostale me boli ku*ac.. prolaznici..
Bravo!
+1000

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 dec 2019, 00:54

Pantelija je napisao/la:
02 dec 2019, 00:11
Nego kako je bilo? Jel alaim sa onima sa sjevera natucio policiju? Jes.
Jel muftija udarala koga je stigla na izlazu
Jes
Sta tu ima biti tacno a sta ne.
Evo ja prvi nit sam sta trazio niti slicno, navijali 90 minuta, davali podršku, krenuli da izdajemo i....
Ko je sad taj muftija :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 dec 2019, 00:55

zagorski je napisao/la:
02 dec 2019, 00:54
Pantelija je napisao/la:
Jes
Evo ja prvi nit sam sta trazio niti slicno, navijali 90 minuta, davali podršku, krenuli da izdajemo i....
https://www.sherdog.com/fighter/Dzevad-Muftic-140707
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 dec 2019, 00:56

zagorski je napisao/la:
02 dec 2019, 00:54
Pantelija je napisao/la:
Jes
Murija :D
Al moze se odnositi na naseg. Vrlog pokusaja od golmana....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 02 dec 2019, 01:09

kupus army je napisao/la:
01 dec 2019, 18:24
Ovi sto pljuju konstantno sjever, sta je vi trenutno vidite kao negativnu stranu sjevera, jesul to ovi golobradi momci na sjeveru krivi sto su uzeli tribinu kad je bila u totalnom padu? Ja im skidam kapu sto su ocuvali grupu, sto su svima vama u Olovu dali povod da se hvalite tim istim momcima koje nakon par mjeseci nazivate narkomanima i blatite kako od nekog uzimaju pare. Sinoćna brojka nije njima na sramotu, nego svima koji se osjecaju Hordama, a nisu dosli, njima respekt za sve sto rade od ulice do tribine.
Bravo doktore! :clap: :tokralju:
12. igrač kluba iz Titove 38b

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 dec 2019, 02:27

Samo da u zimskom prelaznom roku ne budu se bacale ublehe oko pojačanja.Ako neko iz kluba (Hadžija, Rumeni, Valentin, Sabrina....) kaže nešto poput "Teško je naci u januaru kvalitetnog slobodnog igrača", odmah treba imati na umu da nešto smrdi, da je u pitanju prodavanje magle.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 dec 2019, 02:30

Pa sta drugo ocekivati nego takve izjave.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2019, 03:34

Ako sabrina bude govorila skupoje niko neda nazimu igraca nema free aganata, nek neceka zvjezdu nek odma onu siptarsku kuju rumenog i hadziju podruku i mrs iz kluba u paketu. Koji ce nam **** trener ako ce mu sabra za bilo kojeg igraca reci neplacamo ostetu skupo je nemozemo mi to, koji ce nam **** novi trener neka husrefa nek bar imaju igraci nocne more od psovanje.

Al mene nebi ni zacudilo da nam budzet bude 0 km za pojacanja jer prvenstvo traje evo 4 mjeseca nemas kondicionog trenera, a svak je vidio vec protiv betea da ona celava stuha veze nema.. 4 mjeseca igraci ti puze poterenu nemas kondicionog.

**** reprezentacija moze vise da ponudi jeleskovicu i marinkovicu od nas... znaci nas budzet je kita...

Nama trebaju 2 kapitalca tipa benka i minimum jos dva polukapitalca nesto ko rahmanovic i stanoje

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 dec 2019, 03:55

zagor1987 je napisao/la:
01 dec 2019, 19:48
simidobar je napisao/la:
01 dec 2019, 18:21
VratiloSeZlo je napisao/la:
01 dec 2019, 18:20

E to treba ovim" mangupima" sa foruma ,da vam ulijece diler na tribinu i udara vas pistoljem po glavi ,mozda bi tada skratili jezik ,mozda i jedini lijek za pojedine.
Proguto bi ga...
Cuo sam ja za tebe bas kazu zula guto svoj pitolj kad je na tebe naletio pa presto da nosa utoke
Mislio sam vise od ljudi sa tribine.. ne znam, ja vjerujem tako.. Izvini, nema potrebe za nervozom nekom.. ;)

Nisam sebe stavljao u prvi plan.. nisam ja uopste braca nesto jak... iskreno.. al sigurno nebih sjedeci gledao da neko nekog maltretira.. nek ubije i mene ako smo u taj ku*ac otisli... ja sam jednostavan covjek, gdje da to normala gledam.. ne ide.. eto skontaj sam..

Tebi znace ta imena nesto, meni ne... Normalan sam covjek, sjedim sa drustvom i gledam utakmicu.. niko nas nikad nije ruzno pogledao a ne pokusao pistolj izvadit... uopste to ne ocekujemo na nekoj tekmi... a ni u zivotu..

Progutace ga vjeruj mi, ko pokusa, nije bitno na koji nacin. ;)

Samo degenerik to moze uradit... Nemoj se uopste furat da neko na takav nacin moze ispast "mangup"... samo moze bit ispljuvan i ismijan u momentu, ko zadnji papak.. i opet ispljuvan.. i kad bude umiro u bolnici neko ce ga pljucnut u prolazu... zapamte ljudi i dobro i lose, nebi vjerovo koliko dugo mogu pamtit..

Ne znas na kraju krajeva ni ko sjedi pored tebe, zaljepi ti neki "dedo" "petacu" u momentu.. I do kraja utakmice kontas jesil poso il si doso..
Znaju "dede" iznenadit da se useres od srece . ;)

Tu suplju "cuo sam za tebe" pogresnom covjeku pricas.. razmisli malo prije nego sto pocnes "jalijat"...

Kome jalijas ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 dec 2019, 08:06

Kad skontas, i bolje sto je ovako zavrsilo.
Da je otisao nakon duple, opet bi ga neki prizivali za par godina, a ovako usrao je sve sto je mogao.. i nadam se, da su njemu vrata kluba zatvorena. Pokazao je svoje pravo lice, dovidjenja prijatno. I kupi nekad sezonsku..

Sanse nisu izgubljene, novi trener ako dodje imat ce vremena spremiti ekipu, dovesti nove igrace i napasti titulu.
Opet odlucujemo sami o svojoj sudbini.

Ovo je utakmica gdje je pokazao svoju pichkastost i nestrucnost i nesposobnost.
Mi kompletni poslije pauze, a oni desetkovani.. :lol:

Naravno, izjava kakvu samo moze on reci...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 dec 2019, 08:32

OSTAVKA/E - OTKAZ/I !!!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 dec 2019, 09:36

Zip je napisao/la:
02 dec 2019, 08:06
Da je otisao nakon duple, opet bi ga neki prizivali za par godina, a ovako usrao je sve sto je mogao.. i nadam se, da su njemu vrata kluba zatvorena. Pokazao je svoje pravo lice, dovidjenja prijatno. I kupi nekad sezonsku..

Sanse nisu izgubljene, novi trener ako dodje imat ce vremena spremiti ekipu, dovesti nove igrace i napasti titulu.

Nakon ove utakmice sve je bilo jasno.
Kasnije se cupali premirajuci mladost i molili boga da siroki ne izgubi u Mostaru.
Imas 11 bodova prednosti, Imas najbolju ekipu, Imas konkurenta bez 7 igraca na domaćem terenu i izadjes na bod. :tokralju: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 dec 2019, 09:51

Pantelija je napisao/la:
02 dec 2019, 09:36
Zip je napisao/la:
02 dec 2019, 08:06

Nakon ove utakmice sve je bilo jasno.
Kasnije se cupali premirajuci mladost i molili boga da siroki ne izgubi u Mostaru.
Imas 11 bodova prednosti, Imas najbolju ekipu, Imas konkurenta bez 7 igraca na domaćem terenu i izadjes na bod. :tokralju: :tokralju:
Još je na ovoj utakmici Kovačević u 90+ odbranio njihov mrtvi zicer i tako nam sačuvao bolji međusobni.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 dec 2019, 09:58

Jeli OSMO bivsi :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 dec 2019, 10:19

Nadam se da cemo na zimu dovesti kvalitet a ne ublehe poput oremuša, guzine, milanovica, letica.. opasno nam fali destruktivac na sredini i to po mogucnosti garo..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 dec 2019, 10:45

ledesma je napisao/la:
02 dec 2019, 10:19
Nadam se da cemo na zimu dovesti kvalitet a ne ublehe poput oremuša, guzine, milanovica, letica.. opasno nam fali destruktivac na sredini i to po mogucnosti garo..
Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
Milanović, Guzina totalno razočarali, Letić isto tako........

Čitam kao CZV ako im miloje ode idu po Vinka, nadam se da nam ga neće ispred nosa uzeti

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 dec 2019, 10:47

Nesto malo preko 15 milja ljudi bilo na derbiiju, tako objavise. Neka uzmu pare od karata, isplate Husrefa i nek se nosi u pi.cku materinu vise i on i njegovi pusikurci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2019, 10:48

FoSte95 je napisao/la:
02 dec 2019, 10:45
ledesma je napisao/la:
02 dec 2019, 10:19
Čovjek nije igrao preko dva mjeseca i ti ga ublehom zoveš....... Oremuš je strašan igrač i to će na proljeće pokazati. Gavriš isto tako nije toliko loš kao što pišete.
Milanović, Guzina totalno razočarali, Letić isto tako........

Čitam kao CZV ako im miloje ode idu po Vinka, nadam se da nam ga neće ispred nosa uzeti
:thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, benko21, Google Adsense [Bot], jurisicduska, PAPE3, plisek i 110 gostiju.