Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kvaziultrasi idući vikend donose sliku Darija Kordića, kamenjarskog apostola sa lovorovin vijencom, da im se da milion kazne i suspenduje stadion na pola godine opet se bagra ne bi opametila jer im je to gen, odgoj.
Postoji u znanosti...prema zakonu on nakon 5 godina po odsluzenju kazne, ima.pravo traziti da se i brise iz kaznene evidencie. Zakon, ne sherijatski. Glupost je kako mladiomajmunasti tkzv.antifasisti igraju na.primitivnu lenjingradsku izdrkotinu, a i sherijat im pashe. Tko se.okrece kao cvijece...i Walter mu meće! Prokletstvo medija.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Je. Bo ti huligan iz Sarajeva majku, dijete, sestru, nanu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ajmo pantooo, imas.muda tastatjuraPantelija je napisao/la: ↑02 dec 2019, 09:20Je. Bo ti huligan iz Sarajeva majku, dijete, sestru, nanu
Kakva fasisticka seljacina...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
..i opet sanjas tisuce te bodre? Moras naviknuti, NK Siroki Brijeg je dio slobodne BiH. Ak'nas izbace, bas smo slabi. Jucerasnja propaganda da je Zvijezda napistila, vrh portalizma.od vica. Znas kada je.muji dosla picajzla?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slobodne BiH bez erceg-fosne
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gdje se Bilbija vraca ? Borac, Sarajevo, Zrinjski? 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Borac ili Zrinjski, sumnjam da ce nazad u Sarajevo ako je pametan
-
drakensang
- Kontakt:
Obzirom kako se ponasao prema pitarima, ne bih se cudio ni da u Zelju ode. S njim i Stilicem i ukoliko dodje neki pokretniji spic od Krpica, Zeljo bi se istakao kao prvi kandifat za titulu iako im ja prije Stilica nisam davao ni gram sanse. Strahota je koliku razliku momak pravi i kako ne moze uzomat pare i dslje negdje drugo
Tako je, jer tu moze da psuje majku balijsku i mjesto mu je sa takvima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:55Borac ili Zrinjski, sumnjam da ce nazad u Sarajevo ako je pametan
Mjau !
Zar on nije legenda Sarajeva?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
On i Sarajevo su svoju vezu davno zavrsili...
Ostaju samo Borac, a s obzirom da su jako blizu prvom mjestu, skoro pa sam 90% siguran da ceu BL... Zrinjski mislim da nema vise toliko para da i Bilbiju placa.
Jos mu ostaje Zeljo, a s obzirom da imate i vi konflikt sa njim oko yebanja majke balijske, teska je situacija.. al poznavajuci vas, pojedete **** vi svako malo oko tih stvari
A zaboravili smo TZ, al ne slobodu
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma kakav Bilbija i Željo...
Neka, hvala. Svaka mu cast za igracke kvalitete, ali mi nije simpatican nimalo.drakensang je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:02Obzirom kako se ponasao prema pitarima, ne bih se cudio ni da u Zelju ode. S njim i Stilicem i ukoliko dodje neki pokretniji spic od Krpica, Zeljo bi se istakao kao prvi kandifat za titulu iako im ja prije Stilica nisam davao ni gram sanse. Strahota je koliku razliku momak pravi i kako ne moze uzomat pare i dslje negdje drugo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Niko da kaze kakvo je suđenje bilo na derbiju? Dva penala Želji nisu svirana, pet žutih onako, ofsajd Ahmetovica od pola metra za jedan na jedan šansu.
Stilicu da zuti pred Velez za pitanje "kako nije faul" a pitari mu psuju cijelu utakmicu.
Mali vijetnamci i bordo smrad Dzemidzic.
Stilicu da zuti pred Velez za pitanje "kako nije faul" a pitari mu psuju cijelu utakmicu.
Mali vijetnamci i bordo smrad Dzemidzic.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:54Niko da kaze kakvo je suđenje bilo na derbiju? Dva penala Želji nisu svirana, pet žutih onako, ofsajd Ahmetovica od pola metra za jedan na jedan šansu.

- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro, i? Sta je ovo?tm01hzne je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:32mohikanac12 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:54Niko da kaze kakvo je suđenje bilo na derbiju? Dva penala Želji nisu svirana, pet žutih onako, ofsajd Ahmetovica od pola metra za jedan na jedan šansu.
Stilicu da zuti pred Velez za pitanje "kako nije faul" a pitari mu psuju cijelu utakmicu.![]()
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.