FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tatar je jos uvjek povrijeđen, molio ga je u petak da ne igra jer smatra da je nespreman i da ne moze odgovoriti zadatku, Husref mu reko "pick.o vazda glumis manekena, dat ce ti dr. injekciju".
Odakle ti obraza da ga tjeras?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Kakav neuspjeh, o cemu vi? Pa ovo je uspjeh, prosli derbi je primio 5. Za 3-4 godine, i 13tak reprezentativnih pauza, uzet ce im mag bod, vjerujte mi !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Morel ko pitat sefa koliko puta cesto je na treninzima akademaca, odnosno koliko cesto gleda utkmice istih?
Il samo gleda svoju djecu, i prica im "djeco, imat cemo para.. znate 12*12 + bonusi, rundo, ideto na dvesto milja godisnje"

Il samo gleda svoju djecu, i prica im "djeco, imat cemo para.. znate 12*12 + bonusi, rundo, ideto na dvesto milja godisnje"
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
I ja to isto mislim,i govorio sam i ovdje to,a jos plus bih dodao,da nema sta mu se nije govorili i kakve sve uvrede i psovke,a covjek nikad nista nije rekao,samo suti i radi,Anel Hebibovic zasluzuje veliko postovanje.mma_hz je napisao/la: ↑02 dec 2019, 16:49Kako sam zagotivio ovog Hebibovica nije humano.
Ne kurci se,ne glumi zvijezdu,kad je povrijedjen znas da je povrijedjen a ne kao neki.Nikad izdati ekipu nece,ne pravi probleme u svlačionici.Suti i igra pa na koju god ga poziciju stavi.Svaki ga se protivnicki trener i igrac boji.Fula cesto ,ali za razliku od mnogih ima muda da se nadje u sansi.Vidjeli smo jucer Heba za 25 minuta imao vise prodora nego Hodzic za citav ostatak utakmice ,jos je penal,drugi gol i jos jedan cist ne sviran penal za Zelju svi bili po toj strani ...da ne govorim da je i prvi gol poceo sa ubacajem sa Hebine strane.Jbg to su cinjenice a bi i dalje serite po liku kad citavoj ekipi ne ide vazda se Hebibu prvom sve psovalo.Uvijek je on bio na tapeti.
Brz oporavak majstore.
I stavis Hebu a sa druge strane one retarde,umisljene zvijezde Rahmana i Tatara,odmah ih treba otjerat.
Takodje zelim Hebibovicu brz oporavak.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Pa misli da mu je on babo. A ne vidi da je pljunuti mitar mrkela.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Nije istina. Gleda on i zvezdu!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Mozda bi rundo magu sad trebao dovesti jahica iz amerika. Vjerujem da bi se mali sad puno bolje pripremio.
"Malo o Štiliću!!!
Najbolje što se moglo desiti u bh. nogometu je slučaj “Štilić”,kao što je to bio i slucaj “Ahmetović”, da napokon ljubetilji nogometa prepoznaju sta nam, vam, rade BiH “stručnjaci” is NSBiH kao i oni neznalci što štampaju trenerske diplome i zbog kojih nam djeca nemaju nikakvu sportsku buducnost!!!
Naime, famozni Štilić, kojeg sam pratio kao klinca i sin je mog prijatelja i suparnika iz Želje i Slobode, koje izuzetno cijenim!!!
Dečko je imao dobru karijeru igrajući u trećerazrednim šampionatima i vratio se u Želju…, nespreman ušao u prvenstvo…ali njegov kvalitet, poslije 2-3 mjeseca treniranja sa Osimom, nam je dao impresiju protiv Sarajeva da je dosao Messi na Kosevo!!!
Čestitam Želji, Osimu, a bosanskom Messiju se zahvaljujem što je potvrdio da smo dotakli dno u bukvalnom smislu, u svim sportskim segmentima…”, napisao je Vukičević.
Za 10 je napisao
Najbolje što se moglo desiti u bh. nogometu je slučaj “Štilić”,kao što je to bio i slucaj “Ahmetović”, da napokon ljubetilji nogometa prepoznaju sta nam, vam, rade BiH “stručnjaci” is NSBiH kao i oni neznalci što štampaju trenerske diplome i zbog kojih nam djeca nemaju nikakvu sportsku buducnost!!!
Naime, famozni Štilić, kojeg sam pratio kao klinca i sin je mog prijatelja i suparnika iz Želje i Slobode, koje izuzetno cijenim!!!
Dečko je imao dobru karijeru igrajući u trećerazrednim šampionatima i vratio se u Želju…, nespreman ušao u prvenstvo…ali njegov kvalitet, poslije 2-3 mjeseca treniranja sa Osimom, nam je dao impresiju protiv Sarajeva da je dosao Messi na Kosevo!!!
Čestitam Želji, Osimu, a bosanskom Messiju se zahvaljujem što je potvrdio da smo dotakli dno u bukvalnom smislu, u svim sportskim segmentima…”, napisao je Vukičević.
Za 10 je napisao
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- SedrenikHz
- Kontakt:
E vala Husrefe vakat je.
Branio sam te smatrao sam te strucnjakom nekim, osvojio si duplu, lijepo je bilo, ali tada stvarno nisi imao konkurenciju. Ovo što si uradio sa ovakvom ekipom je dno dna. Samo se nadam da ćeš poslije Zvijezde reći: "Ostavljam Sarajevo u borbi za titulu sa istim brojem bodova kao željo, ja više ne mogu" i da nećeš tražiti plate svoje.
Kondicija nam nikad nije bila gora, čak mislim da će nas Zvijezda za vikend natŕćati.
Kao što si zaslužan za dk, tako si nas obruko i u ova derbija.
Branio sam te smatrao sam te strucnjakom nekim, osvojio si duplu, lijepo je bilo, ali tada stvarno nisi imao konkurenciju. Ovo što si uradio sa ovakvom ekipom je dno dna. Samo se nadam da ćeš poslije Zvijezde reći: "Ostavljam Sarajevo u borbi za titulu sa istim brojem bodova kao željo, ja više ne mogu" i da nećeš tražiti plate svoje.
Kondicija nam nikad nije bila gora, čak mislim da će nas Zvijezda za vikend natŕćati.
Kao što si zaslužan za dk, tako si nas obruko i u ova derbija.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ja ne kontam,kako on ima obraza biti jos na klupi.
Ne razumijem njegov mozak,vidis i sam da te vise od pola redovne raje vise ne zeli.Igraci te ne zele,nemaju respekta prema tebi.Uprava te ne mirise,ne vidim nista osim novca u igri za njega a u tom slucaju onu zastavu na sjeveru mozemo penzionisati.
Ne razumijem njegov mozak,vidis i sam da te vise od pola redovne raje vise ne zeli.Igraci te ne zele,nemaju respekta prema tebi.Uprava te ne mirise,ne vidim nista osim novca u igri za njega a u tom slucaju onu zastavu na sjeveru mozemo penzionisati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je kako pobjediti Zvijezdu 09 pa na posao a ne na pauzu. Nisam bio ni za kakve smjene al sad bi mi bilo svejedno. Nadam se da da ćemo pametno odraditi naredni period. Moramo se približiti prošloj sezoni, odmakli smo se od milion pozitivnih stvari a približili milionu pogrešnih stvari.
Atmosfera dosta lošija.
Manje naše djece.
Manje zajedničkog druženja.
Manjak poštovanja.
Jelešković.
Dosta izmišljenih pozicija.
Lazić drugi igrač na lijevoj strani.
Dosta više beskorisnih igrača.
Dosta manje konkurentnih igrača.
Nekvalitetno popunjavanje glavnih pozicija.
....i još milion stvari.
Samo se bojim ako se bude mjenjao trener da ne bude neki Janjoš, mislim na kvalitet i rezultate, tog čovjeka jako cijenim i volim.
Bojim se da ne budu pojačanja opet tipa Guzina ili Letić, a krenuli smo tražiti takve u vidu Milana Škrbalja il kako se već zove i preziva onaj što je skoro došao na probu i dao dva gola Olimpiku.
Bojim se sa ne bude opet na zimu nema kvalitetnih igrača i da čekamo ljeto.
Nadam se da ne bude za poziciju desnog beka vratit će se Hebib do 24. kola pa da izvisimo kao i sa Stanojevićem.
Bojim se da umjesto pojačanja dovedemo druge/treće opcije misleći da su ovi nezamjenjivi i da su dobri pravo.
VIŠE NIKO NEMA KREDITA NITI KAKVIH OPRAVDANJA, svi su izgubili i povjerenje i bacili mrlju na svoj dobar rad od prošle sezone. Sramota je trenerova ova zadnja utakmica, igrači ko pi.čkice takođe trebaju se sramiti, Emir Hadžić takođe nakon dobrog posla katastrofalno odradio prelazni rok. KO PREŽIVI ZVIJEZDU NEKA ZNA DA I SVAKI POGREŠAN KORAK MOŽE BITI ZADNJI. Takvi smo mi jbg.
Atmosfera dosta lošija.
Manje naše djece.
Manje zajedničkog druženja.
Manjak poštovanja.
Jelešković.
Dosta izmišljenih pozicija.
Lazić drugi igrač na lijevoj strani.
Dosta više beskorisnih igrača.
Dosta manje konkurentnih igrača.
Nekvalitetno popunjavanje glavnih pozicija.
....i još milion stvari.
Samo se bojim ako se bude mjenjao trener da ne bude neki Janjoš, mislim na kvalitet i rezultate, tog čovjeka jako cijenim i volim.
Bojim se da ne budu pojačanja opet tipa Guzina ili Letić, a krenuli smo tražiti takve u vidu Milana Škrbalja il kako se već zove i preziva onaj što je skoro došao na probu i dao dva gola Olimpiku.
Bojim se sa ne bude opet na zimu nema kvalitetnih igrača i da čekamo ljeto.
Nadam se da ne bude za poziciju desnog beka vratit će se Hebib do 24. kola pa da izvisimo kao i sa Stanojevićem.
Bojim se da umjesto pojačanja dovedemo druge/treće opcije misleći da su ovi nezamjenjivi i da su dobri pravo.
VIŠE NIKO NEMA KREDITA NITI KAKVIH OPRAVDANJA, svi su izgubili i povjerenje i bacili mrlju na svoj dobar rad od prošle sezone. Sramota je trenerova ova zadnja utakmica, igrači ko pi.čkice takođe trebaju se sramiti, Emir Hadžić takođe nakon dobrog posla katastrofalno odradio prelazni rok. KO PREŽIVI ZVIJEZDU NEKA ZNA DA I SVAKI POGREŠAN KORAK MOŽE BITI ZADNJI. Takvi smo mi jbg.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Cak je i sa svojim haverom krstom zaguzvao
Svako ko ga imalo poznaje zna da to radi namjerno, zbog otkazne klauzule. Tako je uvjek radio u svim klubovima koje je trenirao. Mozda bi jedino u zvezdi bio drugacjiji, njih voli.

Svako ko ga imalo poznaje zna da to radi namjerno, zbog otkazne klauzule. Tako je uvjek radio u svim klubovima koje je trenirao. Mozda bi jedino u zvezdi bio drugacjiji, njih voli.
Pa eto nek mu daju otpremninu, pa ce imati vise vremena da gleda svoju zvezdu. Vahidin i on ko da nisu dva brata. Onaj je insan, posten, voli fakat klub i bio 10 puta bolji igrac od ovog goveda.
A stvarno se može reći da je Husref sve uradio kvarno. Postavio je jake uslove za novi potpis, od kojih je klauzula u slučaju otkaza, jer je znao da ga klub neće otpustiti nakon DK, jer to gro navijača ne bi podržalo, a ako ode sve u honduras, lova na računu, plaćeni godišnji do mirne penzije.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Idi bjezi, al me trznu

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ovde se puno drami oko husrefa, ako pobjedimo zvjezdu
Primio 8 golova jeste al je dao u zadnja 3 derbi takode 6 znaci prica se 8 golova a u zadnja 4 derbija gol razlika 9-8 za njih
U slucaju pobjede zelje i sarajeva u zadnjem kolu isti broj bodova bi imali ili recimo -1 bod radi bolje go razlike
Imali smo odlaske
Mujakica, crepulje, kapica
Povrjedio se
Pidro stanoje rahmanovic tatar ahmetovic dzafic hodzic
Dosli
Gavric letic milanovic guzina i andre iz akademije
Ovih 5 igraca igrali su preko 50% utakmica znaci igraci koji su tek dosli.
Zeljo doveo stlica 5 kola nije igrao e zec je bio povrijdzen vecinu utakmica i to je to..
Ovde se pise zeljo ima **** ekipu, velic alispahic bojo e zec stilic veselinovic ramovic sipovic a zec stevanovic neznam o cemu pricate, ova ekipa samo nema sirinu recimo da im se povrijedi par igraca recimo krpic i sipovic za 3-4 kola su na 7 mjestu. Imali su srecu niko od glavni igraca se nije povrijedio 7 utakmica su imali manje i guranje sa strane sudija koje su im donijele na manje 3-4 boda.
Al dva derbija si izgubio igra protiv jaci ekipa ukazuje da se igra nije popravila ispad iz kupa, skabo fizicka sprema bodovno jednaki sa vasom na prvom mjestu i sto je najveci minus jeste sto su igraci prezasiceni jedni drugih a i izmedu trenera igraci. Znaci treba neko koce to razdrmat i koce to drzat razdrmano i koji ce znat radit svoj poso.
Samo stranog trenera, niposto ni kednog iz bh jer nijedan domaci trener nije bolji od Husrefa
Primio 8 golova jeste al je dao u zadnja 3 derbi takode 6 znaci prica se 8 golova a u zadnja 4 derbija gol razlika 9-8 za njih
U slucaju pobjede zelje i sarajeva u zadnjem kolu isti broj bodova bi imali ili recimo -1 bod radi bolje go razlike
Imali smo odlaske
Mujakica, crepulje, kapica
Povrjedio se
Pidro stanoje rahmanovic tatar ahmetovic dzafic hodzic
Dosli
Gavric letic milanovic guzina i andre iz akademije
Ovih 5 igraca igrali su preko 50% utakmica znaci igraci koji su tek dosli.
Zeljo doveo stlica 5 kola nije igrao e zec je bio povrijdzen vecinu utakmica i to je to..
Ovde se pise zeljo ima **** ekipu, velic alispahic bojo e zec stilic veselinovic ramovic sipovic a zec stevanovic neznam o cemu pricate, ova ekipa samo nema sirinu recimo da im se povrijedi par igraca recimo krpic i sipovic za 3-4 kola su na 7 mjestu. Imali su srecu niko od glavni igraca se nije povrijedio 7 utakmica su imali manje i guranje sa strane sudija koje su im donijele na manje 3-4 boda.
Al dva derbija si izgubio igra protiv jaci ekipa ukazuje da se igra nije popravila ispad iz kupa, skabo fizicka sprema bodovno jednaki sa vasom na prvom mjestu i sto je najveci minus jeste sto su igraci prezasiceni jedni drugih a i izmedu trenera igraci. Znaci treba neko koce to razdrmat i koce to drzat razdrmano i koji ce znat radit svoj poso.
Samo stranog trenera, niposto ni kednog iz bh jer nijedan domaci trener nije bolji od Husrefa
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Fudo, gh0stHZ, JavierBosnia, jurisicduska, keli, Lavcina, leo1946, OzmoodPinglewood, pierce, plisek, SamoDaKazeem, ubipara, Vanja8 i 120 gostiju.