Dvije milje ide naHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:47Sto 200 , dobit će koliko mu je ostalo a to je sezona ipo ili 18 mjeseci ...Znaci 198 hiljada![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dvije milje ide naHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:47Sto 200 , dobit će koliko mu je ostalo a to je sezona ipo ili 18 mjeseci ...Znaci 198 hiljada![]()
Skupicemo mu i 250, dabogda se najeo. Evo ja cu dati 20K sto su smrada otjerali.
Evo moj post od neki dan, pa koga zanima. Dublju analizu ne mogu uraditi, jer nisam sad pratio svaku tekmu. Ne smije se on propustiti, nikako.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:23E čuj Čustović još jedan početnik koji će se učiti na nama.. Ko sve prati fudbal..![]()
Šta vi hoćete samo to da mi je znati? Lik početnik, a sve svoje trenerske angažmane imao u Belgiji. Mlad, moderan, taktički potkovan i gospodski trener što bi se reklo.
Ako ste već toliko neupućeni i mlatite u prazno, nađite članke gdje piše šta je uradio s Ostendeom kad ih je preuzeo. Trebao da ostane par utakmica kao privremeno rješenje i do tada je Ostende imao samo jedan bod iz sedam kola. Došao i u prve tri tekme ostvario skor od dvije pobjede i jednog remija. Isto tako, čuda naprabio s Beverenom, između ostalog pobijeđivao Brugge i izvlačio remije s Standardom. Također, dok ih je vodio bio je JEDINI bh. trener koji vodi jedan klub iz najboljih osam liga svijeta, a jedini naš poslije njega bio je Pape, ali on bi se pikao da se gledalo prvih deset liga svijeta.
Ako već nemate pojma i ne pratite, nemojte se onda blamirati s komentarima i glupostima. Evo ako je ovo već istina za njega i da ide Husref, onda ja ne znam šta hoćete. Kmečanje konstantno kako nam treba mlad, moderan trener, koji poznaje taktiku i moderan fudbal i kad naleti neko takav, onda ispada da je početnik, amater, ovakav, onakav. Opet kažem, ako je istina ovo za Čustovića (mislim da nije), onda ga dovesti i iskoristiti to dok je slobodan, a Husrefu se zahvaliti jer se ova šansa ne propušta.
Da je kako Naigelsmanna dovesti, ali opet bi mu se našle mane. Rekli bi kad je tako dobar što ga Bayern ne pokupi nego radi po prosječnim klubovima tipa Hoffenheim ili Leipzig. Ne kenjajte bezveze, nego Google i opleti, a do tada sačkejamo.
jesam reko da će spomenut
Preko ovoga, da je babo na klupu,se ne prelazi.hz033 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:49Poraz od Atalante je jedno, a poraz od nizerazredne i mrljave ekipe melje nesto sasvim drugo. Jbg.Zip je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:46Realno je tako...revolt je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:31
Za sta da uprava podnese ostavke? Zato sto su pustili Husrefa da osvoji duplu kad su ga svi tjerali? Sto su igracima obezbijedili najbolje uslove u drzavi? Sto su pustili Husrefa i nisu mu se mjesali u posao? Sto su pustili Emira i nisu mu se mjesali u posao? Sto nisu namjestali utakmice s sisjem? Za sta?
Ako je ko imao podrsku od uprave, to je husref.
Sjecam se da je ovakva atmosfera bila poslije Atalante, pa oni s mudima izadjose i rekose da stoje iza trenera...
Al svako pokusava da okrene stavri kako njemu pase...
Pravio je previse problema u ekipi da bi i drugi put to funkcionisalo...
bezKORISNIK je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:51Skupicemo mu i 250, dabogda se najeo. Evo ja cu dati 20K sto su smrada otjerali.
Nakon ulaska investitora u klub, ovo je najljepsa vijest za FKS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Povedi Husrefa sa sobom , ne ide ha ja i drugi trener ako dodje ako ne ide nema zaljena napolje , opet Husref je imao svu podrsku svijeta od uprave do publike al nema igre i tacka ...
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, bvsic, Dave, FRANK RIBERY, keli, OzmoodPinglewood i 54 gosta.