AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:35Moja preporuka - ako možeš da dobaciš, gledao sam dosta reviewsa, te Logitechove su OK ali su dosta lomljive i lahko se kvare (bar se žalili ljudi)
http://us.coolermaster.com/product/Deta ... mh751.html
160 KM - plus.ba
Vani jesu ove malo skuplje, ali kod nas je žara svakako svaka cijena pogotovo za ove periferijske uređaje, nego za ove sluške -
Najbolji mikrofon bukvalno, tako je dobar da čak dere i G PRO X i druge u tom segmentu, a osim toga imaš i MH752 (10 KM skuplji) sa 7.1 surround sistemom i usb priključkom.
Ove su jedne od best buy slušalica ako već planiraš da izdvojiš novac za njih, nećeš se pokajati - zasnovane su na starom TekStar modelu i ovo je kažu jedan od najvećih pogodaka što se tiče tržišta za slušalice.
Imaš tu i Razer Kraken 7.1 150 KM, ja ću uzeti ReDragon Zeus (115KM) najvjerovatnije (Uni Expert), jer kod nas je svakako sve katastrofa što se tiče cijena, vani znaju spustiti na 40$, kod nas ispod 150 ne možeš naći kvalitetnih slušalica.
Da mi je veći budžet, odmah bih otišao na ove Cooler Masterove, nevjerovatne su, pogledaj neke reviewse oko njih -

Pogledat ću i ove.
Meni su daleko najbolje slušalice što sam imao priliku iskusiti ih HyperX Cloud 2, uzivancija samo takva, brutalne su. Ali nema ih ispod 200 KM kod nas.

ali mi nije bas legla u samom smislu pozadine citavog mw serijala. Ali naravno, u poredjenju sa splacinama koje su do skoro izbacivali
 ali mi nije bas legla u samom smislu pozadine citavog mw serijala. Ali naravno, u poredjenju sa splacinama koje su do skoro izbacivali