Ma i ja sve mislio da je magarac, hvala ti ko bratu sto mi skrenu paznju..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma i ja sve mislio da je magarac, hvala ti ko bratu sto mi skrenu paznju..

Ziv i zdrav da bude 100 godina inshallah

Ipak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune
 Ipak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune   

Koliko lik melje ko prazan mlin. SAMO IZ SUPLJEG U PRAZNO. Kad repka igravili neka emisija ugusi.....

kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune

Iduce godine u ova doba molite Husrefa da se vratiDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:44kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune

Bice povratak Husa 7 dio
 Bice povratak Husa 7 dio  

NE PONOVIO SE!!!TMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:46Iduce godine u ova doba molite Husrefa da se vratiDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:44kako bolan ko je otjeran sa 200 milja keka u padže? to ti roditelji ne bi daliTMmanija2012 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:39Pitarima nije nista sveto ,otjeraše Husrefa ko zadnjeg dzukcaIpak je poraz od Zelje vrijedniji od duple krune

Bice povratak Husa 7 dio

Bišćević je napisao: “Sretno Husrefe, i nikad se više ne vraćaj.“
Bice tesko...zato sto pitari dovode najvjerovatnije Zlatana Guardiolu Nalica

Kandidati su za izabrati
Mislim ipak da Guardiola Nalic ima prednost1921boy je napisao/la: ↑02 dec 2019, 22:00Kandidati su za izabrati
Kodro
Ćustović
Pape
Jagodić
Nala
Sad će i Usčuplić
Možda i Sabrina ahahahaha
Ahhahaha ne zna se koji bi bio bolji izbor hhahaha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.