FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 00:09

LegendKiller je napisao/la:
03 dec 2019, 00:01
Desilo se ono što smo najmanje htjeli, podjela. Navijači već dižu hajku protiv uprave. To naročito vidim po fb prijatlejima sa sjevera, prvo što će uraditi jeste udariti na igrače, a već neke imaju na piku prije svega Krste, Tatar i Rahman, po njima su oni bojkotovali derbi da bi uprava smijenila Husrefa. Posle prvih zvižduka odmah ide pritisak na igrače, loša igra i td. U konačnici izgubljena sezona.
Mada mi tolika ljubav prema Husrefu nikada neće biti jasna. Eto sada Krste bojkotovao Husrefa, a isti taj Krste kod Husrefa čitavu sezonu igra u prvoj postavi, a jedan od najgorih u ekipi. Kriv je Krste zbog bojkota, a nije kriv Husref što mu Krste igra čitavu sezonu sa užasnom formom.
Nikad ne smiju zaboravit da smo mi jako tvrdoglav narod... sa ovim kvarnim potezima brukaju NAS, oni odose sutra.. sta ih boli ku*ac...

Custovic je sljedeci trener i on ce fitilj zapalit, bice belaj 100%..
Mnogi su bili za smjenu al debili su napravili kontraefekat, sad ce ganjat inat svi...

Ko da su organizovali neko takmicenje ko ce ga atraktivnije otjerat...
Sa takvim ljudima se MORAS rastat ko covjek.. inace si papak..

Derbi radi necijeg interesa ? Bolje da su se pod voz bacili...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 dec 2019, 00:12

Dadox je napisao/la:
03 dec 2019, 00:09
Znaci sad tesko neka pojacanja jaka mogu ocekivati...husrefu se moraju pare isplatiti masne,novom treneru vjerovatno isto tako..znaci sad ocekujem beganovica i takve tipove igraca...
I mene toga strah.Ako bude prica, kako je u januaru teško pronaci kvalitetnog i slobodnog igraca, odmah ce biti jasno da je u pitanju nedostatak para.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 dec 2019, 00:13

Ako se Slavko Petrovic dovodi u vezu,nemoj bgt..covjek ispusi titulu i pet bodova u dva kola..bjezi..a i igra na 1:0 pamse brani onda..nosi ga

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 00:14

zlo87 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:02

Hoces da kazes da se nista ne treba poduzimati ako je lose stanje u klubu?
Kakvo tacno stanje?
Imamo li dug? Nemamo
Imamo li plate u dan? Imamo
Imaju li igraci sve uslove moguce? Imaju
Ima li para? Ima
Ynaci samo nam je teren problem.
Spavaju u najboljim hotelima, masaaze, tereta ne najbolje, tereni za treninge...

Znaci nam i uprava su im sve obezbijedili.
Jel trener trazio milanovica. Jeste. Jel dobio. Jeste
Jel trazio guzinu. Jeste. Jel dobio. Jeste.
Jel trazio kapitala u vezanom. Jeste. Jel ga iskoristio. Nije.
Jel dobio stopera umjesto mujakica. Jeste.

Jel mu ostala skoro cijela sampionska ekipa? Jeszste
E haj mi reci sto je to bgt tako lose stanje u klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 dec 2019, 00:14

Historicar je napisao/la:
03 dec 2019, 00:12
Dadox je napisao/la:
Znaci sad tesko neka pojacanja jaka mogu ocekivati...husrefu se moraju pare isplatiti masne,novom treneru vjerovatno isto tako..znaci sad ocekujem beganovica i takve tipove igraca...
I mene toga strah.Ako bude prica, kako je u januaru teško pronaci kvalitetnog i slobodnog igraca, odmah ce biti jasno da je u pitanju nedostatak para.
Pa sve logicno druze..oni se sad moraju vaditi sa nekim renomiranim imenom,koji ce trazit masne pare..poduplaj sa husrefovom odstetom..to su ti dva vrh igraca

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 dec 2019, 00:17

Goran Sabljic? :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 dec 2019, 00:17

alex ferguson je sjedio na klupi manchestera punih 27 godina. uprava je nekad morala cijeli tim promijeniti da bi mu zadrzala autoritet. i united je imao padova i rekonstrukcija.
imati trenera koji je vratio titulu u vitrine, koji pohodi opet ka duploj tituli i nadju se strucnjaci dati mu otkaz iako se na celu tabele smjenjuje sa gradskim rivalom, jer eto 2x je zijanio od zelje. pa sta ako je zijanio. titula se ne osvaja samo pobjedom nad gradskim rivalom, vec skupljanjem bodova od svih protivnika i to mu je dobro islo da se porazi od zelje ne osjete bodovno.
sad ce naci nekog strucnjaka koji ce udaljiti sarajevo od prve pozicije i pravdati se kako je eto to ipak domet za tu sezonu biti 3-4 mjesto. koji idioti u pm.........

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 dec 2019, 00:18

Pantelija je napisao/la:
02 dec 2019, 23:57
midzuka je napisao/la:
02 dec 2019, 23:52

Ali da li doista misliš da su na sjeveru neki nasilnici koji tuku ako kažeš nešto protiv Husrefa. Misliš da vodje ili ti neki nasilnici imaju vremena i da im je to neki hobi da prate ko sta prica o Husrefu pa da samaraju ako ko napiše lose? Pogotovo sto vecinu komentara koje meni izbacuje su neki likovi 50+ godina, neki momci koje tesko da mozes ikad vidjeti na sjeveru itd. I naravno ima i momaka koji su na sjeveru, ali ne pod pritiskom ili u ulozi nekog bota, nego zato sto zaista cijene lik i dijelo trenera koji je otjeran.
Nasilnici? Ne.
Da se mjesaju u rad kluba, a to im nije posao, da.
Izvini ali ja nisam osoba koja Fudbalski Klub Sarajevo može dozivljavati kao firmu u koju dodje neki strani covjek ulozi kapital, dovede ljude bez iskustva u fudbalu i sportskoj profesiji i onda smo mi tu da sa sve tri tribine gledamo tu, psujemo, imamo srčane probleme, sebi zivot kreiramo i obojimo rezultatima Kluba, a njih par koji upravljaju Klubom ovo dozivljavaju kao da vode granap pa je cilj ostvariti "plus" na kraju izvjestajne godine. Oni ne ganjaju titule zbog emocije, već zato sto donose pare. Oni ne ganjaju evropu i evropske rezultate da uvećaju naš ponos i obogate historije, već zato sto donosi milione. Oni ne potpisuju "kapitalca" zato sto vole lijepu igru Sarajeva, već zato što ti kapitalci vracaju ulozene pare. Nisam taj koji moze da suti na to i da dozivljava ovo kao neku igricu. FK Sarajevo pratimo od malih nogu, odrastano uz rezultate, sa tribina kasnije pratimo taj Klub i oprosti ako ja i ovih par hiljada vjernih sto ne bira vrijeme, datum, vremenske prilike, protivnika itd. ne moze ostati mirno kad se tjera najtrofejniji trener u dosadasnjoj historiji Sarajeva.

I P. S.: molim i tebe a i sve ostale da ne provlace pricu sto nismo kupili dionice kad su se prodavale. Prvo zato što sam tad imao 10-15 godina, kao i dosta ljudi s foruma koji nisu imali preko 25. Zato što mi nismo milioneri i sad nakon 10 godina. I zato što ti ne znaci da imas i 49 posto dionica dok god nemaš onu jednu koja cini nadpolovicnu vecinu.
JURIŠ

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 dec 2019, 00:18

NEMA NAZAD

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 00:22

zlo87 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
02 dec 2019, 23:57
midzuka je napisao/la:
02 dec 2019, 23:52

Ali da li doista misliš da su na sjeveru neki nasilnici koji tuku ako kažeš nešto protiv Husrefa. Misliš da vodje ili ti neki nasilnici imaju vremena i da im je to neki hobi da prate ko sta prica o Husrefu pa da samaraju ako ko napiše lose? Pogotovo sto vecinu komentara koje meni izbacuje su neki likovi 50+ godina, neki momci koje tesko da mozes ikad vidjeti na sjeveru itd. I naravno ima i momaka koji su na sjeveru, ali ne pod pritiskom ili u ulozi nekog bota, nego zato sto zaista cijene lik i dijelo trenera koji je otjeran.
Nasilnici? Ne.
Da se mjesaju u rad kluba, a to im nije posao, da.
Ja klub uvijek stavljam ispred svega sto bi svako od nas trebao uraditi. Klub je u nikad boljem stanju,to sto je imao najbolje igrace i sto koristi jednu taktiku i sto smo se mucili ne samo ovuu nego uvijek kad nas je vodio je neka druga tema,znaci trebamo srusit upravu zasto niko pojma nema. Rusio sam sa ostalim od Baljka,do protesta ispred saveza itd al ne kontam

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 dec 2019, 00:23

holyman je napisao/la:
03 dec 2019, 00:18
https://sportsport.ba/fudbal/jasna-por ... cni/341803

Pa ni 10 dana nije proslo
Eto lazova,a custovic slucajno gledao tekmu

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 dec 2019, 00:23

Pantelija je napisao/la:
03 dec 2019, 00:14
zlo87 je napisao/la:

Kakvo tacno stanje?
Imamo li dug? Nemamo
Imamo li plate u dan? Imamo
Imaju li igraci sve uslove moguce? Imaju
Ima li para? Ima
Ynaci samo nam je teren problem.
Spavaju u najboljim hotelima, masaaze, tereta ne najbolje, tereni za treninge...

Znaci nam i uprava su im sve obezbijedili.
Jel trener trazio milanovica. Jeste. Jel dobio. Jeste
Jel trazio guzinu. Jeste. Jel dobio. Jeste.
Jel trazio kapitala u vezanom. Jeste. Jel ga iskoristio. Nije.
Jel dobio stopera umjesto mujakica. Jeste.

Jel mu ostala skoro cijela sampionska ekipa? Jeszste
E haj mi reci sto je to bgt tako lose stanje u klubu.
A gdje sam ja rekao da je trenutno loše stanje u klubu?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 dec 2019, 00:23

https://****/vijest/musemic-za-fak ... e-je/61121

Imalo je Sarajevo mnogo problema u ovoj sezoni, a to priznaje i sam Musemić.

- Kroz šta je Sarajevo sve prošlo od početka sezone, i šta se sve dešavalo, od štrajka igrača pa nadalje, vjerujte mi da je osvojeni broj bodova veći uspjeh od prošlosezonske titule - rekao je iskusni stručnjak na kraju razgovora.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 03 dec 2019, 00:24

Adnan Custovic !!!! ZA MENE JEDINI KOJI BI MOGAO VODITI SARAJEVO I NADATI SE NECEMU U GRUPNOJ FAZI.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 dec 2019, 00:25

Vule dolazi

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 00:26

Da se nekad podsjetimo da su bili u stanju izgubit derbi da bi covjeka otjerali, jos i da ga navijaci ispljuju usput..

Malo je bilo ono u bolnici..

https://www.klix.ba/sport/nogomet/musem ... /191202153

Legenda nasa !!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 dec 2019, 00:28

simidobar je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
03 dec 2019, 00:01
Desilo se ono što smo najmanje htjeli, podjela. Navijači već dižu hajku protiv uprave. To naročito vidim po fb prijatlejima sa sjevera, prvo što će uraditi jeste udariti na igrače, a već neke imaju na piku prije svega Krste, Tatar i Rahman, po njima su oni bojkotovali derbi da bi uprava smijenila Husrefa. Posle prvih zvižduka odmah ide pritisak na igrače, loša igra i td. U konačnici izgubljena sezona.
Mada mi tolika ljubav prema Husrefu nikada neće biti jasna. Eto sada Krste bojkotovao Husrefa, a isti taj Krste kod Husrefa čitavu sezonu igra u prvoj postavi, a jedan od najgorih u ekipi. Kriv je Krste zbog bojkota, a nije kriv Husref što mu Krste igra čitavu sezonu sa užasnom formom.
Nikad ne smiju zaboravit da smo mi jako tvrdoglav narod... sa ovim kvarnim potezima brukaju NAS, oni odose sutra.. sta ih boli ku*ac...

Custovic je sljedeci trener i on ce fitilj zapalit, bice belaj 100%..
Mnogi su bili za smjenu al debili su napravili kontraefekat, sad ce ganjat inat svi...

Ko da su organizovali neko takmicenje ko ce ga atraktivnije otjerat...
Sa takvim ljudima se MORAS rastat ko covjek.. inace si papak..

Derbi radi necijeg interesa ? Bolje da su se pod voz bacili...
jedno je sigurno ovo je loše za klub, a moj jedini interes je klub FK Sarajevo, nije ni Husref ni Krste, ni Rahman, ni Nam. Nije bitno ko je bio upravu, činjenica je da će ovo samo pogoditi klub, neće ni Husrefa niti igrače ni upravu. Od ovoga nema šanse da se klub oporavi, upravo zbog tvrdoglavosti svih i sjevera i husrefa i igrača. Koga god da dovede uprava za trenera, sjever će da igračima za koje smatra da su prodali husrefa, sve po spisku, a to će uticati na igru. Dakle, u nastavku sezone od nas nema ništa. Sjever ultimativno za husrefa, nije bitno sarajevo, bitno je da husref ostane. Husref, šta god da mu neko kaže on uvrijeđena mlada i strogo kontra svih, više se brinuo kako iznervirati svojim potezima igrače i navijače, nego što je brinuo za igre Sarajeva. Za pola igrače se zna da su ko curice, čim ih čovjek pogleda uvrijedio si ga.
Elem i sjever i husref i igrači su gledali svoj interes, a malo je ko gledao interes FK Sarajeva. Zbog toga ćemo i biti down.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 00:29

Pitanje za ove sto hoce da ruse nesto a da ne znaju zasto od kada vi ba pratite Sarajevo? Ko je podrzao,napravio statut da udju strani investitori? Pa djeco klub poslije rata je gubio od raznoraznih livada,nismo znali sta je titula svakakve sokove dozivljavali,al uvijek smo klub bodrilo bilo gostovanje domaca,il zapad poslije. Bili smo pred bankrotom afera virsle itd pa smo se izvukli jer smo imali zapad i Fedju Kusturocu pa sad eto ne valja Nam sto je sve dugove vratio inace bi ko Celik tj gori jos bili,plus titulu nebi ocima vidjeli a sad smo vec 2 osvojili tako da ne bulaznite i pogledajte 20 godina unazad od dolaska investitora. Gledajte interes kluba a ne ko je trener. Mene zanima stabilan klub sa rezultatima i vozdra a ovi su na dobrom putu

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 dec 2019, 00:33

Nekako mi se cini glupo da raspravljamo ko ce biti novi trener. Nisam zaljubljenik u teorije zavjere, ali samo lud moze vjerovati da je doticni Custovic dosao slucajno na odmor u Mostar bas u vrijeme nase utakmice. Da je dosao gledati i bodriti veleža baš na toj utakmici. Usput mediji to saznaju prije utakmice na 3 dana i pricaju da ce biti nasljednik Musemića. Ljudi znaju da je covjek dosao u Bosnu ko da je Trump sletio na aerodrom. Znaci ocekujem nekako 99% da ce biti novi trener upravo ono. Najiskrenije se nadam da ce uspjeti unijeti dah evropskog modernog fudbala u nase redove i da ce uspjeti imati neki normalan odnos sa igracima.
JURIŠ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 00:33

midzuka je napisao/la:
03 dec 2019, 00:18
Izvini ali ja nisam osoba koja Fudbalski Klub Sarajevo može dozivljavati kao firmu u koju dodje neki strani covjek ulozi kapital, dovede ljude bez iskustva u fudbalu i sportskoj profesiji i onda smo mi tu da sa sve tri tribine gledamo tu, psujemo, imamo srčane probleme, sebi zivot kreiramo i obojimo rezultatima Kluba, a njih par koji upravljaju Klubom ovo dozivljavaju kao da vode granap pa je cilj ostvariti "plus" na kraju izvjestajne godine. Oni ne ganjaju titule zbog emocije, već zato sto donose pare. Oni ne ganjaju evropu i evropske rezultate da uvećaju naš ponos i obogate historije, već zato sto donosi milione. Oni ne potpisuju "kapitalca" zato sto vole lijepu igru Sarajeva, već zato što ti kapitalci vracaju ulozene pare. Nisam taj koji moze da suti na to i da dozivljava ovo kao neku igricu. FK Sarajevo pratimo od malih nogu, odrastano uz rezultate, sa tribina kasnije pratimo taj Klub i oprosti ako ja i ovih par hiljada vjernih sto ne bira vrijeme, datum, vremenske prilike, protivnika itd. ne moze ostati mirno kad se tjera najtrofejniji trener u dosadasnjoj historiji Sarajeva.

I P. S.: molim i tebe a i sve ostale da ne provlace pricu sto nismo kupili dionice kad su se prodavale. Prvo zato što sam tad imao 10-15 godina, kao i dosta ljudi s foruma koji nisu imali preko 25. Zato što mi nismo milioneri i sad nakon 10 godina. I zato što ti ne znaci da imas i 49 posto dionica dok god nemaš onu jednu koja cini nadpolovicnu vecinu.
Ja ga pratim od derbija 95-6prvog poslijeratnog.
Idem na doma e gostovanja nekada sva, sad dobar dio.
Ne znam sta je problem? Odlazi trener koji je osvojio duplu i nakon nje pogubio konce. Izgubio dva derbija i osramotio sebe i klub. Izgledamo uzasno. Imamo najplaceniji ekipu u ligi, najbolje uslove u ligi, najplaceniji trenera u ligi. Valjda ocekujemo i da na nesto li imo a ne da IMAMO 152 U gostima i da kuci dobijamo jedva.

Mi nemamo mogu nost da mijenjamo. Ako mislite silom tjerati, dobro pazite. Koliko ljudi ima volje kao nam da ulaze u klub? Da ne bi opet izbacivali nam igrace iz stanova i tjerali sa terena jer rekreativci igraju termin. Brzo se zaboravlja sta smo bili prije tana/nama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, edgarallanpoe04, THEC, Turo i 45 gostiju.