https://sportsport.ba/fudbal/kovac-ipak ... iti/339883
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taman će svoj staž zaokružiti na 325 utakmica i odlepršati.Laznjak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:32"Današnjom pobjedom u duelu sa Veležom, aktuelni šef stručnog štaba FK Sarajevo, Husref Musemić stigao je do jubilarne 175. pobjede na klupi Sarajeva u zvaničnim utakmicama.
Musemić je već odavno rekorder po pobjedama na klupi bordo tima, a do ovog jubileja stigao je u svojoj 323. utakmici. Ukupan omjer najtrofejnijeg trenera na klupi bordo tima sada iznosi 175 pobjeda, 75 remija i 73 poraza"
apsolutno,oba derbija,pogotovo 5-2 su njegova krivica, ali šira slika- lik je najtrofejniji trener u historiji kluba (mislim drugi najtrofejniji trener lige?) ,aktuelni osvajač duple krune i trenutno na diobi prvog mjesta, i Klopp redovno presluša Guardiolu pa to ne znači da ovaj nema pojma.Jadnimi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:13Na derbiju, postavi igru, na nivou učenika prvog razreda osnovne škole.
A poslije utakmice je kriv bek koji igra krilo(ili je obrnuto, krilo koje igra beka) jer se povrijedio i narušio koncepciju koje nema.
Jednostavno rečeno, trener se pogubio.
Nije problem izgubiti utakmicu problem je kada izgubiš igru, a neshvataš da snosiš odgovornost.
324 ipakSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:56Taman će svoj staž zaokružiti na 325 utakmica i odlepršati.Laznjak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:32"Današnjom pobjedom u duelu sa Veležom, aktuelni šef stručnog štaba FK Sarajevo, Husref Musemić stigao je do jubilarne 175. pobjede na klupi Sarajeva u zvaničnim utakmicama.
Musemić je već odavno rekorder po pobjedama na klupi bordo tima, a do ovog jubileja stigao je u svojoj 323. utakmici. Ukupan omjer najtrofejnijeg trenera na klupi bordo tima sada iznosi 175 pobjeda, 75 remija i 73 poraza"
I on i Rahmanovic za ponasanje na derbiju.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 19:04Mislim da bi u ovu rubriku trebalo staviti i Rahmanovica i Tatara zbog njihovog ponasanja,pogotovo Tatara, za isti postupak je Pavlovic otjeran i razapet,a za Tatara se usutili i niko to ne spominje.
Definitivno treba da budu bivsi.
Drug mozes li napisati sta se tacno desilo?Sjeverjecudo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 19:04Mislim da bi u ovu rubriku trebalo staviti i Rahmanovica i Tatara zbog njihovog ponasanja,pogotovo Tatara, za isti postupak je Pavlovic otjeran i razapet,a za Tatara se usutili i niko to ne spominje.
Ukratko,kurcenje,bahatost,dug i pogan jezik.Sabinho je napisao/la: ↑06 dec 2019, 00:19Drug mozes li napisati sta se tacno desilo?Sjeverjecudo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 19:04Mislim da bi u ovu rubriku trebalo staviti i Rahmanovica i Tatara zbog njihovog ponasanja,pogotovo Tatara, za isti postupak je Pavlovic otjeran i razapet,a za Tatara se usutili i niko to ne spominje.
pa bivši šef ih naučio, to treba uzet kao olakšavajuću okolnost, popravit će se oni....Sjeverjecudo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 02:27Ukratko,kurcenje,bahatost,dug i pogan jezik.Sabinho je napisao/la: ↑06 dec 2019, 00:19Drug mozes li napisati sta se tacno desilo?Sjeverjecudo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 19:04Mislim da bi u ovu rubriku trebalo staviti i Rahmanovica i Tatara zbog njihovog ponasanja,pogotovo Tatara, za isti postupak je Pavlovic otjeran i razapet,a za Tatara se usutili i niko to ne spominje.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, laznokrilo, NazorUso, pjankesarajevo i 52 gosta.