Valjda ce nam jaruga dati link pa cemo da vidimo.Willy je napisao/la:Kolika je kvota na lajvu na Unikahu?
P.S. Jaruga,+5 za Unicaju.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Valjda ce nam jaruga dati link pa cemo da vidimo.Willy je napisao/la:Kolika je kvota na lajvu na Unikahu?
mrš prvo da se ja nejedem a vama sta ostaneWilly je napisao/la:Ništa šiša, biće suhovina noćas.![]()
ja ba.... ovo je trebalo postavit kvotu 20 da ovako bude....Willy je napisao/la:Jbt bila serija 21:2 za Unikahu.![]()
ma ja vilija, harija, tebe, hodzu, monologa gotivim samo tako....volimliverpool je napisao/la:Jaruga,definitivno neces zijaniti.Nevjerovatnih +11 za Unicaju.Vidim kvota je ovdje 2.25.Eh da si uplatio kada je bila 3.60.
Opet te spasi @volimliverpool.
otprilike legendo moja.legenda reala je napisao/la:kako ti ovo igraš ,u češkoj kladionici i uplaćuješ u češkim krunam ,jeli ovo dobitak u markam 31 marku ako sam dobro preračunao
jesi vala velemajstorski....volimliverpool je napisao/la:Nanjusio sam ga,jaruga..+8,valjda ne u*eru do kraja.
Citizen-X je napisao/la:
ma ja vilija, harija, tebe, hodzu, monologa gotivim samo tako....![]()
sahu kralju idolu naš
HAJMO EFES ILI CSKA BRZO2,5 na CSKA
odigro al ce bit popusljot po svoj prilicihodža je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:
ma ja vilija, harija, tebe, hodzu, monologa gotivim samo tako....![]()
sahu kralju idolu naš
HAJMO EFES ILI CSKA BRZO2,5 na CSKA
![]()
CSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.