FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 03 dec 2019, 08:10

Majstore Rahmanovic je za nasu ligu Mesi kad hoce,ali vrijedjanje kolega,trenera,pa I navijaca sve je to doslo do uprave,nasim je prekipilo,a da znate za nase uslove ima extra platu
Samo Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 08:18

kanarinac je napisao/la:
03 dec 2019, 08:10
Majstore Rahmanovic je za nasu ligu Mesi kad hoce,ali vrijedjanje kolega,trenera,pa I navijaca sve je to doslo do uprave,nasim je prekipilo,a da znate za nase uslove ima extra platu
Brate ne kažem ja da to nije tako. Al vrati forum dva mjeseca unazad, Rahman je bio najomiljeniji igrač ekipe jer je prznica i seljačina, jer ne da na sebe, jer psuje, udara, grize... Ne branim ja njega nego mi smiješan stav foruma. Kad su on i Tatar bili van stroja, svi ih jedva čekali. Sad kad su se vratili, najveći su problem. Eto, ako ga bojkotuju, trebao ih je poslat na tribine pa se mučit sa Šišićem i Mustafićem.
I puno veći klubovi od nas se ne mogu izborit s problemom bojkota trenera od strane najboljih igrača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 08:37

SarajevoJeBordo je napisao/la:
03 dec 2019, 03:24
Husrefjugendovcima nek bude jasno da paralelu između jednog od nas i novog trenera mogu povući nakon 2 godine staža novog trenera, a ne nakon polusezone tj do kraja ove kad on dođe.
Razlika je sto je Husref došao poslje dvije loše sezone a sad novi trener dolazi poslje duple krune i diobe prve pozicije. Zasto mjenjamo Husrefa zato sto zelimo bolje. Jednostavno je mora imati bolje rezultate u suprotnom ne pise mu se dobro. Zato mislim da je ishitrena smjena i na pogresan nacin uradjena, otezali su novom treneru maksimalno posao.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2019, 08:39

Nedim Jusufbegovic

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 dec 2019, 08:41

U etno selu ce nas mozda Dzeno da vodi
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 08:43

kanarinac je napisao/la:
03 dec 2019, 08:41
On je meni pravo gotivan bgmi :D
Steta sto mozda nije zainteresovan za nesta vise...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 09:13

Ni svjesni u upravi nisu sta su uradili, a vrijeme ce pokazati koliko ce im se ovaj ishitereni potez obiti o glavu.

A to sto su Husrefa smjenili jednu utakmicu prije pauze, to i ptice na grani znaju, mada i ovako bodovni saldo kluba je isti onaj kao i u prvoplasirane ekipe.

@Skoro

Nema ovo veze sa kontradiktornoscu. Prznica i treba da bude prema drugom, a ne prema svom. Prvi se licemjerno pozdravlja sa sefom, a ispao je najveca pichketina sa Tatarom. Je li mislis da ce im ovo Horde zaboraviti?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 09:42

"Ni u jednom trenutku nisam razmišljao tako. Svi su imali priliku za igru i dokazivanje i meni je neshvatljivo da bilo koji profesionalac može na takav način razmišljati i eventualno nanositi štetu klubu. To trebate pitati igrače. Neka svako stane ispred ogledala, pogleda se i snosi odgovornost za svoje postupke”

No Comment !
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 09:45

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 08:43
kanarinac je napisao/la:
03 dec 2019, 08:41
On je meni pravo gotivan bgmi :D
Steta sto mozda nije zainteresovan za nesta vise...
Ne moze on , covjek koji nema ambicije da polozi te licence jednostavno nije za klub koji stremi necemu, Al sad cemo vidjet jel ovaj otkaz samo mutnja vode il ce konacno dovest nekog tupavog ko bi vjerovatno insistirao na nekim pojacanjima , a ne ovi sto ce za platu sutit da im 5 Guzina dovedu i pricat to je fudbal

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2019, 09:49

Ma nema goreg naroda od bosnje, prave balijice. Citam malo fb, komentare sad svako ima svog krivca. Onom je kriva Sabrina, onom Svrakicu je Hadzija, neki imaju lafo igrace koji su rekli da im je Husref ebo majku itd, ali niko da kaze ime tih igraca. Onda onim starim prdonjama sto nikad nisu na utakmicu otisli je prica da nema sarajlija u klubu, da je to razlog sto ne ide. Drugi mrze sebe do podne, a od podne citav svijet pa su tako redom tjerali od Pliseka, Jovica pa evo sad i Husrefa. Shvatam zaebanciju, i ja se zaebajem vecinu vremena ovdje na forumu ali mi ide na qrac ovaj nas mentalitet Hamo Hamo vidi mu glave

Mogu dovesti Kloppa **** cemo mu majku za 2 mjeseca. Nema ovdje hajra, ni u sportu ni u drzavi, treba se fatati da se ode iz ove drzave da barem nisam primoran da gledam razne selektore, igrace.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 dec 2019, 10:00

Kakve su nam sanse za ove Veljko Paunovic, Miroslav Djukic, Marko Nikolic i zasto nikakve :D

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 10:01

keno83 je napisao/la:
02 dec 2019, 23:15
NorthN01 je napisao/la:
02 dec 2019, 22:06
Nek moli Allaha lezbejka i ostali debili u upravi da uzmemo titulu .. Tito te **** nesposobna gomila kretena koja nije u stanju marke u klub da donese vec kukaju i placu namu da salje pare
Milion losih stvari je uradila ova uprava i boljima od ovih bi u prijašnja vremena hatma davno bila proucena.
Pade sve preko Husrefovih ledja ali nismo drugo ni navikli
Tjerali smo ga i 2013 i 2007 i sada
Tjerali smo i dzenu nakon kupa i titule
Nek se moli Bogu kur*a lezbejska da uzmemo pehar
A sta ako se ne uzme pehar. Sta ces ti toj "lezbejki " u tom slucaju?
Poslat cu joj tebe

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2019, 10:09

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 dec 2019, 10:20

Joj ovih ko da se nije otrpilo pola sezone nikakve igre , ko da ga Amar nije dva puta nasamaro ko levata al bukvalno na forumu pisali ljudi samo da ne uradi ovo i on uradi to i opet nas razgule , ko da se nije cekalo da mu se vrate svi igraci i vrate se i opet pista , covjek u derbi izadje bez zadnjih veznih pravih, Gdje su Gavric i Oremmus zadnji vezni a sjedi ti Stojanovic i Dzokanovic na klupi . Ako se ikad imalo strpljenja sad se imalo al je ocito da ako imamo vece aspiracije od ovog moramo dalje jer Husref da je tolki strucnjak ne bi ga samaro Osim koji je makar u stanju mjenjat formacije u toku igre. Hvala mu za duplu , trebo nam je za oporavak al ako imamo tog novca ako to nije samo dipla pa naravno da treba ici dalje jer on nas dalje nije mogao odvest pobogu.To se iz aviona vidi. Koliko utakmica ove sezone je bilo zavrseno sa frazom to je fudbal truhlu Slobodu i Celik nismo dobili na strani. Ja znam da Bjelica ne bi nikad to rekao , eno primjer Milosevica , covjek izgubio pobjedu i odma preuzo odgovornost . Kad je ovaj rekao moja odg. moja greska , nisam dobro postavio igru , nikad.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 10:23

emir79 je napisao/la:
03 dec 2019, 09:13
Ni svjesni u upravi nisu sta su uradili, a vrijeme ce pokazati koliko ce im se ovaj ishitereni potez obiti o glavu.

A to sto su Husrefa smjenili jednu utakmicu prije pauze, to i ptice na grani znaju, mada i ovako bodovni saldo kluba je isti onaj kao i u prvoplasirane ekipe.

@Skoro

Nema ovo veze sa kontradiktornoscu. Prznica i treba da bude prema drugom, a ne prema svom. Prvi se licemjerno pozdravlja sa sefom, a ispao je najveca pichketina sa Tatarom. Je li mislis da ce im ovo Horde zaboraviti?
Nisam rekao da su kontradiktorni za Rahmana nego za Evropu. Spomeneš evropskog trenera, kae nek on nekom drugom nosi dronove i organizuje noćne treninge i 352 formacije. Trebaju nam Husref, Čala i Dženo u ovoj hrkljuš ligi. A kad navedeni ispadnu od Zarije, Lecha bez ispaljenog metka, ili Kukesija, onda ide pljuvačina jer se ne znamo prilagodit nikom, bla bla.

Za Rahmana, imam na instagramu 10ak igrača. Jedini Rahman se oglasio povodom otkaza Musemiću. Prije bih rekao da je ironično, s obzirom na okolnosti, al eto.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 dec 2019, 10:27

Sretno dalje husrefe i hvala
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2019, 10:30

Sve mi se cini da niko od ovih koji podrzavaju smjenu trenera nece biti u Ugljeviku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 dec 2019, 10:38

Hebib do kraja sezone out... Gora vijest nego poraz na derbiju. Mi boljeg u PLBiH nećemo naći.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2019, 10:46

HZ_ilidzaa je napisao/la:
03 dec 2019, 10:38
Hebib do kraja sezone out... Gora vijest nego poraz na derbiju. Mi boljeg u PLBiH nećemo naći.
Nemoj tako, pitaj Husrefomrsce, oni ce ti reci da je Hebibovic najgori igrac.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 dec 2019, 10:50

NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 10:01
keno83 je napisao/la:
02 dec 2019, 23:15
Nek moli Allaha lezbejka i ostali debili u upravi da uzmemo titulu .. Tito te **** nesposobna gomila kretena koja nije u stanju marke u klub da donese vec kukaju i placu namu da salje pare
Milion losih stvari je uradila ova uprava i boljima od ovih bi u prijašnja vremena hatma davno bila proucena.
Pade sve preko Husrefovih ledja ali nismo drugo ni navikli
Tjerali smo ga i 2013 i 2007 i sada
Tjerali smo i dzenu nakon kupa i titule
Nek se moli Bogu kur*a lezbejska da uzmemo pehar
A sta ako se ne uzme pehar. Sta ces ti toj "lezbejki " u tom slucaju?
Ma moze joj koku polizati uzeli ne uzeli, pusti internet ratnike. Pa ovu saku jada na sjeveru niko ne shvata ozbiljno, a oni nekom satro prijete. Nemaju pola mozga da skontaju da se ovdje samo jedan pita, i da samo on moze dovoditi i tjerati kako mu je volja. Nije to vise "svacije", pa kad su Tan-u pisali da imaju problema sa navijacima na jednoj tribini covjek odgovorio zatvorite tu tribinu.
Krv smo trebali propisati da se sklone Baljak i ekipa, a realno to su obicni uhljupi, a ovi misle tek tako VLASNIKU diktirati sta ce i kako ce. Ne ide to tako moja djeco.

Sto se tice ovih sto zale za Husrefom, evo vam par fraza:

- Sta je tu je.
- Trenerski posao je nepredvidiv.
- To je fudbal.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, THEC, Venom i 37 gostiju.