I Paunovic ali mislim da mi nemamo para za toHistoricar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:40Nikolić bi bio odlično rješenje, ali teško ga možemo platiti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto ga, dobili smo od kantona 128k KM
Zeljo milju vise 

Ma koliko god ti pokusao dovesti ekstra trenera ako nemas lovu,igracki kadar mozes kurcu svirati.Derbi je najbolji primjer dovedes tri,cetri igraca ala Stilic i prosetas se ligom.Evo Dinamo ima sad Bjelicu svi ga hvala,al i prije Bjelice Dinamo godinama osvaja prvenstvo.
Ja se samo nadam da ce doci neki trener koji drzi do karijere,ugleda, i da nece prihvati trenersku stolicu ,bez garancije da ce imati ekstra igracki kadar.
Ja se samo nadam da ce doci neki trener koji drzi do karijere,ugleda, i da nece prihvati trenersku stolicu ,bez garancije da ce imati ekstra igracki kadar.
Husref je dobar, nije smijenjen zbog loših rezultata nego lošeg odnosa sa igračima.
Psuje Guzini majku a frajer nema roditelja nidje veze. Zamisli da guardiola opsuje mater agueru ubio bi ga na licu mjesta a ne bojkotovo..al nije ni to razlog za otkaz. Ne znam šta je, vidilo se Da igra nije dobra. Vidicemo sad
Psuje Guzini majku a frajer nema roditelja nidje veze. Zamisli da guardiola opsuje mater agueru ubio bi ga na licu mjesta a ne bojkotovo..al nije ni to razlog za otkaz. Ne znam šta je, vidilo se Da igra nije dobra. Vidicemo sad
Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo trener koji poznaje ligu, sve ostalo je mač s dvije oštrice. Uprava neka se pripazi, ako budu otišli u prazno s novim, ima glave da im skidamo i da ih vješamo kod katedrale dok budemo ispijali kafe u Metropolisu. Rumeni i Sabro pazite se, ebaćevamo vam nane. Be careful gospodo. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vidio sam, zadnja stavka na spisku

Moze vam se, kantonalni projekat ste postai

Opstinski, kantonalni jos samo drzavni i LP kao Zvezda

Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 03 dec 2019, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uprava neka se samo brine o uslovima i smjestaju igraca oni sa igrom nemaju nista .. Ako bude lose opet promijenit trenera i nije smak svijeta , ova uprava nema mrlje , ne raspravlja se sa ostalim premijeligasima jednostavno u tisini rade.... Trener neka brine o ekipi spremi igraca i same igre a uprava o ostalim stvarima ...AlfredNobel je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:58Samo trener koji poznaje ligu, sve ostalo je mač s dvije oštrice. Uprava neka se pripazi, ako budu otišli u prazno s novim, ima glave da im skidamo i da ih vješamo kod katedrale dok budemo ispijali kafe u Metropolisu. Rumeni i Sabro pazite se, ebaćevamo vam nane. Be careful gospodo.![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Citam kako se redom sad svi krive i svi tjeraju, odjednom niko ne valja...
Situacija slicna kad je familija Nedima Hadzica pisala, samo sto su oni bili u manjem broju.
Situacija slicna kad je familija Nedima Hadzica pisala, samo sto su oni bili u manjem broju.
1946~
pitara je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:57Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.

- FKS -
-
- Kontakt:
PrimoracThrillerHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 12:07Citam kako se redom sad svi krive i svi tjeraju, odjednom niko ne valja...
Kamuflirani
...nastavi niz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Takav nam je teren citave sezone meni se cini...pitara je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:57Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
-
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo, uprava je ovim potezom sav teret prebacila na svoja pleća. Imamo najbolje uslove, najlplaceni tim, najbolji tim. Znaci do trenera je, novi šef mora uzeti titulu inace bit ce veselo i upravi i treneru i igracima. Ponavljam ovaj potez jedino titula moze opravdati sve ostalo ce bit harakiri.
Loze vas strumfove, buki Amar u ekipa...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ispred prostorija kluba 10-ak navijaca tv kamere su tu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja sam uvijek bio za Husrefa, ali eto mozda ce ovo biti pozitivan sok za ekipu. Ja bi najvise volio Marjanovica ili onog ludjaka iz Vojvodine. Trena nam nesto novo definitivno...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Mi smo igrali na stadionu u Semizovcu a Željo na Old Traffordu. A ista utakmica. Amar k'o Koperfild, kad oni prime loptu pretvori travnjak u travnjak evropskih stadiona pa nas razvukli pasovima kroz sredinu.pitara je napisao/la: ↑03 dec 2019, 11:57Sta ste se ufatili igre na derbiju, kazete nabijali loptu na Ahmeta. Pogledajte izjave Husrefa i Amara poslije meca, kazu fino da je teren takav da smo bili primorani igrati na takav nacin. I fino Hus objasni kako je glavni razlog njihove pobjede sto su ljudi ginuli i osvajali duele i kupili odbijene lopte. Veci je belaj prvi derbi nego ovaj, dobra stvar je promjena trenera mozda cisto zbog nekog soka na igrace, al baljezgate gluposti previse.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️