FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebem li najmilije ako je iko bojkotovao Husrefa pi.ketine one, kad vam kasni plata onda necete na pripreme, a lahko je od plavih primit 8 u dvije tekme, kako bi vi meni po dzepu dobili, pa stisni mu.da pa se buni sve vam yebem
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Burberry46
- Kontakt:
Tesko je ovo gledati stvarno, ne mozes a da ti ne bude zao kako god okrenes. Husrefe glavu gore zao mi je sto je ovako ispalo ipak je Husref nas.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ocigledno je bilo da sef ne moze vise motivisati ove igrace i trebalo se rastati na jedan fin, kulturan nacin, gospodski na kraju sezone. Ovako bezveze navukli bjes, gnjev. I neka se stide svi koji su srali da je tu radi novaca sjeme vam se zatrlo picka vam materina neljudska, placenicka, glavata rumena. Sefe sretno i u zdravlje! Jedan od nas ces biti uvijek!
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 03 dec 2019, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ima Šef svojih gresaka, nikad nisam bjezao od toga. Ali one piccke na terenu mi nisu jasne, samo po dzepu yebem li im sve!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ove spodobe nikad neće biti i ne mogu biti ispred Husrefa. Fudbalske neznalice odlucuju o sudbini najveceg trenera u historiji kluba. Nemaju muda da se obracunaju sa igracima, jer je lakse skinuti glavu jednom nego petorici. Linijom manjeg otpora. Ti klošari iza kojih sad stajete će i vama doci glave kad promjenite jos 2 ili 3 trenera a sve zbog njihovih zasluga.
Svi koji se prave ludi i ne shavataju poentu stajanja iza Husrefovog lika i djela, na jednoj strani imate Husrefa, na drugoj ove imbecile koji ce biti tu par godina i onda otici ovako ili onako, a Husref ce biti tu uvijek uz klub i za klub. Nema tu puno razmisljanja na ciju stranu stati. Nastavilo je Satajevo dalje i poslije Benke, Jajala i Delača, pa ce nastaviti i bez Rahmanovića, Velkoskog i Tatara. I veći mangupi su se izivljavali nad našom svetinjom pa im se stalo u kraj. Samo polahko.
JURIŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeb.enim zvjezdicama pustati ovaj video non stop, pustati im prcanje komsija, njihovih igraca i Amawa sa zadnja dva derbija, mamu im jeb.em retardinu umisljenu.
Zato kazem dovedi brate 4 vrh stranca profesionalca u pravom smislu te rijeci, a ne ove amatere kojima je najveci domet lige iz iz bivse juge (i tu nisu bili neki bitsn faktor) ili azijske lige. Pa se onda uskurce kad odigraju dvije dobre tekme.
Mogao bi se kaditi da mi na kraju necemo titulu uzeti. Jednostavno je previse trzavica od pocetka sezone, a ovo je sad samo slag na tortu. Da barem Evropu izborimo bio bi uspjeh u odnosu na prosle sezone poslije osvojene titule.
Zato kazem dovedi brate 4 vrh stranca profesionalca u pravom smislu te rijeci, a ne ove amatere kojima je najveci domet lige iz iz bivse juge (i tu nisu bili neki bitsn faktor) ili azijske lige. Pa se onda uskurce kad odigraju dvije dobre tekme.
Mogao bi se kaditi da mi na kraju necemo titulu uzeti. Jednostavno je previse trzavica od pocetka sezone, a ovo je sad samo slag na tortu. Da barem Evropu izborimo bio bi uspjeh u odnosu na prosle sezone poslije osvojene titule.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 03 dec 2019, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Husref je trebao sve na tribine,poslati ove koji su se bunili,I sad bi bar osjecao pobjedu,on je sve znao sta mu rade,ali ipak nije imao muda sve do jednog da posalje na tribine,ovo je zaista zalosno placenici su mu ovo uradili,nmjte mislit da ce sledeci trener lako se rijesit ovog sljama,ovih placenika.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
100 % Custovic potvrda od samog Emira 

Znači potez vrijedan Oskara za glupost..
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- robertkosar
- Kontakt:
Sta su se upalili pojedini forumasi ovdje. Fudbalski klub Sarajevo u vlasnistvu vecinskog vlasnika Nama i tacka. On odlucuje!!!. Gdje su bili tvz legende kluba kad je klub bio pred gasenjem koliko dionica su kao pojedinci kupili. Ovaj berberovic ima obraza da se javlja a oni i drugi bivsi igraci i legende nisu kupili dionica ni za pola marke. Husref place pa plakali su i igraci kad im taj isti trener psuje mrtvu mater. Zasto trener ne kaze da je bio na sastanku prije dva dana sa upravom da se zdogovore kako dalje jer je ocigledno bilo da je u svlacionici veliki problem i da je sve eskaliralo. Liti krokodilske suze je cinika 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci protiv Zvijezde 0 navijaca ili ako vec idete kad vam se priblize igraci da proslave gol, pobjedu (ako i to uspiju manekeni), samo im okrenuti ledja i zapjevati vi ste pic.ke najvece.
Rahman uvijek ima neke trzavica i jede ****, da hoce otici pa taman, da je Messi licno.
Rahman uvijek ima neke trzavica i jede ****, da hoce otici pa taman, da je Messi licno.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 03 dec 2019, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Također, nabijem vas sve koji ste srali oko para **** idiotski
železničar RS !!!
jao žao mi je Husrefa stvarno , nekorektno i nepošteno...čitam tu da ga je bojkotovao između ostalog Tatar?
pa šta će ta seljačina bojkotovati plemu mu seljačko , brat mu Kerim kada ga je Tana doveo u Velež nije znao jest viljuškom u restoranu, mali seljačić pa nakon godinu dana se počeo opijat i glumit magupa ... uh uh uh ---što mrzim kad se ljakse pokondiri
pa šta će ta seljačina bojkotovati plemu mu seljačko , brat mu Kerim kada ga je Tana doveo u Velež nije znao jest viljuškom u restoranu, mali seljačić pa nakon godinu dana se počeo opijat i glumit magupa ... uh uh uh ---što mrzim kad se ljakse pokondiri

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Vratio se najmiliji 

Sjever na aparatima 

Ma hajte molim vas manite me se patetike.I ja da dobijem otkaz u telekomu plakao bih.Ja nmg da vjerujem da njemu nakon ovog ponizenja ocigledno nije ni padalo da da otkaz.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
RAHMANOVIĆU IDI SAM Papak.
-
- Kontakt:
Fora je na koji nacin je otišao, nacin na koji ste ovdje pisali u posljednje vrijeme o Husrefu to boli. Otkaz to je normalno Sarajevo mora naprijed, al problem je u pisanju Usref, nesposoban, da je se predao zbog novca, da samo novce voli, da radi s menagerima, da je ljakse itd. On je legenda ovog kluba a vi miševi u rupe. Znaju oni koji su, ne treba puno vratiti da se vide gadosti koje ste pisali.
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 13:17Jeb.enim zvjezdicama pustati ovaj video non stop, pustati im prcanje komsija, njihovih igraca i Amawa sa zadnja dva derbija, mamu im jeb.em retardinu umisljenu.
To bi ih strašno uznemirilo, jadnici ne bi znali kako bi onu nargilu cuclali, prisjela bi im kafa na Novoj Otoci.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, iliyaa8, InatSilniBosanski, NeSamSafetee, rimljanin90, xsabicx i 72 gosta.