RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zeljo je bez stilica druga ekipa.
Uvjeren sam da mozemo do bodova ako borbenost i disciplina budu na nivou.
Zeljo nije slucajno prvi, motiva nasim igracima nebi trebalo nedostajati.
Uvjeren sam da mozemo do bodova ako borbenost i disciplina budu na nivou.
Zeljo nije slucajno prvi, motiva nasim igracima nebi trebalo nedostajati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ovo su prave izjave trenera, sit sam prepricavanja utakmica. Bravo Fedja

Max Allegri
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Koja pobjeda danas
vraceno nam za sve promasaje protiv Slobode i Pitara. Iako su nam falila tri igraca iz prvih 11 Dario Urdinov Zeljkovic odigrali takticki savrseno i utakmicu priveli kraju. Drago mi pravo i radi raje koja je klapnula u onolikom broju do Bijeljine
Sljedeci Zeljo koji je bez Stilica rang Radnika i Sirokog. Pojeli smo ih kuci i na Grbavicu idemo po pobjedu samo prenijeti presing i borbu iz prve. Vraca nam se Jani i automatski smo jaci na beku u odnosu na Radnik. Rastereceni smo i bez pritiska i tu je nasa sansa da ih pustimo da se razmasu pa odgovorimo brzom tranzicijom i kontrama. Ide nas pun ku.rac na Grbavicu
je.bo majku petnaest ljudi mi je maloprije reklo da ide
idemo im upast mostarski i podrzati one momke iz kojih je Dudic poput Jupa Hejnkesa izvukao najbolje sto se moze
Jos jednom naklon Crvenoj Armiji koja je u onolikom broju klapnula 300 kilometara i pomogla da osvojimo jako vazna tri boda koja su nas odvojila od davljenika. Voli vas pastrmka bando mostarska

Sljedeci Zeljo koji je bez Stilica rang Radnika i Sirokog. Pojeli smo ih kuci i na Grbavicu idemo po pobjedu samo prenijeti presing i borbu iz prve. Vraca nam se Jani i automatski smo jaci na beku u odnosu na Radnik. Rastereceni smo i bez pritiska i tu je nasa sansa da ih pustimo da se razmasu pa odgovorimo brzom tranzicijom i kontrama. Ide nas pun ku.rac na Grbavicu

Jos jednom naklon Crvenoj Armiji koja je u onolikom broju klapnula 300 kilometara i pomogla da osvojimo jako vazna tri boda koja su nas odvojila od davljenika. Voli vas pastrmka bando mostarska

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kako takticki odigrana utakmica sa desetkovanim timom

Ali Kosta Manev

Svi su odigrali drama i veliki je pogodak guranje mladog Melvina Osmica. Decko ako se ne varam ima 19-20 godina a odigrao je protiv Sirokog Sarajeva i Radnika kao da ima 10 premijerligaskih sezona u nogama. Bravo mali samo nastavi trenirati i nemoj se zayebavat

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko je otišlo iz budžeta

Jeste se slikali sa njihovim predsjednikom ko sa Bratstvovim?
-
- Kontakt:
Za razliku od Olimpika mi smo kao klub čistog obraza ušli u PL - to je nešto što se ne može reći za najmanji tim iz Sarajeva čije dresove izgleda dizajnira isti lik koji dizajnira omote salamaLuisCarlo je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:45Koliko je otišlo iz budžeta![]()
Jeste se slikali sa njihovim predsjednikom ko sa Bratstvovim?

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po meni lik dobar igrač, opasan po krilu - e sad je pitanje koliko će mu trebati vremena prilagodbe sa stila igranja u Federalki na nivo Premijer Lige (lik je došao iz Zvijezde). U svakom slučaju momak ima potencijala
Mostar u srcu, Velež do groba
Mali je talenat vidjet cete,kod nas se malo uzdigao a kako i ne bi kada je bio prvi strijelac kluba jos i najskuplji igrac prve lige po transfer marketu,pokajat se necete,jedino da se ne uzdigne i kod vas,mali ima hrabrost i srce,ako dodje na krilu jedan na jedan probija sto posto,ne vraca loptu nazad,dobar je uglavnom,a kako vidim i fali vam krilo jedno,neka vam je sa srecom a i njemu,kod nas je talasika sto se tice svega u klubu i vrijeme je da mali napreduje,a izbor mu je dobar,vi ste poslagali kockice sa Dudicem,svaka vam cast i sretno vam u nastavku sezone. Pozz iz Gradacca
Brate i Cvijanovic je dosao i Zvijezde i Osmic,samo sto je Saric za klasu bolji od Cvije i hrabriji,a vidim i Osmic vam se pokazao kao pun pogodak,znam da ne gajite simpatije prema nama radi one sezone kada ste usli,kada su nase uslje pustili Olimpiku,ali ja sam i tad bio protiv toga a i dan danas ste mi dragi,jer volim kada nekome ide dobro i organizovano,sretno vam u nastavku sezone i da jos vise napredujete,pozz iz GradaccaRASanticeva je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:50Po meni lik dobar igrač, opasan po krilu - e sad je pitanje koliko će mu trebati vremena prilagodbe sa stila igranja u Federalki na nivo Premijer Lige (lik je došao iz Zvijezde). U svakom slučaju momak ima potencijala
Saric je samo neki lagani bek ap i kroz par godina ima perspektivu da bude u prvih 11. Mislim da ce bolje krilo doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.