La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: La Liga

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mati mila poredi buraza sa stoperom
,dakle potpuno razlicite pozicije, obicnim covjekom koji je radom zasluzio biti tu. Fkt jadno. Ali od njih me nista ne bi cudilo, vjerovatno su svi sjedili na kaucu i ronili suze, najozbiljnije to mislim.
Kakav kompleksas moras biti da javno pises protiv lika koji ti nije ni konkurencija kad gledas pozicije.

Kakav kompleksas moras biti da javno pises protiv lika koji ti nije ni konkurencija kad gledas pozicije.
27.10.2020
Kakav kompleksas je ovaj Ronaldo.Zahvaljujuci insistiranju PRa i wanna be donacija zlatnih lopti , vlaznih gacica i cega vec ,mediji su ga gurali u rang sa Messijem.Kvalitetom za klasu ispod.
Nista bolje nego vidjet ovakve osobe da izgubeCristiano Ronaldo ‘delayed Serie A award bash by staying in car until he was announced winner and tried to block photos’

27.10.2020
Fulali ste temu, Ronaldo već godinu i po nema nikakve veze s Primerom. Još nekakve komplekse spominju, strašno 

Irina Shayk izgleda dobro prošla kad je onaj nogirao
đe bi izdržala jadna sa ovakvom mu sestrom
đe bi izdržala jadna sa ovakvom mu sestrom
Sta ces kad ga Juventini ne hvale ko vi, ofalio im tamo nesto, citam 6 golova zabio u ligi, 3 iz penala. Godine stizu hehe. Ali super ste ga uvalili za 100M mafiji.
27.10.2020
Jedan gdje god igra uzima trofeje kako za klub tako i za repku dok ovaj drugi zadnjih 5g nista osim lige nije uzeo i oni ga porede s GOATom 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakav mučki provokator

Hoće li se Cholu bar zatresti stolica? 

Atletico opet nula. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ljudi su šesti trenutno, a možda padnu i na sedmo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
16 utakmica 16 golova 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mario Balotelli after 2019 Ballon d'Or award: "I would rather win 2 Ballon d’Ors with 2 different clubs like Cristiano Ronaldo than win 5 or 6 Golden Balls with one club. What's the point of spending a whole career in one club and saying I'm the best really it's shameful."
U pravu si
U pravu si
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.