Jeste, do regije je, za Bosnu ga na steam ne mozes ni kupit vec moras promijenit i koristit VPN.Denchi je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:48saće ga ubacit na gamepass u decembru čini mi se a na pc-u do regije ti je, bači se na aziju, evropljani=fifa20
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
27.10.2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eh onda dodajem i Detroit na listu, a RDR2 i Fifu sam dobio u paketu uz PS4 pro.
Taman da se dogovorimo ovdje, možemo to na dva dijela, ako je ko zainteresiran
Taman da se dogovorimo ovdje, možemo to na dva dijela, ako je ko zainteresiran

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zakasnio si, Black Friday sve do danas bio, sacekaj oko bozica opet ce sve biti jeftino, imas tamo na ps4 temi listu kolike su cijene bile, opet ocekuj iste ili slicnerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 19:40Eh onda dodajem i Detroit na listu, a RDR2 i Fifu sam dobio u paketu uz PS4 pro.
Taman da se dogovorimo ovdje, možemo to na dva dijela, ako je ko zainteresiran![]()
Ja sam uzeo dvije igre i to sa dva clana foruma za ovaj Black Friday

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa evo Detroit je 20 dolara
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rio je pun para, ne znači to njemu ništa

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo bahato 

nelos ovaj NFS Heat
ko hoce da igra nek ne uzima igru, jeftinije je uzet Premier pass 15 eura, svakako je nakon kompletiranja neces vise nikad upalit
ko hoce da igra nek ne uzima igru, jeftinije je uzet Premier pass 15 eura, svakako je nakon kompletiranja neces vise nikad upalit
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Evo i HCL podržava moj argument

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma prejaka igra, havy Rain Usto je meni beton, Batman zadnji dobar, AC Odysseya mi je fantazija

GTA 5 onako, vise sam ocekivao, mafia 3 sranje
To je to do sada sto sma odigrao

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
PES 2020 je "krekovan"
nije legit krek ali postoji bypass s kojim se moze igrati i online i otkljucati full igra
Skinete Lite verziju i ubacite ovaj fix u main folder
http://www.mediafire.com/file/j66idvp85 ... 0.rar/file
nije legit krek ali postoji bypass s kojim se moze igrati i online i otkljucati full igra
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li neko neki dobar sajt (torrent, ili forum) za skidanje piratskih programa? Ne mogu da nađem Aster na ovim mainstream
počeo sam igrat danas, repka fino urađena, sa imenima i dresovima...miki_92 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 23:44PES 2020 je "krekovan"
igra čudna naspram 19-ke, ne možeš proletit pored igrača više ko duracell zeko...dosta brzih igrača je skoro beskorisno...jer ga moraš baš izbacit loptom u trk iza odbrane a i to imaš jako malo prostora...igrači sa visočijim "strength" stavkom će fini biti ko onomad na FIFI nekoj kad su svi skupljali one snagatore samo i brze igrače....kad su s loptom i trčiš da im uzmeš loptu sami se igrači okrenu i počnu gradit, rijetko uspiješ tako uzet loptu, jer nerijetko iako je izbiješ protivnik prije dođe do nje pa moraš opet i onda bude prekršaj....
u master league, moraš izabrat od Maradone,Carlosa,bebeta,romaria,cruyffa,mattheusa itd. možeš mu stavit drugo ime ali lik ne možeš svoj stavit...ostalo je ispeglano dosta, drugačiji je osjećaj u karijeri, više ima scena, pitanja ti postavljaju ti biraš odgovore...dosta dobro...
ja i kamere su poremetili, još nisam našao onu ko na 19...ove su nekakve ko kad gledaš uživo prenos, okreću se, čudan zum neki...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 13 dec 2019, 02:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
PES 2020 ML +30 New Managers Mod by Galvarino Antinanco
http://www.mediafire.com/file/bbkwmkijy ... 0.rar/file
http://www.mediafire.com/file/bbkwmkijy ... 0.rar/file
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jel ima na torrentu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.