Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi...![]()
JA cu reci za sebe da gledam samo FKS, da me individue ne zanimaju.NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:27i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Ne borim se ja ni za Custovica, ni za Husrefa, ni za Sabrinu, pa ni za Haseta na kraju krajeva, vec za Fudbalski Klub Sarajevo, koji je za mene iznad svega!NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:18Ima ko ce se pojaviti, ne brini se .. ovo je poziv za sve ako ti ne osjecas da tu trebas biti onda razligu i mojne previse pitanja postavljat .. vi se borite za svog custovica a mi cemo za Husrefa..kratko jasnoThrillerHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:15De nam objasni zasto bi se mi trebali pojaviti?Laznjak je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:09sutra u 15h je sastanak u klubu povodom otkaza Husrefu. ko god moze od obaveza, bilo bi pozeljno da se pojavi pred klubom. sto nas vise bude, to bolje. dobro ste se zajebali ako mislite da ijednu odluku mozete donositi mimo navijaca. nikad nije moglo, niti ce moci. toliko.
Ja se Custovica sjecam kako je nekad zabio go glavom za repku pred utakmice. Do prije 2 kola garantujem da pola raje nije imalo pojma o njemu a sad je najednom perspektivan, mlad, potentan. Neki forumasi odmah kao slucajno bacaju na sto citavu autobiografiju ovog delegata , znaju mu pomocnike jbt zivot. Husref je imao propusta ali ovakve seme iza ledja i hinjsko odstranjivanje nije zasluzio definitivno
a kako se boris?ThrillerHz je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:30Ne borim se ja ni za Custovica, ni za Husrefa, ni za Sabrinu, pa ni za Haseta na kraju krajeva, vec za Fudbalski Klub Sarajevo, koji je za mene iznad svega!
Zaboravio si tobeta, on bi nam bio vođa navijača.Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Kolko ima profila, mislim da bi bili posjeceniji nego sad ako bi nabrajao svaki posebnoskoroalen je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:32Zaboravio si tobeta, on bi nam bio vođa navijača.Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
![]()
Ili je zasticeni svjedok?
Realno nako svega da li bi ti na njegovom mjestu bilo sta ovima oprostio?HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:34Husref zbog ljubavi prema Sarajevu odriče se 200 hiljada![]()
Husrefa cijenim i postujem al nakon svih ovih tekmi moze se zakljuciti da je vrijeme za rastanak jer za ugre na terenu u svlacionicu nije kriva uprava vec on kao svuda u svijetu. Koja je svrha ako dodjemo da kazem da ga volim al da je vrijeme za nekog novog? Jel zelis da nam tim i dalje ovako igra?NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:27i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Pape lopte nije u klub poslao, kad smo bili u najtežim vremenima.Ne znam jel navratio u klub i jednom od 1982, barem na kafu.belosevic28 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:45Sviam usta puna Sarajeva kad treba popljuvati odluke kluba. Igra nije bila u padu, mi igre nismo imali sa Husrefom ! Sve najbolje ti u zivotu, ali svoj trenerski maksimum si dostigao.
Javlja se i Pape, i on bi da nesto rekne... Gdje si bio kad su se kupovali upravljacki ulozi, i koliko si ih kupio?! Para imas za to, to znamo. Kao sto neko rece, portiri, penzioneri, pa cak i studenti su kupovali bar jedan ulog. A koliko si ti veliki Safete kupio???
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, mosarajvosa83, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 81 gost.