FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 03 dec 2019, 15:41

NorthN01 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:27
Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 15:23
Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja :lol: (izvinjavam se ako sam nekog izostavio)

Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi... :kafa:
i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?
Nije čovjek rekao da smo pametniji ni da smo u pravu, nego da smo mi svi generalno navijači koji se ništa ne pitaju. Koliko navijača je bilo za smjenu Husrefa nakon Atalante? Tad je uprava stala iza njega i poručila svima "pušite nam qrac, mi se pitamo". Tako i sad, sad jest velika većina navijača uz Husrefa al uprava se pita, odnosno vlasnik. Navodno je sam Nam rekao da ne želi više Husrefa u klubu.
Druže, i meni je muka došla kad sam vidio da čovjek od 60 god plače radi kluba. Al iz ovog postoje dva izlaza: ili otjerat trenera il otjerat 75% igrača iz kluba. Ako ćemo halalit ovu sezonu i još dvije unaprijed dok formiramo novi kostur, nek idu svi igrači koji su ga bojkotovali. Danas sam navodio primjere gdje se svi najbolji igrači kluba zayebavaju po društvenim mrežama, a neki stari (Mujakić) kače slike s Husrefom. Ove sadašnje boli qrac, al to je 7-8 najboljih i najplaćenijih igrača, čijim tjeranjem bismo izgubili milion KM, plus odoše igrači koji su kvalitetni, bahati i bezobrazni i sve, al kvalitetni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 dec 2019, 15:41

Poglupo je podržavati Husrefa samo zbog ovog videa ili u dobroj mjeri zbog toga. Možda je i neki od igrača plakao krišom kad mu je ovaj psovao majku ili slično. Hvala ti za sve, ali idi. I ne talasaj. Samo što nakon njega trebaju otići i ovi koji nas brukaju i šalju travestije od Žalbi UEFA-i i sl.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2019, 15:47

Lezbača Sabrina napolje!
"Ekspertica" lezba Bukovica napolje!
Rumeni Visočki ker Senad napolje!
Debeli Senad napolje!
O Emiru ću još razmisliti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 03 dec 2019, 15:48

bezKORISNIK je napisao/la:
03 dec 2019, 15:11
Laznjak je napisao/la:
03 dec 2019, 15:09
sutra u 15h je sastanak u klubu povodom otkaza Husrefu. ko god moze od obaveza, bilo bi pozeljno da se pojavi pred klubom. sto nas vise bude, to bolje. dobro ste se zajebali ako mislite da ijednu odluku mozete donositi mimo navijaca. nikad nije moglo, niti ce moci. toliko.
I ponesite 20 miliona
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Dodji i ti bujrum da se izljubimo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 03 dec 2019, 15:48

Najbolje bi bilo da svi odu i uprava i husref i da mi vodimo klub.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 dec 2019, 15:48

Zip je napisao/la:
03 dec 2019, 15:23
Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja :lol: (izvinjavam se ako sam nekog izostavio)

Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi... :kafa:
I jaaaaaaaa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 15:49

Giljotina je napisao/la:
03 dec 2019, 15:41
Poglupo je podržavati Husrefa samo zbog ovog videa ili u dobroj mjeri zbog toga. Možda je i neki od igrača plakao krišom kad mu je ovaj psovao majku ili slično. Hvala ti za sve, ali idi. I ne talasaj. Samo što nakon njega trebaju otići i ovi koji nas brukaju i šalju travestije od Žalbi UEFA-i i sl.
Haj strucnjak vidim svi ste s eupecali na to psovanje majke ..hajde reci nam koji su ti igraci plakali, kome to husref psuje familiju..osim sto ste vidjeli na onom klipu kad hodzicu govori sta sta je ??!"!

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 03 dec 2019, 15:49

Ako uprava podlegne pritisku nekih tamo par balavaca ja vracam clansku i sezonsku jednostavno husref je zasluzio ovaj otkaz svidjelo se to nekom ili ne

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 dec 2019, 15:49

Evander je napisao/la:
03 dec 2019, 15:36
Smjenilo se na desetine drugih trenera, nekad sa razlogom, nekad sa malo manjim razlogom, nekad skroz bezveze, pa ne bi nikad nikakvih protesta.
Mislim, ok svako ima pravo na javno okupljanje i da izrazi svoj stav, demokratska smo zemlja, ali ne kontam cemu okupljanje radi Husrefa?
Radi cega Husref ili bilo ko ne bi smio da bude smjenjen? Da li pod svaku cijenu Husref treba biti trener?
Ima ko vodi klub, slagao se ja sa njima ili ne, i ko odlucuje. Ako Vjetnamac naredi da Braco bude trener, on ce biti, svidjelo se to nekom ili ne.
E sad, da je Husref zaduzio Sarajevo, jeste. Da li je bio adekvatno placen za to? Jeste.
Da li je uprskao neke stvari ove sezone? Itekako.
Njegovim ostankom samo bi se produbljivala kriza, jer je ocito da sinergije nije bilo i da opasno smrdi u klubu.
E sad, da li je trebalo mijanjeti igrace ili njega? Uvijek je lakse trenera zamjeniti i to je tako svugdje u svijetu.
Ma neće ostat, priča je završena. Sastanak je čisto formalni da se probaju smirit HZ i da im se objasni zašto je smijenjen.

Husref je naša legenda, i način na koji su ga otjerali nije za pohvalu, Boli i njega kao i dosta navijača ovakav razilazak. Mogli su sačekat Zvijezdu(koju on doduše svakako ne bi vodio) pa onda sjesti s njim i fino mu objasniti da je to to, a ne ovako da od klixa il ssba saznaje za otkaz.

Opet da ponovim, ispravno su postupili jer ove sezone ne ličimo na tim koji se moze boriti za titulu. U oba derbija smo ponizeni što ne pamtim kad se zadnji puta desilo, i samo iz razloga što Zeljo nema ekipu kvalitetom podjednaku našoj razlika nije 10 bodova već, nego smo nekako u egalu.

Ovo je i dobar početak za Husrefovog nasljednika. Imat će najbolju ekipu u ligi i ni najmanji zaostatak za prvim mjestom. Dakle izgovora nema, sve osim titule je neuspjeh i katastrofa, nas navijače uopšte ne trebaju zanimat druge stvari. Ako nam ne donesu titulu na kraju sezone imamo svako pravo da ih osudjujemo i tjeramo na ljeto.

A što se tiče igrača, lakše je zamjenit trenera, al nekad moraš zamjenit i igrače da bi krenuo naprijed. Evo primjer United, ne treba ići dalje od toga. Nema tog trenera koji bi njima pomogao kad imaju idiote poput Pogbe u ekipi. Znači, sad da vidimo Rahmanovića, Tatara, kapitena i ekipicu kako će se pokazat s novim trenerom, pa ćemo donositi zaključak da li je bilo do njih il do Husrefa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2019, 15:50

Benkara21 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:47
Lezbača Sabrina napolje!
Debeli Senad napolje!
P.s Anelu Poturu što je bila u klubu bih iskarinđo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 dec 2019, 15:51

Sjeverjecudo je napisao/la:
03 dec 2019, 15:34
Evo da objasnim i ovima sto za nekog pisu navija za Husrefa,a ne za Sarajevo.
Iznad Sarajeva nije niko i Sarajevo je na prvom mjestu,ali raja voli Husrefa zato sto je nas najtrofejniji trener,zato sto nam je donio toliko uspjeha,zato sto svaki put kad je trebalo gasiti vatru Husref je dolazio i ugasio je i izdigao nas iznad sivila,uprkos tome sto je svaki put mucki otjeran,i sto bi se malo ko vratio nakon onog sto je njemu radjeno,zato sto raja sa Husrefom na klupi ima tu neku sigurnost,bas zbog gore navedenih stvari,nemoj te spinovati neke stvari.
I sad kad me vec vucete za jezik i trazite neki iskorak,Husref je to uradio prosle sezone i osvojio DK,a i ove bi mozda napravio novi iskorak i odbranio titulu.
Zasto navijaci Manchester Uniteda vole Fergusona ?
Jel ni oni ne navijaju za Manchester ako vole Fergusona ?
U svakom slucaju treba pruziti podrsku novom treneru,i pokusati osvojiti titulu.
Volim te Sarajevo !!!
Jedini covjek koji je "nasao sredinu" u svim ovim previranjima. Realan i iskren post. Nije islo, aBd da krene na bolje s novim trenerom, a sve zarad jednog cilja - uspjeha FKS 👏👏👏
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 dec 2019, 15:52

Benkara21 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:50
Benkara21 je napisao/la:
03 dec 2019, 15:47
Lezbača Sabrina napolje!
Debeli Senad napolje!
P.s Anelu Poturu što je bila u klubu bih iskarinđo.
Ako imaš pare, stan, dobra kola, možda je iskarinđaš :D

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 03 dec 2019, 15:53

kraljlavova je napisao/la:
03 dec 2019, 15:49
Ako uprava podlegne pritisku nekih tamo par balavaca ja vracam clansku i sezonsku jednostavno husref je zasluzio ovaj otkaz svidjelo se to nekom ili ne

SVAKA CAST UPRAVI!! :bih: :bih:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 15:53

I sta je sada poenta ostaviti Husrefa i pored ocajnih igara,pitati navijace koga cemo u upravu,i rastjerati upravu jer je kriva sto je dovela i otjerala Husrefa?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 dec 2019, 15:53

POZIVAMO SVE NAVIJAČE FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO DA SUTRA 4.12.2019 U 17:30 DOĐU ISPRED PROSTORIJA KLUBA NA MIRNE PROTESTE, TE MOLIMO SVE DA SE PRIDRŽAVAJU UPUTA. VIŠE INFORMACIJA U TOKU DANA..

Svi ko jedan, Sarajevo to smo mi!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 03 dec 2019, 15:54

Postali smo plasticni klub. Najveci klub u drzavi je sam izbrisao svoju istoriju. Nema sjedi Sabrina u upravi koja s fudbalom nema veze a kamoli sa FKS.
Otjerali su legende iz kluba a bgm i navijace. Osvajamo duplu a nema nas 3 hiljade na stadionu. Djeca danas, ko da im u FK Sarajevo bude uzor? Sabrina?
Postali smo klub propalih kafansko-srpskih igraca, klub menadjera i klub sumnjivog tajkuna iz azije koji je povezan kladionicarskom mafijom, koji marke nije ulozio. Klub koji ima akademiju a ne proizvodi igrace.
Husrefe, hvala ti za sve a nama predstoji borba za klub.
Rahmanovicu, Lazicu i Velkoski, i vama predstoji borba za zivot ili...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 dec 2019, 15:54

mma_hz je napisao/la:
03 dec 2019, 14:56
**** mi se za upravu,**** mi se za trenera,**** mi se za igrace.Meni je samo bitno Sarajevo,pa makar se svi promijenili.
I ja sam istog stava. Al problem je sto ce novom treneru biti mnogo tesko, negativna atmosfera prema upravi, prema igracima još ako ne budu dobri rezultati eto loše situacije u klubu. Vrijeme ce pokazati al jedino sto moze odrzati novog šefa je titula, mislim da sve drugo bit ce lošije nego trenutno stanje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 15:58

vest je napisao/la:
03 dec 2019, 15:54
Postali smo plasticni klub. Najveci klub u drzavi je sam izbrisao svoju istoriju. Nema sjedi Sabrina u upravi koja s fudbalom nema veze a kamoli sa FKS.
Otjerali su legende iz kluba a bgm i navijace. Osvajamo duplu a nema nas 3 hiljade na stadionu. Djeca danas, ko da im u FK Sarajevo bude uzor? Sabrina?
Postali smo klub propalih kafansko-srpskih igraca, klub menadjera i klub sumnjivog tajkuna iz azije koji je povezan kladionicarskom mafijom, koji marke nije ulozio. Klub koji ima akademiju a ne proizvodi igrace.
Sto se 2012 niste borili.
Cuj nije dao marke u klub... Sve novi nickovi nicu ko gljive a na sastanak idu mai i pape
Bravo, bravo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 03 dec 2019, 15:58

To je to. To je nas odnos prema nasim legendama, ili ako ne volite taj naziv "legenda", onda prema nasim najistaknutijim igracima i trenerima, i opcenito onima zbog kojih Sarajevo jeste tako veliki klub. Zbog kojih je Sarajevo izmedju ostalog osvojilo tu titulu u Jugoslaviji. Zbog kojih je Sarajevo osvojilo prvu duplu krunu u svojoj historiji. Pa i Safet Susic Pape koji je vjerovatno jedan od najboljih igraca koji su zakoracili na Kosevo i koji je legenda PSG-a. On je nama niko i nista jer se valjda nije gurao da ulaze u klub? A sta klub radi da okupi te ljude, sta klub radi da nasi najistaknutiji ljudi ostanu u klubu i dobiju neku ulogu. Bolje su nam polovne kurave i crveni Makedonac jer draze nam je strano gov.no nego nas covjek. Pa Asim Ferhatovic da je ziv u ovo vrijeme bila bi prica "ma ko je on, hvala mu otisao je u Fener nek se ne vraca, klub mi je iznad njega". Treba shvatiti samo jednu cinjenicu, a to je da klub nije neka misaona imenica nego da klub cine upravo ovi ljudi zajedno sa svojim uspjesima i sa svim dobrim i losim stvarima koje su ucinili za taj klub. Puno vise mi obaveza imamo prema njima nego oni prema klubu jer oni su svoje za klub dali mnogo puta i opet bi dali. Opet da se uprava posrala po covjeku i opet sutra da zagusti prvi bi bio ispred prostorija kluba da uskoci. Klub mozes graditi, ali nikada kupiti! Sa dovodjenjem anonimusa i pokusajem nekog naglog napredovanja treba biti vrlo oprezan, jer IDENTITET se vrlo lahko gubi. Ovo nije nacin na koji jedan ozbiljan klub treba poslovati.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 15:59

vest je napisao/la:
03 dec 2019, 15:54
Kakve nebuloze hahah koje ba legende daj nam ih navedi? Akademiju kazes jedini mi prodali zadnjih godina nesto,osvojili 2 titule itd o cemu bulaznite? Nije ni cudo sto je sjever onakav kad imate uzore u vidu sitnih dilera i klosara. Tacno treba vratiti Husa i te legende koje prizivas a da Nam digne ruke pa da vidim sta i kako,kao kod afere virsle. Ajde da ponovimo gradivo kad su bile VIRSLE ni jedna legenda k nije mrdnula ni tad ni prije toga da su se oni cekali mi bi sad druga liga bili
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 03 dec 2019, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, perodeformero, Rajvosa4ever i 62 gosta.