Nije čovjek rekao da smo pametniji ni da smo u pravu, nego da smo mi svi generalno navijači koji se ništa ne pitaju. Koliko navijača je bilo za smjenu Husrefa nakon Atalante? Tad je uprava stala iza njega i poručila svima "pušite nam qrac, mi se pitamo". Tako i sad, sad jest velika većina navijača uz Husrefa al uprava se pita, odnosno vlasnik. Navodno je sam Nam rekao da ne želi više Husrefa u klubu.NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:27i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi...![]()
Druže, i meni je muka došla kad sam vidio da čovjek od 60 god plače radi kluba. Al iz ovog postoje dva izlaza: ili otjerat trenera il otjerat 75% igrača iz kluba. Ako ćemo halalit ovu sezonu i još dvije unaprijed dok formiramo novi kostur, nek idu svi igrači koji su ga bojkotovali. Danas sam navodio primjere gdje se svi najbolji igrači kluba zayebavaju po društvenim mrežama, a neki stari (Mujakić) kače slike s Husrefom. Ove sadašnje boli qrac, al to je 7-8 najboljih i najplaćenijih igrača, čijim tjeranjem bismo izgubili milion KM, plus odoše igrači koji su kvalitetni, bahati i bezobrazni i sve, al kvalitetni.