Dodji sutra na sastanak. Budi redar
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Status Bahe na FB... Ko su ti igrači koji su bojkotovali Husrefa ?Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
Evo ja volim Sarajevo, idem na svaku utakmicu, a neću sutra biti ispred prostorija jer se u potpunosti slažem sa upravom da je vrijeme da zamijenimo Husrefa.
Ne slažem se sa načinom na koji je otjeran, vjerovatno se moglo sačekati 6 dana, ali je taj potez bio obavezan poslije svega što se izdešavalo ove sezone.
Je li me to čini manjim navijačem, jel to umanjava moju ljubav prema klubu?
Ovo nije upućeno direktno tebi, već svima koji automatski okarakteriziraju podršku upravi sa tim da neko ne voli klub ili nije navijač.
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 03 dec 2019, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- robertkosar
- Kontakt:
Moram te pitati. Jeli pozivas ljubitelje lika i djela trenera musemica ili Istinske navijace FK Sarajevo kluba koji je vjecan u mom srcu a musemic i njemu slicni samo su obicni uposlenici koji su radili ne iz ljubavi nego za paru.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Jos jedna ljudska velicinaHZ_ilidzaa je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:16Status Bahe na FB... Ko su ti igrači koji su bojkotovali Husrefa ?Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
I vidi kako ono spretno pokusava uporediti Vahidina sa oovim prevarantima
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Haveru,NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:12kakve kovertu? o cemu pricas? Hoces da kazes mozda da sjever uzima kesh da bi davao podrsku husrefu? ako ti je to cilj onda opasne prituzbe iznosis haveru ..![]()
Govori za video na kojem Husref place.
Znaci,da husref niej dobio odstetu kakvoj se nadao.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Nacin je hinjski ako me razumijes, sve nesto iza ledja skriveno.
Ako je bio sastanak sa Husrefom i on nije htjeo prihvatiti sporazumni raskid suradnje, onda se izadje u javnost i kaze:
"Poslije niza slabih rezultata zadnjih kola i jos slabije igre u ovom jesenskom dijelu sezone, odrzali smo sastanak sa gospodinom Musemicem, sa ciljem da sporazumno raskinemo nasu dosadasnju saradnju. Gospodin Musemic nije prihvatio sporazumni raskid, no mi u klubu smo odlucni pri nasem stavu i zahvaljujemo se gospodinu Musemicu na dosadasnjim rezultatima za nas klub. O imenu novog trenera bicete obavjesteni do kraja sedmice/mjeseca"
Pa jeb.em mu majku je li ovakvo bilo tesko nesto napraviti? Ispadnes profi klub, sa svojim stavom, a i ne saljes ruznu sliku u svijet o sebi. Ovako Sema pisao prije sedmicu dana, da je Custovic novi trener pa kao sve salio sam se, sad svi kontaju, da smo ga nabili nogom eto ne svidja nam se vise. Ne znaju ljudi ni za sastanak sa njim ni probleme unutar kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Fino sutra u 17:30 treba pozvati i policiju.
ja sam samo prenio s fb stranice unfksrobertkosar je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:17Moram te pitati. Jeli pozivas ljubitelje lika i djela trenera musemica ili Istinske navijace FK Sarajevo kluba koji je vjecan u mom srcu a musemic i njemu slicni samo su obicni uposlenici koji su radili ne iz ljubavi nego za paru.![]()
![]()
ja mislim da KLUB mora biti iznad svakog pojedinca
i naravno Husref treba da ide u to nema sumnje nikakve,njegov ostanak bi sam produbio agoniju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Svi. Možda ova djeca jedino nisu.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:16Status Bahe na FB... Ko su ti igrači koji su bojkotovali Husrefa ?Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
Ovo će, Boga mi, napravit veliku podjelu među navijačima. Na prvoj utakmici novog trenera očekujem neki belaj na stadionu. Biće nam kao konama za i protiv Misketa. Na šta spadosmo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Onda ga nisam skontao ako je tako, jer vidim da mnogi pisu kao da je to placena podrska itd itd ..ma ko ce im ga znat viseAngelDiMaria je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:20Haveru,
Govori za video na kojem Husref place.
Znaci,da husref niej dobio odstetu kakvoj se nadao.
I treba da spadnemo, kad pokušvamo furat Osimivizam, izdizanje pojedinca iznad institucije
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Ko si ti da odlucujes ko je pametan a ko nije,jel to nemam pravo na svoj stav??NorthN01 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:27i vas 6rica, uz duzno postovanje prema pantelij jer ga znam, ste pametnij od ostalih recimo 85posto navijaca?Zip je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:23Kad bi Husref oformio svoj klub i nazvao ga FK Husref Musemic, za Sarajevo bi naviali samo Pantelija, SJB, roberkosar, ThrillerHZ, belosevic28, skoroalen, mma_hz i ja(izvinjavam se ako sam nekog izostavio)
Ako jos zeli neko da bude, tj ostane navijac FKS neka se tuspasi...![]()
Ja tebi ne pametujem,ti nemoj meni i rijeseno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa ti nastavis li tako sa tom djecom, narkomanima, balavurdijom, ti ces bit medju prvima koji ce belaj imatskoroalen je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:21Svi. Možda ova djeca jedino nisu.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:16Status Bahe na FB... Ko su ti igrači koji su bojkotovali Husrefa ?Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratićeš se ti opet, jer je to tvoje a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobijaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30.
Ovo će, Boga mi, napravit veliku podjelu među navijačima. Na prvoj utakmici novog trenera očekujem neki belaj na stadionu. Biće nam kao konama za i protiv Misketa. Na šta spadosmo...
- AlainProst
- Kontakt:
8 od Atalante i ostao je
sad 8 od Zelje i noga
vrlo jednostavno, imao si sansu nisi je iskoristio
patetika, drame, plakanje i to nema mjesta u modernom fudbalu
sad 8 od Zelje i noga
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- AlainProst
- Kontakt:
navijac se nista ne pitajuVratiloSeZlo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:24Mnogi cete uskoro biti na aparatima ,gazdarica i takvi uhljebi kao i ti ,ocekujte nas !..
pare daju drugi i rade sta hoce
navijaci nikad i nigdje nisu vodili klub pa nece ni FKS
ko god misli da silom moze nesto promijenti grdno se vara
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Dzaba pises.AlainProst je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:258 od Atalante i ostao je
sad 8 od Zelje i noga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 11 gostiju.