pa ne pucamo "MI" sa Zapada, jer nije zapad je.bo sve po spisku tom istom Husrefu neki dan bez razloga...znači te bajke ostavi kod Andersena...broj6 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 18:47
Pucamo mi sa zapada jer su nam najblizi, ne mozemo fuliti. Drug moj mnogo vece glave su pucale pod pritiskom i tjerale se i u Sarajevu i u cijelom svijetu.
A dogovora nikakvog nema, jer sve sto iznosim je cisto moje misljenje i nikad nista o igracima nisam rekao. Jer prvenstveno vjerujem svojim ocima. A moje oci su vidjele kako cijela ekipa trci prema Husrefu u 87. minuti utakmice protiv Borca kada je Ahmet zabio za 1-0. A vec tada su bile price o otkazu Husrefu poslije poraza od Tuzle 2-1.
Mnogo smo problema imali svakakve prirode ali zadnje je sto bih pomislio da su igraci nesto namjerno radili da bi Husrefa otjerali. Pogotovo u derbiju, jer da je neki niz losih rezultata protiv slabijih ekipa onda bih mozda i pomislio posto je tako najlakse otjerati trenera.
Na kraju krajeva oba derbija si dobro otvorio, poveo i imao aktivan rezultat na poluvremenu. Sve sto se poslije desilo je rezultat spreme igraca (moze se kriviti Husref) i motivacije igraca koji su pokazali u nekoliko navrata da su mentalni patuljci. Same njihove izjave, poput ove Laziceve poslije derbija, pokazuju da igraci nemaju mu.da. A jedan ozbiljan klub u takvim situacijama prvo udari igrace po dzepu ili suspenduje a ne donosi ovakve odluke u afektu. Posljednji primjer je Rijeka poslije poraza od Dinama, a i veci su bili kaznjeni (poput Pogbe) bez obzira na neosporan kvalitet koji posjeduju.
i smirite priču o nekim napadima, ako imate imalo mozga u tim glavicama, jer ako Vijetnamac digne sidro navijat ćemo za Palčiće....nevjerovatna glupost bi bila dovest se u situaciju da nema niko naš u klubu pa bude scenario ala Cardiff....

podržite klub, zaposlenici su prolazni....