FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sjeverjecudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 dec 2019, 21:15

ThrillerHz je napisao/la:
03 dec 2019, 20:56
Meni ovo sve pocinje smrditi na to da se neko pokusava uvaliti u klub, jer kako mozemo viditi dolaskom ovih novih vladajucih struktura, stalo se u kraj mahali i uhljebljivanjima, ocigledno to nekom smeta i zeli dio kolaca.
E vala ne mogu ove suplje vise,jedni kad vise ne znaju sta ce optuzivaju nekog da hoce mahalu klub,ovi drugi optuzivaju da su sabrini placenici.....
A na kraju krajeva,mahala nam je spasila klub od gasenja i dovela investitore.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 dec 2019, 21:16

Sve je ovo pateticno. Husref je trebao ko gospodin da se zahvali uzme pare i ode. Ovako mi lici kao na one sto plate za posao u BH Telekomu i onda kad dobiju otkaz psuju drzavu i sve okolo. Legendo u fudbalu su ove stvari normalne koferi su spremni uvijek. Bit ce posla. Kakva proklinjanja familije i slicno, nije vise islo, klub se vise ne zadovoljava sa prvim ili drugim mjestom u ligi i zeli da pokusa nesto vise, ako ga volis pusti ga da barem proba. Kakve vise legende gdje su takvi u najvecim svjetskim klubovima? Sta si sad trebao cijeli zivot biti sef? Shvatam da nigdje nije tolika plata, ali daj malo dostojanstva.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 21:19

“Šefe, gospodine, živuća igračka i trenerska legendo, ova besmislica je samo pokazala vašu veličinu, vašu važnost za sviju nas, vašu ljudskost i ono najbitnije vašu neraskidivu vezu i ljubav prema našem Sarajevu.

Isto tako je pokazala i dokazala onima koji ne znaju šta je FK Sarajavo i ko je Husref Musemić da kapitlizam ne može kupiti ljubav, privrženost, osjećaje i da nikada neće ni moći.

Ja ću, a vjerujem i svi oni koji su imali tu čast da vas upoznaju, na spomen Vašeg imena, ustati iz poštovanja za sve ovo do sada, a aBd i od sada.

Ne zamjerite im, ne znaju oni koliko ljudi kao ja stoji na pomen vašeg imena, ne znaju oni …. a ponajmanje su vrijedni vaših suza”, napisao je Veldin Muharemović.
:salut:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 03 dec 2019, 21:20

bezKORISNIK je napisao/la:
03 dec 2019, 20:55
Slazem se da je nacin na koji su ga otjerali pogresan.
Trebali su ga otjerati na isti nacin na koji je on otjerao Jeleskovica, Adukora, Crepulju, Halilovica i jos mnoge druge.
Od kud ti znas kako je on otjerao Jeleskovica, Adukora je uprava stavila na tribine jer nije produzio ugovor, Halilovica niko nije otjerao vec nije bio dovoljno dobar, Crepulju otjerala uprava jer nije htio smanjiti uslove.
Nek me banuju zanoli me, al ti moram reci ti si brate debilcina.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 21:20

Jasan je meni razlog, ja nisam ni pito da mi neko kaže koji je razlog. Ali cilj mi i dalje nije jasan. Tražit će se transparentnost od uprave? Al od toga nema ništa, interne stvari se nikada neće objavljivati u javnosti. I ako se sta kaže to će biti nešto upakovano. Mislim da se ništa ne postiže tim protestom. Treba to otkazati. Samo se dodatno dižu tenzije. Nek me neko ispravi ako griješim.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 dec 2019, 21:21

Neko moje viđenje

Da li sam bio da se uruči otkaz Husrefu - jesam, ali ne na ovako ružan način već sačekati pauzu sjesti za sto i tako i tako Husrefe.
Druga stvar, da ću nešto žaliti za njim zbog njegovog trenerskog umijeća i neću valaj. Kao trener mimo BiH nigdje nije radio a najveće uspijehe je ostvario upravo sa Sarajevom i ova sezona sa Slobodom (doduše izgubio na oba fronta na kraju). Da je on ko neki trener valjao vodio bi bar jedan strani klub.
Čemu se nadam ako govorimo o novom treneru da će to biti neki mlađi stručnjak koji po mogućnosti u CVu ima klubove iz stranih zemalja a ne samo da rotiramo trenere iz naše lige.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 dec 2019, 21:23

keno83 je napisao/la:
03 dec 2019, 21:16
Sve je ovo pateticno. Husref je trebao ko gospodin da se zahvali uzme pare i ode. Ovako mi lici kao na one sto plate za posao u BH Telekomu i onda kad dobiju otkaz psuju drzavu i sve okolo. Legendo u fudbalu su ove stvari normalne koferi su spremni uvijek. Bit ce posla. Kakva proklinjanja familije i slicno, nije vise islo, klub se vise ne zadovoljava sa prvim ili drugim mjestom u ligi i zeli da pokusa nesto vise, ako ga volis pusti ga da barem proba. Kakve vise legende gdje su takvi u najvecim svjetskim klubovima? Sta si sad trebao cijeli zivot biti sef? Shvatam da nigdje nije tolika plata, ali daj malo dostojanstva.
Problem je sto je takvih pokusaja bilo more do sada , i toliko padnemo da nam treba 5 godina da sa Husrefom ponovo dodjemo na ovaj nivo na kojem smo sada .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 21:25

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
03 dec 2019, 21:20
Jasan je meni razlog, ja nisam ni pito da mi neko kaže koji je razlog. Ali cilj mi i dalje nije jasan. Tražit će se transparentnost od uprave? Al od toga nema ništa, interne stvari se nikada neće objavljivati u javnosti. I ako se sta kaže to će biti nešto upakovano. Mislim da se ništa ne postiže tim protestom. Treba to otkazati. Samo se dodatno dižu tenzije. Nek me neko ispravi ako griješim.
ma kome će neko od privatnika otvoriti knjige na uvid?
pa neće inspekciji 99% njih, o čemu pričamo, sad će ih otvoriti likovima sa 4 osnovne, pa treba im i učitelja unajmiti da bi skontali...
dalje od polugodišnjeg i godišnjeg izvještaja ne idu ni giganti lige prvaka...al eto ovi bi da imaju uvid....postaneš fino dioničar i imaš uvid...
hajd nek traže....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 dec 2019, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 21:26

Itekako trebaju protesti, a cilj je da mesetari u upravi ne misle da se mogu bahatiti kako hoce, da mogu i oni zavrsiti kao Ibrak i Dino.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 21:28

emir79 je napisao/la:
03 dec 2019, 21:26
Itekako trebaju protesti, a cilj je da mesetari u upravi ne misle da se mogu bahatiti kako hoce, da mogu i oni zavrsiti kao Ibrak i Dino.
kad NAM postavi brata il sina, koga će se ganjat?

napadat ljude jer ti se ne sviđa odakle su, ili frizura ili te je neko nafuro je idalje kriminalno djelo....samo da se zna, faktima ne barata niko od ovih vrištača....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 dec 2019, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 21:31

03 dec 2019, 21:29
pitara je napisao/la:
Trebali su ga otjerati na isti nacin na koji je on otjerao Jeleskovica, Adukora, Crepulju, Halilovica i jos mnoge druge.
Od kud ti znas kako je on otjerao Jeleskovica, Adukora je uprava stavila na tribine jer nije produzio ugovor, Halilovica niko nije otjerao vec nije bio dovoljno dobar, Crepulju otjerala uprava jer nije htio smanjiti uslove.
Nek me banuju zanoli me, al ti moram reci ti si brate debilcina.
Sve njih je on otjerao svojim ponasanjem i uvredama
Nema nikakvog razloga da te banuju sto ti je brat debil
Nije mi jasno kako tebi to ne uspjeva.. psujes, vrijedjas.. nista, svi su tu opet... nemaju plate i nemaju obaveze da dolaze.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 dec 2019, 21:33

Pa jel iskreno mozes pregledati onaj klip da ti ne bude tesko? Psovao je on psovali ste i vi njemu al brate nasi smo...
Sto puta smo se ti i ja nesto posvađali i nervirali nesto sad da te vidim ovako da places i da ti je tesko ja bi dao sve od sebe da ti pomognem.
Evo danas cijeli dan s rajom pitarima sam bio svakom tesko pada ovo.
You are someone else I am still right here

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 dec 2019, 21:40

Joj Ovaj Nam-ov pušiku*ac se citav dan navio, soli pamet i ne prestaje pricati o gazdi mu 🤣

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 dec 2019, 21:42

emir79 je napisao/la:
03 dec 2019, 21:26
Bojkot utakmica i gotovi su, ako se dodje u ne daj bože situaciju. A protesti upozorenja? Nema smisla. Da Husref nije zaplakao nikakvih protesta ne bi bilo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 21:42

fera je napisao/la:
03 dec 2019, 21:33
Pa jel iskreno mozes pregledati onaj klip da ti ne bude tesko? Psovao je on psovali ste i vi njemu al brate nasi smo...
Sto puta smo se ti i ja nesto posvađali i nervirali nesto sad da te vidim ovako da places i da ti je tesko ja bi dao sve od sebe da ti pomognem.
pogledaj derbi kad smo 5 fasovali, meni se duša cjepa
a on "šta je tu je"
:stop:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 dec 2019, 21:49

Cuj bojkot i gotovi su , sjever bi bio prazan sumnjam da bi se ostali odazvali , plus nebi bilo baklji ni kazni znaci isto dodje...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 21:50

BP :salut:
Cijeli dan pokušavamo napisati nekoliko rečenica u kojima ćemo na prikladan način iskazati zahvalnost za sve što si uradio za naš kluba, a da to ne bude patetično niti previše službeno. Sve ove godine zajedno djelimo strast i ljubav za Bordobijele. Hvala ti za sve trenutke radosti koji si nam podario tokom nekoliko mandata koje si proveo na klupi našeg voljenog kluba. Nebrojeno puta se sjetimo utakmica koje su obilježile klupsku historiju, a i naše živote neraskidivo vezane za bordo boju. U tim utakmicama si postigao neke od historijskih pobjeda koje će pamtiti generacije. Za nas ćeš zauvijek biti nezaobilazni dio FKSarajevo jer si ti trener sa najviše pobjeda u zvaničnim utakmicama, trener koji je osvojio najviše trofeja, uključujući duplu krunu prethodne sezone, trener koji je jedan od simbola Kluba od njegovog osnivanja do danas, a uz to sve i dokazani zaljubljenik bordo boje. Život često nije pravedan i mnogo puta nas stavlja pred različita iskušenja sa kojima se moramo boriti. Želimo ti da se nastaviš boriti na svoj način beskompromisno i bez kolebanja. Za nas članove udruženja Bordo Prijatelji 1946 ćeš uvijek ostati dio nas i naših života bez obzira gdje bio i šta radio. Zbog svega što si uradio za naš Klub želimo ti prije svega puno zdravlja i mnogo sportskih uspjeha u budućoj karijeri. Ovo nije kraj! Ovo je početak nekog novog puta koji može ponovo dovesti do radosti duple krune i ko zna čega još …
Sretno, Šefe! I Tebi i FK Sarajevu!

Mi smo divovi…

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 dec 2019, 21:51

Ne mogu da vjerujem kolika se pompa i pritisak stvara na klub zbog otkaza. I poslije svega ovog vi ocekujete titulu? Sat sam gotovo pa siguran da od toga nema nista.

Nacin na koji je otpusten jeste malo ružan, ali tih sedam dana ne znači ama bas nista, pa tako da isto dodje ili sad ili poslije Zvijezde.
Niko od nas ne mrzi Husrefa, licno ga volim kao brata rođenog a vjerujem i ostatak navijača. A i kako ne voljeti čovjeka koji nas je prije godinu dana učinio ponosnim i srećnim.

Ali toliko je očigledno da nesto ne valja,i to nije samo derbi, to je od pocetka sezone da ne nabrajam sada sve te stvari. Vjerujem da je doslo do zasićenja sa obje strane i jedino logicno sto se moglo desiti je ovo. Niti klub treba zaliti, niti on, a posebno ne on jer odlazi kao legenda definitivno.

Licno sam misljenja da se ovo sve moglo odraditi dosta dosta mirnije, bez ovolikog pritiska i javnosti i navijača. Sarajevo je bilo i prije Husrefa a bit ce i poslije,bilo je i prije mene i poslije mene ce biti

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 03 dec 2019, 21:53

fera je napisao/la:
Nije mi tesko. Sretan sam sto place. Da je razlog placa nedao bog nesto drugo, ja bih mu prvi pruzio pomoc. Ali razlog njegovog placa je novac i to prizemljenje koje je dozivio a nije se nadao.
A znas li koliko igraca i navijaca FKS je zaplakalo zbog njega?
I bude li ti tesko kad gledas utakmice i onaj antifudbal koji nam on priredjuje? Ili kad vidis kako raja napusta stadion nakon sto nam zeljo uvali treci gol na Kosevu?

Ovaj drugi dio tvog posta opisuje nas kao naciju. Mi cemo trpiti svakog da se izivljava na nama i moliti boga da nas neko drugi oslobodi terora, ali kad se pojavi taj neko i kad nam skine sa vrata tog ko nas handri, onda se mi sazalimo i kazemo nemoj ga. Zato brate nikad necemo imati ni drzavu ni nista dobro. Hvala bogu pa je nas klub zavrsio u rukama stranca, to nam je jedina nada da cemo se iskoprcati. Inace bi nas ovakvi poput usrefa davno ugasili
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 21:53

Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 21:42
fera je napisao/la:
pogledaj derbi kad smo 5 fasovali, meni se duša cjepa
a on "šta je tu je"
:stop:
Braca samo pogledaj reakcije drugih NORMALNIH ljudi..

Ko je ba u stanju da likuje i da slavi nad slomljenim i izdanim covjekom ???

Ovo je nas "trofej" za ovu sezonu.. al i nesto od cega cemo glavu okretat... Ko kone sa Maticem...

Ko ne vidi sad ima vremena.. vidjece.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bejker, bordobijeli, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, senad82 i 74 gosta.