Druga smjena bio. Jelo, pa uz kafu na forum
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarrifufna
Re: Chat
Jel to Berbic uveo disciplinu, pa nema vise forumanja i ljencarenja pred/u kontejnerima. 
pocasni precjednik @ FK Formula
Skoro bila licitacija za Superb koju je on vozio. Fol prešla 180k, uzeo je neko za 16.800Sarrifufna je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:58Jel to Berbic uveo disciplinu, pa nema vise forumanja i ljencarenja pred/u kontejnerima.![]()
Ma slabo kad on dođe. A vjeruj mi da ja rijetko kad koristim na poslu telefon, bilo posla ne bilo
Pametnije se družiti sa kolegicama
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Ne sjećam se imena kafića ali bilo ih je u svim krajevima grada. Strašno loše pamtim. U Tuzli ne znam dva nabrojati. Najbolje bilo na vidikovcu. Bilo muzike i u astri i u korzu prije. Bio je kafić gdje je danas dm, bio kafić u hankama, u samačkoj, kod ramine slastičarne, tamo gdje su teretane i u svima bilo muzike.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Radi ali pod drugim imenom, Zrno Soli 11 ili tako nesto se zove. Mislim da ima i muzika ali ne bas kao prije. Prije je bila ona kombinacija sa tocenim vinom koje je bilo mozda 12-15 KM i suha plata. A pjevali Celebija i onaj Kalajlic. Nije bilo lose, tacno toliko zatamljeno da se ubijes u kafani sa 40ak gostiju.redbull93 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:31Tuzla mi je ostala u dobrom sjecanju, a kako se tu znalo zalomit. Dodjem kod prijatelja po 7 dana dernek. Casa nova ako radi jos, mala kafancica vako, ima dobre meze, muzika uzivo tu mi se nesto svidjelo bas. Tenis onaj, pa kod tome i jos par manji kafanica zaboravio sam kako se zovu.
Tenis je sada jaci nego ikad, najjaci je kada dodje zima.
Nemam pojma, ja bio na godišnjem.
Samo znam da je u međuvremenu stigao mail za licitaciju.
Ja bi je preprodao odma vala
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
**** septolete odžačar bombone su djelotovrnije
-
jolicnikola
- Kontakt:
Ja sam malo promašio datum, u nedjelju se mi opraštamo od naše Elif.
Bujrum.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:38
& ? $ $ $ је ? %![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jest bila dobra kafanica hahatuzlak1987 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:17Radi ali pod drugim imenom, Zrno Soli 11 ili tako nesto se zove. Mislim da ima i muzika ali ne bas kao prije. Prije je bila ona kombinacija sa tocenim vinom koje je bilo mozda 12-15 KM i suha plata. A pjevali Celebija i onaj Kalajlic. Nije bilo lose, tacno toliko zatamljeno da se ubijes u kafani sa 40ak gostiju.redbull93 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 22:31Tuzla mi je ostala u dobrom sjecanju, a kako se tu znalo zalomit. Dodjem kod prijatelja po 7 dana dernek. Casa nova ako radi jos, mala kafancica vako, ima dobre meze, muzika uzivo tu mi se nesto svidjelo bas. Tenis onaj, pa kod tome i jos par manji kafanica zaboravio sam kako se zovu.
Tenis je sada jaci nego ikad, najjaci je kada dodje zima.
Ja vise volim rako te manje kafanice, a gdje raja malo kulturnija nego ove vece kao tenis.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:38
& ? $ $ $ је ? %![]()
Napiši to na prepucavanja svega ti. Dobićeš počasno članstvo na temi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Fantasista
- Kontakt:
Čekamo vas na Brčanskojalan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 23:38
& ? $ $ $ је ? %![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja što se popališe
Bravo ja
Bravo ja
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Fantasista
- Kontakt:
Ma od Rize je sve krenulo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.