FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba Denisu Mujkicu jednu zahvalnicu isprintat, i Djidicu pa ako citaju ovi iz UO da znaju.
Tu je slabo omastio. Naguzio ga Sabovic, oci mu zamalo ispalestrujasamo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 20:12Utrto sića kad je skonto da je bio veći CEH njegovog orgijanja sa fuficama u Rojalu i ispijanje najskupljeg viskija a kad se doda računi telefona ispada da on dužan Slobodi Ima tu još oko transfera saida i tu je omastio brkove
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Radil sta ova nasa uprava, osim sto djeli plakete bivsim (ne)igracima ?
Znal iko ista, slabo se exponiraju po medijima, il stvarno rade il sviraju ku.cu
Znal iko ista, slabo se exponiraju po medijima, il stvarno rade il sviraju ku.cu
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- marseille_unique
- Kontakt:
Dijete, otvorio sam ja ovu temu u martu 2008 godine, de ti toSviuodbranu je napisao/la: ↑24 nov 2019, 23:18Jesi ono ti otvorio ovu temumarseille_unique je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:53Jest vala ko neka zenica sa tim pricama, to mi ide po malo na krc.sloboda1921 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:18Važno je da danas nismo izgubili. Da je trebalo bolje sigurno jeste. Opet porazi Čelika i Mladosti nam idu u prilog. Al, opet Milenko o nekoj ljubavi sad prema Zvijezdi, te ga svlačionice privlače te bla bla. Pusti lafinu - pripremi ekipu za Slogu kako znaš da se pobijedi i nemoj molim te opet ponovljat priču kako voliš i Slogu. Šta nas zanima koga ti voliš igrači su dobili plate Sloga pola tima povrijeđeno i samo pobjeda dolazi u obzir.![]()
De bogati ako nadjes 5 minuta preuredi malo ono gooo goo goo modrica i ono ba...Kada es udje na temu da to lici na nesto.
Malo historije, svi igraci Slobode koji su nosili dres Juge imenom i prezimenom (bilo ih 29)pa BiH ,pa 8 finala kupa igrali, pa osvojili kup prvoligasa, pa eto malo, Jedinstvo ima bolju temu. Tebi mozda nebitno ali razliku prave male stvari.
Ako ne znas, napisace neko a ti prepisi jbg
ispravi ako mozes i napisi, sad sam odrastao covjek, nema se
Cremena, porodica, posao i obaveze.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
odes na svoj post i kliknes na dvozarez, onda ti se otvori pp box sa moderatorom teme i pitas ga da ti izmjeni post.
ako to ne uspije, onda posalji mejl administratoru foruma, on bi trebao da nadje slobodnog vremena i da moze promijenit.
ako to ne uspije, onda posalji mejl administratoru foruma, on bi trebao da nadje slobodnog vremena i da moze promijenit.
Promijenit ću ja postove, samo nađite/napišite neke fine stvari da se stave na prvu stranicu. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
prijedlog: FK izgubila sve sam bitke al jos vodim rat all about... 
ili sto bi musla kralj reko, majne muti vas ist das, bajro has dodo gas!¨

ili sto bi musla kralj reko, majne muti vas ist das, bajro has dodo gas!¨
-
- Kontakt:
Pa krenes od osnivanja kluba, pa dalje

Kosto gledam moracu ja, sveca vam yebem

Cuj ga,dijete

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zadnja pobjeda je bila prije 10 kola i to protiv Borca 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Krug se zatvara da se novi otvoribhpremierliga12 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 14:26Zadnja pobjeda je bila prije 10 kola i to protiv Borca![]()

Jedan grad, jedna ljubav!
11 utakmica bez pobjede (računajući kup), 6 neriješenih, 5 poraza. Gol razlika 7:21. Sreća pa ide pauza, inače bi niz trajao još.
Hoće li nam se zalomiti u BL, pa više je red da makar slučajno pobijedimo. Mada protiv Borca će sudije srediti da se to i"makar slucajno" ne bi desilo, stvarno ih guraju ove godine iz kola u kolo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ovi iz uprave pravo se.ru. Prvo kažu nema pravo Sića na naplatu duga zastarilo, a sada zahvaljuju jer je kao oprostio dug. Smiješni su bgm.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Jedna uprava kaze 8 mil duga, druga 5,treca 7....sviunapad1010 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:28Ovi iz uprave pravo se.ru. Prvo kažu nema pravo Sića na naplatu duga zastarilo, a sada zahvaljuju jer je kao oprostio dug. Smiješni su bgm.
I nijedna nije rekla koliko kome i po kom osnovu.
Pa neka i nema tuzbe, izadjes i kazes ta i ta osoba, po tom i tom osnovu, zastarilo.
I nabijem ih sve redom.
Nema tu napretka, niti transparentnosti nego drzi vodu dok mozes i izmakni se...naravno bez ikakvih sankcija i odgovornosti pred zakonom. Ne treba nama zakon o sportu da budemo uredni, transparentni i efikasni....Dno dna sta se radi i tako ce i ostati nazalost....
Evo vam okk frankestajn i njihov trofejni pvojekat, samo gasi staro da nastavimo gdje smo stali i hajmo dalje. Pu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mogu reci kome se duguje jer svi imaju uprljane ruke. Talovi su raznih kombinacija.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:39Jedna uprava kaze 8 mil duga, druga 5,treca 7....sviunapad1010 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:28Ovi iz uprave pravo se.ru. Prvo kažu nema pravo Sića na naplatu duga zastarilo, a sada zahvaljuju jer je kao oprostio dug. Smiješni su bgm.
I nijedna nije rekla koliko kome i po kom osnovu.
Pa neka i nema tuzbe, izadjes i kazes ta i ta osoba, po tom i tom osnovu, zastarilo.
I nabijem ih sve redom.
Nema tu napretka, niti transparentnosti nego drzi vodu dok mozes i izmakni se...naravno bez ikakvih sankcija i odgovornosti pred zakonom. Ne treba nama zakon o sportu da budemo uredni, transparentni i efikasni....Dno dna sta se radi i tako ce i ostati nazalost....
Evo vam okk frankestajn i njihov trofejni pvojekat, samo gasi staro da nastavimo gdje smo stali i hajmo dalje. Pu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Radil se šta?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Radi se uveliko, bit ce kamara igrača preko zime 

-
- Kontakt:
Ako izgubimo u B. Luci Milenko je bivši.
Pratis ovo sve nerviras se, strah te od propasti, ispadanja, a onda vidis neke igrace po kafanama kako se opijaju po kafanama do sitnih sati. Onda dodje utakmica i ocekujes nesto od amatera.
samo Sloboda
Koji igrači? Jel ima ko da posvjedoči ili je rekla - kazala?
Ako zaista ima takvih, zahvalnicu i nogu u guzicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.