FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 08:39

Ja sta napravise od otkaza zbog lose igre , lose dpreme fizicke i lose atmosfere u svlacionici. Tacno sto rece momak ko da su ga na ulicu izbacili a ne zahvalili mu se cestitali na radu dosad i ispratili ga sa 200000 ljami. Oni vode Sarajevo na nacin da valjda prave neku analizu i vide da ne ide i konstatuju se sa covjekom koji daje KES i to je tako u citavom svjetu. Jebote nek mi neko da primjer bilo kojeg uspjesnog kluba gdje navijaci , ne svi odma da se to ustanovi , al dio navijaca vrsi pritisak protestima na upravu zato sto je otpustila trenera zbog lose polusezone , igrom, fizickom spremom i kvalitetom. Kaje djelimo 1 mjesto , ako pogledate situaciju na tabeli 7 timova je u igri za titulu na polusezoni, toliko su svi u losem stanju i ovo se moralo iskoristiti. Ja se slazem da ima jos par odg ljudi kao recimo sportski direktor koji je ljetni prelazni rok fulo skoro sve ali najveca odgovornost je na Husrefu i Uprava a najvise vlasnik imaju potpuno pravo bit nezadovoljni i dat okaz sa tim da je taj covjek isplacen ko car za nase uslove. Ne razumjem sta se zeli postic sa ovim jer ako neki ne razumiju da covjek koji placa sve ima pravo i da smjenjuje onda ja ne znam .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 dec 2019, 08:48

paulus je napisao/la:
04 dec 2019, 08:39
Ja sta napravise od otkaza zbog lose igre , lose dpreme fizicke i lose atmosfere u svlacionici. Tacno sto rece momak ko da su ga na ulicu izbacili a ne zahvalili mu se cestitali na radu dosad i ispratili ga sa 200000 ljami. Oni vode Sarajevo na nacin da valjda prave neku analizu i vide da ne ide i konstatuju se sa covjekom koji daje KES i to je tako u citavom svjetu. Jebote nek mi neko da primjer bilo kojeg uspjesnog kluba gdje navijaci , ne svi odma da se to ustanovi , al dio navijaca vrsi pritisak protestima na upravu zato sto je otpustila trenera zbog lose polusezone , igrom, fizickom spremom i kvalitetom. Kaje djelimo 1 mjesto , ako pogledate situaciju na tabeli 7 timova je u igri za titulu na polusezoni, toliko su svi u losem stanju i ovo se moralo iskoristiti. Ja se slazem da ima jos par odg ljudi kao recimo sportski direktor koji je ljetni prelazni rok fulo skoro sve ali najveca odgovornost je na Husrefu i Uprava a najvise vlasnik imaju potpuno pravo bit nezadovoljni i dat okaz sa tim da je taj covjek isplacen ko car za nase uslove. Ne razumjem sta se zeli postic sa ovim jer ako neki ne razumiju da covjek koji placa sve ima pravo i da smjenjuje onda ja ne znam .
Odlično napisano.Samo kod nas se poziva na neke zasluge iz prošlosti, u današnjem fudbalu nema emocija.Husref je otkaz u potpunosti zaslužio, on je sam trebao ostavku dati nakon derbija.Ja ne pamtim da je Željo nekom dao 8 golova u dvije utakmice sezone. Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je jučer odlično izjavio "U sportu nema minulog rada, morate da se dokazujete iz dana u dan, u fudbalu nema jučer, nego samo danas i sutra"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 08:55

Ne treba se s titulom halalit al mislim da će sad bit puno teže osvojit. Pritisak javnosti je već sad ogroman, a i pritisak navijača i publike generalno na novog trenera će bit velik. Neće pomoć ni to što je sad izašao prljavi veš oko igrača i dosta njih je izgubilo podršku sad. Titula je veliki imperativ. Na hajr i na dobro da izađe.
Da barem nije tih suza bilo... Šta god ko mislio, mene je pogodilo ono vala, čovjek koji mi dedo može bit se rasplaka k'o dijete. Ma kakvi mu motivi za to bili, nije lahko gledat. I dalje stojim pri tome da je otkaz jedino rješenje, al se moglo (i moralo) izvest ljepše, bolje i profesionalnije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 04 dec 2019, 09:09

Historicar je napisao/la:
04 dec 2019, 08:48
paulus je napisao/la:
Odlično napisano.Samo kod nas se poziva na neke zasluge iz prošlosti, u današnjem fudbalu nema emocija.Husref je otkaz u potpunosti zaslužio, on je sam trebao ostavku dati nakon derbija.Ja ne pamtim da je Željo nekom dao 8 golova u dvije utakmice sezone. Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je jučer odlično izjavio "U sportu nema minulog rada, morate da se dokazujete iz dana u dan, u fudbalu nema jučer, nego samo danas i sutra"
Sta ste ba vise navalili sa Husrefom i sastancima, sta vas uostalom boli qrac sta ce Horde zahtjevat
Uostalom nije Husref jedini razlog zasto su protesti !

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 dec 2019, 09:11

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 07:20
Joj ljepote ustanes a Husref nije trener vise...nit ce ikad vise bit.... :opaopa:
Iće i dzukela Jahic upamti to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 09:12

emir79 je napisao/la:
04 dec 2019, 09:11
Denchi je napisao/la:
Joj ljepote ustanes a Husref nije trener vise...nit ce ikad vise bit.... :opaopa:
Boli me k, nekidu sviiiiiii
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 09:14

emir79 je napisao/la:
04 dec 2019, 09:11
Denchi je napisao/la:
Ne kontam zasto mislis da neko od nas ko smatra da Husref nije trener koji treba ostati na klupi, je neko ko bi plakao za nekakvim jahice?
Jel to cilj da se prave podjele neke ili?
Sto se mene tice, ujutro ga moze ko god hoce otjerati, meni je bitno da na dvije tekme uspijemo bar 8 suteva na gol imati i da se osim ne izivljava na nama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 dec 2019, 09:14

skoroalen je napisao/la:
04 dec 2019, 08:55
Ne treba se s titulom halalit al mislim da će sad bit puno teže osvojit. Pritisak javnosti je već sad ogroman, a i pritisak navijača i publike generalno na novog trenera će bit velik. Neće pomoć ni to što je sad izašao prljavi veš oko igrača i dosta njih je izgubilo podršku sad. Titula je veliki imperativ. Na hajr i na dobro da izađe.
Da barem nije tih suza bilo... Šta god ko mislio, mene je pogodilo ono vala, čovjek koji mi dedo može bit se rasplaka k'o dijete. Ma kakvi mu motivi za to bili, nije lahko gledat. I dalje stojim pri tome da je otkaz jedino rješenje, al se moglo (i moralo) izvest ljepše, bolje i profesionalnije.
Sta je sad? Otkud sad prpa?
Zar nije sve rijeseno odlaskom Husrefa?

Titula ili dzukela Jahic, kerusa Sabrina moraju ici.

Trazii su, sad neka gledaju.
Kad vam se pricalo sta nakon odlaska Husrefa to ste redom svi ignorisali. Posljedice ko yebe.

Noga ce biti i Jahicu i Sabrini isto onako kao Ibraku i Dini ne bude li titula tu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 dec 2019, 09:22

Jah, zaboravismo da je husref jedini trener, sad ne mozemo igrat bez njega. A ako vidis losu igru i losu atmosferu, onda volis jahica i sabru..Bem te zivote
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 09:23

NorthN01 je napisao/la:
04 dec 2019, 09:09
Historicar je napisao/la:
04 dec 2019, 08:48
paulus je napisao/la:
Sta ste ba vise navalili sa Husrefom i sastancima, sta vas uostalom boli qrac sta ce Horde zahtjevat
Uostalom nije Husref jedini razlog zasto su protesti !
Decko ovo je forum , svi koji navijaju ZA KLUB SARAJEVO imaju pravo iznjet misljenje . Jasno je ko dan da je najveci razlog protesta zbog Husrefa i nije mi jasna poenta , ne misli valjda niko da bi Nam svoju odluku pogazio i koliko god Husref je osvojio duplu i hvala mu za to situacija ove sezone nije bila dobra nikako sa koje god strane pogledas igracko kondiciono atmosferaitd. Prijatno momak nadam se da ce nas klub se izdici konacno iz kukuruz lige.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 09:24

Pa vi fakat vjerujete sta vam prodaju....da je neko ovdje neciji......svi sutra da odu apsolutno me zaboli....hocu igru, hocu dobre igrace, hocu trofeje......

Nek ih NAM na traci mjenja, a i on ako ne ispuni sto je sve obecao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 04 dec 2019, 09:30

Koje spinovanje ja ne vjerujem, ono prijeti tjeranjem "rumenog Jahića" i "kurave Sabrine" :crazy:

Kad ćete shvatiti da nas koji podržavamo Husrefov otkaz boli qrac i za Sabrinom i za Jahićem?

Što se furate na kone, i pokušavate neki kult ličnosti uvoditi, ono ako ne uzdižeš Husrefa, onda uzdižeš Sabrinu?

Šta sjeveru tačno smeta kod uprave, osim tjeranja Husrefa, najskuplji roster u ligi, smanjene cijene ulaznica, Seati ?

Daj ba ljudi, osvijestite se više, **** ga i Husref i Sabrina i Jahić i svi, ovdje je samo Sarajevo bitno :thumbdown:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 09:38

E zamisli da se neko sjetio da ubaci "ako zaplaces uzivo na tv ponistava se otkazna klauzula" :D

Jbg covjek uci dok je ziv....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 09:39

emir79 je napisao/la:
04 dec 2019, 09:14
skoroalen je napisao/la:
04 dec 2019, 08:55
Sta je sad? Otkud sad prpa?
Zar nije sve rijeseno odlaskom Husrefa?

Titula ili dzukela Jahic, kerusa Sabrina moraju ici.

Trazii su, sad neka gledaju.
Kad vam se pricalo sta nakon odlaska Husrefa to ste redom svi ignorisali. Posljedice ko yebe.

Noga ce biti i Jahicu i Sabrini isto onako kao Ibraku i Dini ne bude li titula tu.
A to je samo Husref trener?
Je l' nornalno u svijetu fudbala da se trener rasplače nakon otkaza, navijači najave proteste i prijete igračima da će dobit batine u gradu?
Husrefa je davno trebalo smijenit, ako već nije otišao sam nakon duple, nakon one petice je trebalo. Hvala mu za sve al otezanje sa ugovorom, smjena Jeleškovića i kašnjenje sa pripremama su samo pokrenuli lavinu. Od tri navedene stvari, Husref je za dvije odgovoran, nema veze samo sa kašnjenjem priprema. Način na koji se sve odigralo je izuzetno ružan. Atmosfera se dodatno narušila, umjesto da se popravi. Dolazi do velike podjele među navijačima, doslovno kao kod kona u sukobu Miske - Amar.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 dec 2019, 09:42

Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 01:26
Sjeverjecudo je napisao/la:
04 dec 2019, 01:19
Kad spominjete da nece doci do Nama za protest,mislim da hoce,na njegovom FB profilu na kom je itekako aktivan,je danas raja citav dan pisala komentare podrske Husrefu,na nekoj objavi nevezanoj za Sarajevo su ti komentari.
To je bas ono baS pametno... Sreca ne ispadamo seljadija. Ja bi ujutro povukao pare pa neka vam opet igraju razni propali teti za 1300 maraka na crno i gazde ih istjeraju iz stana. Ono se javlja covjek koji Im poslovno carstvo hahahahao **** te zivot da te ****
Eno sinoc gledam na vijetnamskoj tv Nam place kad su mu javili da je legenda smjenjena suze lije ko qurceve glave :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 09:43

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 09:24
Pa vi fakat vjerujete sta vam prodaju....da je neko ovdje neciji......svi sutra da odu apsolutno me zaboli....hocu igru, hocu dobre igrace, hocu trofeje......

Nek ih NAM na traci mjenja, a i on ako ne ispuni sto je sve obecao....
Ja isto zelim to, al cinjenica je da je smjenjen trener koji je imao odlicne rezultate koliko god to neko osporavao.vrijeme ce pokazati koliko je ovo dobar potez, titula moze smiriti situaciju i ABd bit ce tako. Uprava ima petlju kad su ovo uradili nadam se da znaju sta rade i da cemo uzeti titulu bolje igrati, inace ne pise im se dobro.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 09:43

Ahahahahahahha jaoooo

1. Razlog smjene Husrefa Musemića?
2. Zahtijevamo povratak Husrefa Musemića na mjesto stručnog štaba po hitnom postupku pod svaku cijenu (pa ako treba, i pola tima da bude otpušteno i Vi, naravno, s njima);
3. Postoji li sukob između igrača i stručnog štaba?
4. Je li istina da igrači nisu primili plaću?
5. Zašto nema legendi u upravi kluba?
6. Šta je cilj u zimskoj pauzi (stadion, pojačanja)?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 04 dec 2019, 09:45

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 09:43
Ahahahahahahha jaoooo

2. Zahtijevamo povratak Husrefa Musemića na mjesto stručnog štaba po hitnom postupku pod svaku cijenu (pa ako treba, i pola tima da bude otpušteno i Vi, naravno, s njima);
Jel ovo fakat što je spremljeno za danas ili se neko šprda? :roll:

Mogu im i ja odgovoriti na ovo ako su ovo stvarno pitanja

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 04 dec 2019, 09:49

alacious je napisao/la:
04 dec 2019, 09:45
Denchi je napisao/la:
Ahahahahahahha jaoooo

Pusti ba ovog denhcija vise vidis da lupeta ima par dana se ne skida sa foruma i sa husrefa
Nisu ovo pitanja ovo je izmislio ili negdje kopirao
Niko nece zahtjevat povratak Husrefa jer sve i da hocemo on to nece ..
Denchi ja te molim da prestanes vise pravit cirkus i da se uozbiljis opasno mi ides na kura*
ako si vec toliki kabadahija daj prestavi se iznesi svoje misljenje javno ne anonimno pa da znamo svi

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 dec 2019, 09:51

NorthN01 je napisao/la:
04 dec 2019, 09:49
alacious je napisao/la:
04 dec 2019, 09:45
Denchi je napisao/la:
Ahahahahahahha jaoooo

Pusti ba ovog denhcija vise vidis da lupeta ima par dana se ne skida sa foruma i sa husrefa
Nisu ovo pitanja ovo je izmislio ili negdje kopirao
Niko nece zahtjevat povratak Husrefa jer sve i da hocemo on to nece ..
Denchi ja te molim da prestanes vise pravit cirkus i da se uozbiljis opasno mi ides na kura*
ako si vec toliki kabadahija daj prestavi se iznesi svoje misljenje javno ne anonimno pa da znamo svi
Ne mogu se sjetiti gdje tacno, kopirano sa fb profila dal dzineta dal nekog drugog, avaz prenio, tako da... Ja se nadam da je ipak ono sto si ti objavio. Ovo je preneozbiljno.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood, perodeformero, pjankesarajevo i 52 gosta.