Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Husref je smjenjen zbog 2 velika poraza od Željezničara, seljački mentalitet.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Musemić prozvao predsjednika Sarajeva: Moja smjena je dugo pripremana, Jahić zna zašto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:

On voli 5arajvo
Pravi je hordas
Papak Jahic
Jedan je od nas
Idemo bebo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ne...Salih1984 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:42Husref je imao rezultate,prosle sezone dupla kruna ove sezone drugi sa istim brojem bodova ko prvoplasirani Zeljo.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:39To ,hoce li se vratiti ili nece je druga strana medalje uopste ne važna za trenutna desavanja...
Mnogi treneri imaju mnogo vecu podrsku, ali jednostavno je tako, surova realnost ovog posla...
Stvaras rezultate,igraci ti vjeruju,imas neku prepoznatljivu igru, super, imas i platu za to i bonuse...
Nemas to, cao i dovidjenja pa makar da si igrao i finale LP...
Mi to jos ne prihvatamo,ali je tako...
Sta hocete vise?to sto vi ocekujete da ste na polusezoni +10 u odnosu na ostale to je drugo![]()
Nije on dobio nogu sto nema +10, vec jednostavno da se sprijeci sunovrat ekipe koja ima potencijal da opet osvoji ligu...
A rezultate ima,no od +11 nas je jedna stativa spasila da se ne prokocka sve...
Samo zasto mislis da promjena treneira garantira da idu stvari na boljeVanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:48Ne...Salih1984 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:42Husref je imao rezultate,prosle sezone dupla kruna ove sezone drugi sa istim brojem bodova ko prvoplasirani Zeljo.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:39
To ,hoce li se vratiti ili nece je druga strana medalje uopste ne važna za trenutna desavanja...
Mnogi treneri imaju mnogo vecu podrsku, ali jednostavno je tako, surova realnost ovog posla...
Stvaras rezultate,igraci ti vjeruju,imas neku prepoznatljivu igru, super, imas i platu za to i bonuse...
Nemas to, cao i dovidjenja pa makar da si igrao i finale LP...
Mi to jos ne prihvatamo,ali je tako...
Sta hocete vise?to sto vi ocekujete da ste na polusezoni +10 u odnosu na ostale to je drugo![]()
Nije on dobio nogu sto nema +10, vec jednostavno da se sprijeci sunovrat ekipe koja ima potencijal da opet osvoji ligu...
A rezultate ima,no od +11 nas je jedna stativa spasila da se ne prokocka sve...
Sta ako vam dodju Varesanovic ili Zlatan iz supljeg u prazno Nalic?ili takvi neki samoprozvani strucnjaci
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa veca je legenda što igracka (osvojio titulu kao igrac), a i trenerska (osvajao titule i kup).Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:45Tacno nije osvojio i sigurno i da je osvojio ne bi dobio nogu nakon toga kao sto nije dobio ni Hus,vec je dobio najbolji ugovor u PL BiH...let3 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:37Imaju par razlika. Bitnih.
1. Odović nikad nije osvojio duplu krunu sa Željom, da bi nakon toga u znak zahvalnosti dobio nonu u pakash.
2. Odović nikad nije bio nogiran od istog kluba 4 puta, kao Husref.
3. Odović nije tolika legenda kluba Želji, kao Husref Sarajevu.
Sve ovo isti važi i za Mulalića, Adžema, Memića, Dinu i ostale vojnike kluba koje je Miske šutao nogama ko prljave čarapezato nam se i vraćalo sve to kao bumerang.
On je dobio nogu nakon sto je postalo evidentno da vise ne može vladati ekipom...A ima itekako zasluga za to...
E ovo ti je vec glupost,porediti da je neko veca neko manja legenda...
Ta ista legenda je obecala doci produžiti ugovor sa Sarajevom,pa je dok su ga u klubu cekali pojavio se sav nasmijan u prostorijama Zvezde sa potpisanim igrackim ugovorom...
Sto opet ne mijenja stvar da on jeste legenda kluba...
Zasluženo...
Odović ništa nije osvojio u Želji, ni kao igrac ni kao trener. Ne ponižavam ga time, ali govorim relano. Nije glupost, realno pricamo.
I logicno je da ce dobiti najbolji ugovor nakon osvojene duple. Šta tu nije jasno
Husref je 4 puta dosad nogiran iz Sarajeva
Husref glavna zvijezda na svim TV stanicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Husref da ima bolji posao ili da je bolji posao napustio radi FK Sarajeva , pa bi ga shvatio , ovako on nema gdje , neka moli da vodi Olimpic ili Mladost !
Husref ce dobiti 200 hiljada km odstete,obezbjedio se do kraja zivotaHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:13Husref da ima bolji posao ili da je bolji posao napustio radi FK Sarajeva , pa bi ga shvatio , ovako on nema gdje , neka moli da vodi Olimpic ili Mladost !
I umjesto da ide uzivati u parama,on nebi isao i place zato sto zna da ste vi kitari jos veca kita bez njega i zato sto voli svoj klub
To sto vi to ne znate cijeniti to je drugo.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Off.

Ah taj mali çelik....neodigravanja utakmice protiv Željezničara na Grbavici, što je najveća sramota otkako klub iz Zenice postoji.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ne može u Olimpik. Olimpik ima trenera. A on je Olimpik "izbacio" iz lige u maju 2017. godine kada je bio trener Mladosti. A oni koji su pratili Premijer ligu BiH 2013. godine znaju kako je početkom te godine otišao iz Olimpika, odnosno na kakav način.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:13Husref da ima bolji posao ili da je bolji posao napustio radi FK Sarajeva , pa bi ga shvatio , ovako on nema gdje , neka moli da vodi Olimpic ili Mladost !
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
De nam reci. ima ovde ljudi koji ne znaju?Mancini je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:50Ne može u Olimpik. Olimpik ima trenera. A on je Olimpik "izbacio" iz lige u maju 2017. godine kada je bio trener Mladosti. A oni koji su pratili Premijer ligu BiH 2013. godine znaju kako je početkom te godine otišao iz Olimpika, odnosno na kakav način.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:13Husref da ima bolji posao ili da je bolji posao napustio radi FK Sarajeva , pa bi ga shvatio , ovako on nema gdje , neka moli da vodi Olimpic ili Mladost !
Kaze da je licno i gkedao u Kaknju Guzinu i doveo ga. Joj sto ga tempirasr da kao on kaze da je do njih. To Emire Hadzicu...Ibrakovicu 2.
ŽELJEZNIČAR 1921
- mohikanac12
- Kontakt:

Kad padne da plane
I trpaj te levate
I dalje i dalje
Ooooooooooooo
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ibrakovic je dobro radio, pogotovo kad ga poredis sa laznim Monchi. Hadzic 8 igraca doveo a 1 igrac se pokazao, i to samo kao posudjen igrac, za koga nemaju budzet da ga otkupe. 100.000 km za Milanovica iz Krupe. Nedzad Fazlija bi bolje potrefio.
Privatnik - gazda, njegova je zadnja ma koliko se neko ljutio.
Husrefu je sada zadnja sansa da nađe posao vani pred penziju i osigura se.
Husrefu je sada zadnja sansa da nađe posao vani pred penziju i osigura se.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 04 dec 2019, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
- RollingPaper
- Kontakt:
Koliko smo mi licemjeran narod generalno... Pa 95% navijača Sarajeva je željelo da se smjeni Husref kada je sviran kraj utakmice protiv Želje.
- mohikanac12
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:38Ibrakovic je dobro radio, pogotovo kad ga poredis sa laznim Monchi. Hadzic 8 igraca doveo a 1 igrac se pokazao, i to samo kao posudjen igrac, za koga nemaju budzet da ga otkupe. 100.000 km za Milanovica iz Krupe. Nedzad Fazlija bi bolje potrefio.
Kako ono. Dali Anđušića za Šišića.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Odbio Dinamovu ponudu za Kovacevica, 2.000.000 km.mohikanac12 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:42
Kako ono. Dali Anđušića za Šišića.![]()
Ja nista nisam garantovao ni tvrdio, jedino sto sam rekao je da je ovo prevelika hampa i da se nista tu vise uciniti ne može...Salih1984 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:04Samo zasto mislis da promjena treneira garantira da idu stvari na bolje
Sta ako vam dodju Varesanovic ili Zlatan iz supljeg u prazno Nalic?ili takvi neki samoprozvani strucnjaci
Niti je Husref Sarajevo,niti je to Nam...
Samo interes kluba me zanima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.