FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mister No
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mister No » 04 dec 2019, 10:48

Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 10:26
Ajmo ovako. Pretjeruje se u pisanju unazad par dana.
Malo svi spustite loptu.
Husref otisao, zahvaliti mu se. Ne treba niko ni da ga vrijedja, niti neki drugi trebaju da ga dizu u nebesa i stavljaju isred kluba.
Treneri svugdje dolaze i odlaze. Treba gledati naprijed. To sto su Husrefu dali otkaz, nema potrebe dovoditi na nivo da su ga osudili na smrt. Itekako je zasluzio otkaz. Sa druge strane, treba postovati sve sto je uradio za klub.
Jos manje je potrebno da se vrijedjaju navijaci, tribine, ljudi radi polne, sexualne ili bilo koje orijntacije. Nema portebe ni da se forumasi medjusobno vrijedjaju.
Sad ide mrtvi dio sezone i period najgoreg pisanja na temi.
Umjesto sto se krvite, hajmo svi skontati, kako i na koji nacin svako od nas moze pomoci da klub, tribina, grupa, budu jaci.
Uz post koji je napisao@jurisicduska nskon blamaze u subotu , najbolji post o ovoj temi.Husref je bivsi i ideko dalje a jedina ljubav je FKS.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 04 dec 2019, 10:51

stb je napisao/la:
04 dec 2019, 10:29
Memara je napisao/la:
04 dec 2019, 10:00
Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 09:54

Salis se da je ovo stvarno neko napisao? :rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol:

Još jedan dobar razlog zašto ih treba hapsiti!

Ublehasu mrtvi, ovo su ti pitanja Maija i Dzineta, uz kog ste vi prosli "cijeli yugu", "slavili titule", "punili sjever" , tad vam je bilo ono zlatno doba je li.. U njih se ovde kunete.
Kakva vam je ovo propaganda protiv sjevera, koliko vas placaju iz uprave pojedine da nakon sto ste vidjeli da postoji neka "podjela" na ostale i na sjever da raspirujete vatru?
Dabogda majku na slamku hranili svi koji želite loše bilo kom navijaču a kamo navijaču Sarajeva.
EDIT: odgovor se odnosi na post o hapsenju.
A jesi nepismen

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 10:59

amypitar je napisao/la:
04 dec 2019, 10:29
Ma da su ovi iz uprave pametni izvinu se navijacima vrate Mesemica ,trazili ste gledajte.Niti ga gotive iz uprava,niti igraci,niti veliki broj navijaca.Nek zareda par poraza i nek ga posle tjraju oni sto padaju na suze,i okupljalju se danas.
Bilo kako bilo danasnjim okupljanjem se pravi nesaglediva steta za klub.Musemic se vise ne moze vratiti,pritisak ce biti na novog trenera.Dusmani i Amaw se nasladjuju,put ka tituli im je otvoren.
Nek uzme Olimpik, promjeni boje i Ime u FK Husref, i nek idu za njih ybte.. Ko djeca, digli hajku jer je lik osnovano otpusten.

Samo dokle ide nervoza zbog okaza da se otvoreno prijeti pojedincima u klubu,

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 dec 2019, 11:14

Ufff, jedva stigoh procitati sve ovo sto se napisa u ovih par dana, nisam ovoliko u cugu citao jos od citanja nekada davno 'rat i mir' :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 dec 2019, 11:25

Od pocetka sezone sve je mirisalo na ovakav scenario. Otezanje oko pregovora o nastavku suradnje, otkazna klauzula, kasnjenje priprema, odlazak Jeleskovica, brojne povrede itd. Drugo i najvaznije, mi od starta nemamo igre vidjelo se vec na pripremnim utakmicama sta nas ceka i ja se ne mogu nacuditi otkud nam ovoliki broj bodova obzirom na prikazanu igru.
Husref je (bio) uposlenik kluba, nije izvedbom zadovoljio poslodavca i ćao, ne znam sto se ovolika frka dize bez ikakve potrebe. Uostalom za sve sto je radio uredno je i placen, jos ce dobiti masnu otpremninu sada, cifru koji vecina nas ne moze zaraditi za 20 godina radnog staza. A pojedinci se ponasaju kao da je ostao na ulici, kao da su mu hljeb iz ruku oteli.
Eh sad drugi par opanaka je taj sto se i na rad Uprave pa i na samog vlasnika mogu iznjeti brojne opravdane kritike i primjedbe i u tom pravcu treba usmjeriti nezadovoljstvo i upite, a nikako zbog otkaza ugovora jednom od uposlenika (treneru).
Zasto se nisu dovela adekvatna pojacanja, zasto smo se zadovoljili ispodprosjecnim igracima, zasto je prioritet bio nabavka automobila umjesto ulaganja u igracki kadar, zasto Uprava nije adekvatno reagovala u brojnim slucajevima kad je trebalo zastititi interese kluba itd.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 04 dec 2019, 11:35

Samo da izadje na dobro za sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 04 dec 2019, 11:46

Imao sam želju da ostanem, naravno. Osvojili smo duplu krunu i htjeli smo svi nastaviti tamo gdje smo stali. Vjerovali smo da možemo ponoviti sjajne rezultate. Međutim, došlo je do toga da neke stavke iz ugovora koje sam imao klub nije mogao prihvatiti, a s druge strane ni ja nisam mogao prihvatiti njihove uslove i razišli smo se. Tako je to u fudbalu.” kaze crepulja ..

Ma cuj otjerao ga Husref babe mi hahahahahahhaha
Imam pitanje za ove strucnjake i ove sto barataju informacijama...jel Husref i navijace otjerao sa stadiona? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 11:50

Ptecise za pravo daju neki sebi zato smo tu gdje jesmo 200 ljudi ma stadionu jos te neko ubjedjuje da je sve ok da dve super ide. Gdje se to digla ovolika hajka nakon smjene trenera,sad in ne valja nista cak al dobro nije nam prvi put sami sebe da unazadimo. Bahato ponasanje nekih ovdje a vjerovatno sam prosao sa Sarajevom sto nece za 10 zivota,shvatite da neko isto ima drugacije misljenje od vas. Kad sam ovdje branio Husrefa nazivali me njegovim placenikom sad sam placenik uprave i tako u krug
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 04 dec 2019, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2019, 11:50

Svi na proteste! Ko izda odricemo ga se kao bosnjaka, pitara, husrefovca i uglednog clana Stranke demokratske akcije!! 17:30h ispred kampa u Butmiru.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 11:53

Sa Maiem pod ruku rodjaci i na proteste za boljeg i nismo. Mpzel nam neko od pvih strucnjaka opisat situaciju prije dolaska Tana i ostalih finansijski situaciju,igracku,stabilnost i titule jer vidim priziva se Mesi i slicni.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 11:59

Mozel neko da odgovori prije dolaska Tana koje su to legende bile u klubu pa ih prizivamo sada? Koji su to nasi ljudi koje trazimo?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2019, 12:03

Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
Bahati, bahati Željkan!
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 12:04

zagor1987 je napisao/la:
04 dec 2019, 11:59
Mozel neko da odgovori prije dolaska Tana koje su to legende bile u klubu pa ih prizivamo sada? Koji su to nasi ljudi koje trazimo?
Isti oni koji nisu marke dali da se spasi klub kad je bio u najvecim **** poslije rata.Ne kontam legenda si ok,postujem...
imaces uvijek mjesto u lozi i tu se sve zavrsava,ne kontam sta se imalo Susica pitati za klupu kad nebi na nju sjeo da mu zivot o njoj ovisi.Nista lik ne zeli imati,niti je zelio od odlaska iz kluba.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 12:04

zagor1987 je napisao/la:
04 dec 2019, 11:59
Isti oni koji nisu marke dali da se spasi klub kad je bio u najvecim **** poslije rata.Ne kontam legenda si ok,postujem...
imaces uvijek mjesto u lozi i tu se sve zavrsava,ne kontam sta se imalo Susica pitati za klupu kad nebi na nju sjeo da mu zivot o njoj ovisi.Nista lik ne zeli imati,niti je zelio od odlaska iz kluba sa nasim Sarajevom.Sarajevo ga je napravilo to sto jeste,dao je golove i hvala mu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 dec 2019, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 04 dec 2019, 12:05

joker90 je napisao/la:
04 dec 2019, 12:03
Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
Kako ti nije mrsko da budes bilDe majke ti? :urnebes: :urnebes:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 12:06

Ja sam za svaku opciju koja ce poboljsati klub a ne unazaditi,tako da dobro o svemu treba razmisliti 10 puta ako treba

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 12:06

joker90 je napisao/la:
Imam ti ja 35 % popusta kad god hoces na preparate :mrgreen:
FK SARAJEVO.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2019, 12:14

mma_hz je napisao/la:
04 dec 2019, 12:06
joker90 je napisao/la:
Imam ti ja 35 % popusta kad god hoces na preparate :mrgreen:
Dogovorit cemo se pri iducoj opskrbi, ali protest kod Mirvada danas moramo ispostovati. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2019, 12:15

NorthN01 je napisao/la:
04 dec 2019, 12:05
joker90 je napisao/la:
Kako ti nije mrsko da budes bilDe majke ti? :urnebes: :urnebes:
Navikne se covjek s godinama, ko sto su tvoji navikli da si glup. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 dec 2019, 12:25

Musemic jos kuka po tv , ovo nikad nisam vidiio , a Mamic mjenjao kao na traci pa niko nista , ovaj place ko da su ga delozirali iz stana :urnebes:
Husrefe uzivaj u mirovini , vodi neki manji klub bez pritiska javnosti da se odmoris i ti i mi...
Vidim svi okrivljuju Jahica pa hocu da vidim gdje to Musemic prozvao direktno Jahica ? Mora neko u klubu da bude kontra Musemica da ovaj ne bi imao korijene pa poslije ga ne mozes rijesiti ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 04 dec 2019, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Dave, MSOZ101, nedimmmm1337, Seipronto, ubipara i 100 gostiju.