Ati Radeon HD 7500m/7600mHeller je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:32Koja grafička, daj vise podatakavazda87 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:20vazda87 je napisao/la: ↑20 okt 2019, 19:36Pozdrav raja, imam jedan problem, svaki put kad instaliram drajvere za graficku prilikom restarta mi izbaci BSOD(atikmpag.sys). Sve sto je bilo na netu sam pokuso al ne ide. Jel ima neko da se susreo sa ovim problemom?
Dal vrijedi servisirati ili ga baciti u smece?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Da i ovdje napisem...
Imate na CDKeys PES 2020 za PC danas za nevjerovatnih 14 funti jer je Cyber Monday.
I da, posto ne moze za nas region na steamu kad budete key upisivali otvorite VPN, tipa Kiev Ukraina i to je to. Bolje ponude nece biti nikada. Crack nece jos zadugo, tako da ko zeli neka iskoristi priliku
Imate na CDKeys PES 2020 za PC danas za nevjerovatnih 14 funti jer je Cyber Monday.
I da, posto ne moze za nas region na steamu kad budete key upisivali otvorite VPN, tipa Kiev Ukraina i to je to. Bolje ponude nece biti nikada. Crack nece jos zadugo, tako da ko zeli neka iskoristi priliku
27.10.2020
Jeste li kupovali sta u Doper Tech-u , kakva su iskustva?
isplati li se uzeti ovo: https://www.olx.ba/artikal/35720817/lap ... d-8gb-ram/
Dobra, ne isplati jer je koristeno. Jedino ako ces za osnovne potrebe koristiti to par godina. Sto je opet velika lova, ali eto ybg laptop je pa je skuplje.
27.10.2020
OK iskustva, uzeo SSD gdje su poslali pogresan al su se ispravili i na svoj trosak poslali drugi. Uzeo i graficku, sve OK.EdoBa je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:22Jeste li kupovali sta u Doper Tech-u , kakva su iskustva?
Nije los laptop al pogledaj malo po piku, mozes mozda i bolji naci ili slicne konf a jeftinije. Za sta ti sluzi laptop vecinom?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
5300 Je bas bezveze proc.EdoBa je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:22Jeste li kupovali sta u Doper Tech-u , kakva su iskustva?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Za fakultet,svakako mi treba samo linux i neki programi,nista spektakularno.Imam trenutno HP ,ali ne moze Linux tako da moram kupiti nestoharden je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:35OK iskustva, uzeo SSD gdje su poslali pogresan al su se ispravili i na svoj trosak poslali drugi. Uzeo i graficku, sve OK.EdoBa je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:22Jeste li kupovali sta u Doper Tech-u , kakva su iskustva?
Nije los laptop al pogledaj malo po piku, mozes mozda i bolji naci ili slicne konf a jeftinije. Za sta ti sluzi laptop vecinom?
Zbog cega ti to ne moze Linux? Kakav je to laptop ybt

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam koji je to tacno laptop tj kakve su komponente al ne vidim zasto ne bi moglo. Linux radi na svemu ako podesis prave postavke, a da ne radi na tom laptopu.
Linux moze na pentium 1, tako da mora ti moci na laptop
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
A i to za servis; vecina ljudi sto radi po nasim servisima instalira po principu next-next-next-finish. Nisu ti ljudi Linuxa vidjeli van YouTubea.
Mali tip, ne znam jel se pominjalo.
Ako nekog zanima Youtube Premium, nek iskoristi Ukrajinski VPN (može i preko Opera VPN), za početak dobije 3 mjeseca džabna u odnosu na 1 mjesec kod nas, a kasnije oko 7KM mjesečno u odnosu na 9 dolara kod nas.
Ako nekog zanima Youtube Premium, nek iskoristi Ukrajinski VPN (može i preko Opera VPN), za početak dobije 3 mjeseca džabna u odnosu na 1 mjesec kod nas, a kasnije oko 7KM mjesečno u odnosu na 9 dolara kod nas.
Odakle si drug?EdoBa je napisao/la: ↑02 dec 2019, 21:24Za fakultet,svakako mi treba samo linux i neki programi,nista spektakularno.Imam trenutno HP ,ali ne moze Linux tako da moram kupiti nestoharden je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:35OK iskustva, uzeo SSD gdje su poslali pogresan al su se ispravili i na svoj trosak poslali drugi. Uzeo i graficku, sve OK.EdoBa je napisao/la: ↑02 dec 2019, 19:22Jeste li kupovali sta u Doper Tech-u , kakva su iskustva?
Nullius in verba
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima Vanced YT, obicni vise i ne koristim
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, uredno sve koristim

samo zbog tog YT musica se isplati ostalo je meh
ko jos gleda onaj njihov premium content
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."