FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
gledam sad slike sa treninga i svi nasmijani, osim Asima Zeca. dečko je fakat u nekom svom filmu
moSa ljoŽe
Mislim da će se stručni štab zahvaliti Asimu, ne vjerujem da će ostati. Vidim i Dženan Osmanović se vratio.lijevapolutka je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:42gledam sad slike sa treninga i svi nasmijani, osim Asima Zeca. dečko je fakat u nekom svom filmu
i Osmanović je za derbi bio na Jugu.braco je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:49Mislim da će se stručni štab zahvaliti Asimu, ne vjerujem da će ostati. Vidim i Dženan Osmanović se vratio.lijevapolutka je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:42gledam sad slike sa treninga i svi nasmijani, osim Asima Zeca. dečko je fakat u nekom svom filmu
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Prvo avatar pa cemo dalje razgovaratiTupacShakur je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:19Pozdrav svim Željovcima
Samo jedno pitanje, za vikend sam u Sarajevu pa dolazim na tekmu. S obzirom na to da podržavam Velež, vjerujem da vas ima koji ste na izvoru informacija, zanima me da li mogu ući na dio predviđen za goste ili to mogu samo ako bih organizovano došao iz Mostara?
Ako je ovo drugo slučaj pohodit ću sjever ili istok, ali se i ponašati u skladu sa domaćom publikom naravno![]()
- MocMahale444
Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
wtf
Za kantu naravnomanijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:09Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bod
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
TupacShakur je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:19Pozdrav svim Željovcima
Samo jedno pitanje, za vikend sam u Sarajevu pa dolazim na tekmu. S obzirom na to da podržavam Velež, vjerujem da vas ima koji ste na izvoru informacija, zanima me da li mogu ući na dio predviđen za goste ili to mogu samo ako bih organizovano došao iz Mostara?
Ako je ovo drugo slučaj pohodit ću sjever ili istok, ali se i ponašati u skladu sa domaćom publikom naravno![]()
Nek ti ovi iz Sarajeva ja nisam Sarajlija objasne a ja cu ti jedno rec ako budes na istoku ili sjeveru ako date go slavi gol slobodno ljudi smo nismo pitari
Brko iz druge galaksije!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mozes doci bez problema na dio predviđen za goste, samo objasnis MUPovcima da si navijac Veleza na dijelu izmedju istoka i sjevera, ako se odlucis za neku od domacih tribina nemas frke(sem juga), evo ja imam havera koji je Velezovac ali studira ovdje na FIN-u pa ce sa mnom na sjever....TupacShakur je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:19Pozdrav svim Željovcima
I slobodno slavi golove, nece ti niko nista...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sigurno ga iritira podrška Bogiju.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:10Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
Za kantu naravnomanijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:09Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bodwtf
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Novo u ponudi

Vakat mi je na proteste s pitarima i partizanima, čujemo se kasnije

Vakat mi je na proteste s pitarima i partizanima, čujemo se kasnije
Kakve golovekolezeljovac je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:25Mozes doci bez problema na dio predviđen za goste, samo objasnis MUPovcima da si navijac Veleza na dijelu izmedju istoka i sjevera, ako se odlucis za neku od domacih tribina nemas frke(sem juga), evo ja imam havera koji je Velezovac ali studira ovdje na FIN-u pa ce sa mnom na sjever....TupacShakur je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:19Pozdrav svim Željovcima
Strahota
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo na nasim tribinama gostujuci navijaci mogu uci najnormalnije i bez ikakvih problema proslaviti gol. To je za pohvalu, al vala treba nekad razmisliti i kome pustamo da nam slavi pred nosom. Ko je u Mostaru bio na onoj njihovoj istocnoj tribini (ili koja je vec), zna kako smo mi docekani. Njima na obraz, a mi cemo pregristi jezik pa precutati, ako ga zabijete.
Navlace te vjeruj mi kakve druge tribine, degenek vam se sprema. Jedina ti je opcija u cose sa ostatkom Vrapcicana.kolezeljovac je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:25Mozes doci bez problema na dio predviđen za goste, samo objasnis MUPovcima da si navijac Veleza na dijelu izmedju istoka i sjevera, ako se odlucis za neku od domacih tribina nemas frke(sem juga), evo ja imam havera koji je Velezovac ali studira ovdje na FIN-u pa ce sa mnom na sjever....TupacShakur je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:19Pozdrav svim Željovcima
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne pretjeruj, ja provocirao cijeli zapad u subotu, slavio golove, tersao... Niko mi nista nije rekao, a pazi to je odmah iznad VIP loze...MrkiMedo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:31Samo na nasim tribinama gostujuci navijaci mogu uci najnormalnije i bez ikakvih problema proslaviti gol. To je za pohvalu, al vala treba nekad razmisliti i kome pustamo da nam slavi pred nosom. Ko je u Mostaru bio na onoj njihovoj istocnoj tribini (ili koja je vec), zna kako smo mi docekani. Njima na obraz, a mi cemo pregristi jezik pa precutati, ako ga zabijete.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nemojte ljudi dijeliti informacije koje ne znate i nekome nešto tvrditi a pogotovo garantovati što ne možete
Dobiće 500 karata i niko preko toga neće uću u gostujući sektor, i još navlaciti ga da slobodno slavi gol u gostujucem sektoru nakon svega sto su nama dole psovali i doživjeli, ko da ga namjenski želite poslati na maksilofacijalno
Dobiće 500 karata i niko preko toga neće uću u gostujući sektor, i još navlaciti ga da slobodno slavi gol u gostujucem sektoru nakon svega sto su nama dole psovali i doživjeli, ko da ga namjenski želite poslati na maksilofacijalno
MIHAJLOVIĆ !
Mrki molim te avatar Mohikanca smo svi ispostovali. Ma nece im niko sutiti nema vise milom sada samo silomMrkiMedo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:31Samo na nasim tribinama gostujuci navijaci mogu uci najnormalnije i bez ikakvih problema proslaviti gol. To je za pohvalu, al vala treba nekad razmisliti i kome pustamo da nam slavi pred nosom. Ko je u Mostaru bio na onoj njihovoj istocnoj tribini (ili koja je vec), zna kako smo mi docekani. Njima na obraz, a mi cemo pregristi jezik pa precutati, ako ga zabijete.
Ma dođi casual na koju god tribinu (sem juga naravno), ne znam da li će RA biti od početka do kraja utakmice a poznavajući ove utakmice do sad u to sumnjam, pa bi možda bilo teže objasniti da nisi došao s grupom već sam i da se ne vraćaš sa njima a i ne bi pogledao čitavu utakmicu
Samo bez provokacija, za sigurnost ti niko od nas ne garantuje 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- mohikanac12
- Kontakt:
Ako mogu da zamolim ovo raje sto je ostalo da stavite avatar. Hvala.
Forum cijeli plavo bijeli.
Mi smo Željini Željo je naš!
Linkani avatar, copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Forum cijeli plavo bijeli.
Linkani avatar, copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:26Sigurno ga iritira podrška Bogiju.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:10Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bodwtf
![]()
Zasilji se ko olovka.
Nemoj ovog vrapcicana da nagovarate da slobodno ide i slavi gol.
Ima budala i nema sanse da mu mozete garantovati da ce proci dobro. Neces ga nositi na dusi.
@Mohke halali ali taj mi je Havatar peh.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja ne znam ovo postaviti.Jbg al ne znam
Trenutno korisnika/ca: Allosio, ANamelessGhoul, Pact1921, Semrush [Bot] i 65 gostiju.