Pa banuj ga šta mu brišeš postove? Navijač drugog kluba psuje nama na našoj temi, ti mu brišeš post.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sta nekog boli briga jel Nam rekao Seati da se kupe od njegovoh para? Vidim stadion stavljate kao minus? Znaci apetiti porasli da nema tih ljudi price nebi ni bilo za stadion vec bi se pricalo kako prezivjeti. Dajte malo realnosti od kad smo nastali kvadratni metar svpj nemamo kit smo sta napravili
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koji bolan minus, hoće da otjeraju upravu jer rade za tuđe interese i interese drugih koji bi da se uvale u klub i rade za lični interes. Izmisliće oni milion minusa da pritisak prave.zagor1987 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:48Sta nekog boli briga jel Nam rekao Seati da se kupe od njegovoh para? Vidim stadion stavljate kao minus? Znaci apetiti porasli da nema tih ljudi price nebi ni bilo za stadion vec bi se pricalo kako prezivjeti. Dajte malo realnosti od kad smo nastali kvadratni metar svpj nemamo kit smo sta napravili
Ova saopštenja neka i izjave su samo pokazatelj koliki je razdor bio u klubu i koliko klub tapka u mjestu. Isto nam se dešava kao u eri Selimović. Precrtana slika. Ista bolest, koje se ne možemo riješiti. Sabrina, Jahić i co., nisu dorasli jednostavno klubu kakav je FK Sarajevo i tu ne treba biti pametan. Nevezano za Husrefa, oni i jesu problem jedini kluba. Najslabija karika. Nisu ništa uradili od projekata vezano za kamp oli stadion. Pa u njihovom mandatu haj tako da kažem, Sarajevo je igralo evropske utakmice van grada ba. Što znači da se nisu našli riješenje. Ovo se mora riješiti u zimskoj pauzi, inače na proljeće će biti velikih problema na relaciji navijači-uprava-igrači. Pa nije đaba, kad bi žene vladale ne bi bilo ratova, al zato nijedna zemlja ne bi razgovarala sa drugom. Ženama nije mjesto u klubu na vodećim pozicijama, pogotovo kod nas. Pokazatelj je kod nas da se gube i da nemaju dodirne tačke sa ovim klubom. Nama trebaju mangupi i znalci, a ne tuke koje zalutale i slučajno se našle tu gdje su. Yebo ih onaj ko ih dovede.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa možda je tako reagovao jer ga ovaj vrijeđa i provocira ničim izazvan?!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:45Pa banuj ga šta mu brišeš postove? Navijač drugog kluba psuje nama na našoj temi, ti mu brišeš post.
Ne znamo čiji je tačno navijač, vjerovatno je iz tuzlanskog kantona i simpatiše Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meho Kodro dobio nogu i poslije toga vise nije rijec rekao ni za jedan portal ni za jednu televiziju, otisao dostojanstveno kako prilici jednom gospodinu sa evropskim manirima.
Husref dobio nogu i u 24 sata covjek je stigao da da izjavu za elektronske medije, stampane medije kao i za televizijske kuce. Krenuvsi od gostovanja na Hayatu preko Al Jazire, preko O televizije, avaza, sc sporta, ****, klix, sportsport.ba, sportske itd.
Ja evo ne znam.
Husref dobio nogu i u 24 sata covjek je stigao da da izjavu za elektronske medije, stampane medije kao i za televizijske kuce. Krenuvsi od gostovanja na Hayatu preko Al Jazire, preko O televizije, avaza, sc sporta, ****, klix, sportsport.ba, sportske itd.
Ja evo ne znam.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dajte nam BATE da hin sad pregazimo sa Sejatima!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Vidim da pozivas mortema u ovim nizim postovima da banuje nekog jer psuje i vrijedja na nasoj temi,a sta je ovaj tvoj post nego vrijedjanje ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:28Ah meraka u večeri rane, kako je lijepo pripremiti se za akšamluk uz misao da taldžija nije više na klupi i da će ovi koji su izgubili poslodavca večeras ispred kluba dobit qrčinu.emir79 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:1935 Seata za dobrobit kluba, sunce ti kalajsano. Autokuce trebaju biti sponzori kluba, a ne da izvali stotine hiljada KM iz klupske kase i stavi u dzep.
Cuj ti price markentiski potez![]()
Ne bude li titule ima da bude nogiran u bulju zajedno sa Seatima.
Kakav Hadzic, ne dirajte momka, zeli ker svoju guzicu da spasi.
Trazili ste imena, Husref cmvam je dao, sad sutite kao pichke.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Tek sad skontas koliki je gospodin MEHO KODRO, pored ovakvih legendi koji cmizdre jer je otkaz stigao
@lakosta
Kako ti da igras s mudima, ako se ovako ponasa jedan trener
Kako ti da igras s mudima, ako se ovako ponasa jedan trener
-
bordobijeli
- Kontakt:
Treba li vam link s protesta ??
S obzirom na to da je javni skup navijača zakazan srijedu, 4. decembra u 17.30 sati ispred službenih prostorija FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b, rukovodstvo Kluba nije u mogućnosti izlaziti među proteste da se sretne sa navijačima.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Znaci nece se odazvati.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Boga mi, evo kazu, emir i sabrina bili protiv otkaza
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nazalost ovo ne ide ka dobrom, mislim da sad ide tjeranje uprave, igraci ce bit pod pritskom, bit ce još vise paljenja - placanja kazni. Uglavnom umjesto iskoraka mislim da cemo napraviti 4-5 koraka nazad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To smo jučer ovdje pisali. Nisam ja neki fan protesta, nikad nikakvog hajra od toga, generalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
baci stream
who run the club? girls!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Morteme dragi lik piše na temama svih klubova i kakvo ti je to pravdanje jer ga ovaj provocira? Jel isto provocirati i vrijeđati?MortemHz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:57Pa možda je tako reagovao jer ga ovaj vrijeđa i provocira ničim izazvan?!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:45Pa banuj ga šta mu brišeš postove? Navijač drugog kluba psuje nama na našoj temi, ti mu brišeš post.
Ne znamo čiji je tačno navijač, vjerovatno je iz tuzlanskog kantona i simpatiše Sarajevo.
Kako namazano igra uprava, mogli su juce ili jutros da izdaju ovo saopstenje da ne zele trenutno razgovarati a oni izdaju 30min prije mirnog protesta...pišaju se po navijacima
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:05Ljudi 99% ce doci zlatan nalic sa covjekom se znam licno i u kontaktu smo uglavnom duga prica i nije za ovdje pricat nase poznanstvo a i nebitno je to ugovor ce sa njim potpisati za 7 dana najkasnije informacija iz prve da podjelim sa vama moji hordasi najbolji na svjetu
hoće ali u želju druže provjereno, Amar uzima repku, meni žao malenih taman se obradovale kone da će imat krov a Amar ga odnese tužbom a i licencu gube od Hadžimisketove tužbe....tragično....JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:05Ljudi 99% ce doci zlatan nalic sa covjekom se znam licno i u kontaktu smo uglavnom duga prica i nije za ovdje pricat nase poznanstvo a i nebitno je to ugovor ce sa njim potpisati za 7 dana najkasnije informacija iz prve da podjelim sa vama moji hordasi najbolji na svjetu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.