ja od bogija ocekujem sljedecu tekmu puno, svi smo mi Bogi u subotuMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:37Rokoko87 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:26Sigurno ga iritira podrška Bogiju.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:10Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
Za kantu naravnowtf
![]()
Bogijeva faca kad se zaleti na sudiju zbog prekrsaja.
Zasilji se ko olovka.
Nemoj ovog vrapcicana da nagovarate da slobodno ide i slavi gol.
Ima budala i nema sanse da mu mozete garantovati da ce proci dobro. Neces ga nositi na dusi.
@Mohke halali ali taj mi je Havatar peh.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijakKladusa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- mohikanac12
- Kontakt:
- MocMahale444
manijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:59j**a, to se desava kad ostanes prijavljen na poslu, a imas kolege kosooke, pa postaju, al da su pisali kakve gluposti na temi, rokno bi ih, ovako ce @osim13, Rokoko87 i qVirtu4l halaliti. Ovo je bilo skola samoMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:10Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
manijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:09Osim13 7 bodova
Rokoko87 5 bodova
Virtu4l 3 boda
Mohikanac 2 boda
Policeman 1 bod
Za kantu naravnowtf
Halali, mislio sam da si izdajnik.
Nego raja dolaze diverzanti iz vrapcica.
Raja rentajte kombije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijakKladusa
- Kontakt:
hahaha, ne daj Boze, kakav izdajnik, ovu temu ne bi dao za ne znam ti staMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:03manijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:59j**a, to se desava kad ostanes prijavljen na poslu, a imas kolege kosooke, pa postaju, al da su pisali kakve gluposti na temi, rokno bi ih, ovako ce @osim13, Rokoko87 i qVirtu4l halaliti. Ovo je bilo skola samoMocMahale444 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 16:10Evo ovaj babin machi iz kladuse glasao za vas
Za kantu naravnowtf
Halali, mislio sam da si izdajnik.
Nego raja dolaze diverzanti iz vrapcica.
Raja rentajte kombijeIdemo im upast u Sarajevo mostarski sa stilom i zaokruziti ovu polusezonu. Ambicije kluba koje su najavljivane za povratnicku sezonu i sredinu su ispostovane i idemo podrzati momke sa najljepsom petokrakom na srcu
![]()
- manijakKladusa
- Kontakt:
a zna li ko hoce bit Ermin spreman da uleti zadnji 20 min ako ne daj Boze zatreba u subotu
Nova majica u shopu je brutalna
Štilić Semir unksi nemir
Ako se odlucim posto je ogranicen beoj moze mi neko kupit i poslat pa cemo se dog nekako za novac
Štilić Semir unksi nemir
Ako se odlucim posto je ogranicen beoj moze mi neko kupit i poslat pa cemo se dog nekako za novac
Brko iz druge galaksije!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Cisto sumnjam, prosto ne vjerujem.manijakKladusa je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:08a zna li ko hoce bit Ermin spreman da uleti zadnji 20 min ako ne daj Boze zatreba u subotu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
https://sportsport.ba/fudbal/pocelo-mir ... uba/343341
Al znaci kraja cirkusu nema
Allah vas nagradio jeste se raspisali 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijakKladusa
- Kontakt:
Amare, spavas li mirno, vidis li sta uradi konamaMamlaz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:11https://sportsport.ba/fudbal/pocelo-mir ... uba/343341
A Began trlja ruke hahahahahahaha
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sljedeci naslov: Nam smijenio navijace 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nista braco horde hajte Vi pred ambasadu Vijetnama, sto je sigurno, sigurno je... Tamo bar mora biti neko od ekselencije njihovog ambasadora....
A posto nema vjerovatno ambasade Vijetnama, ne znam nisam guglo, onda otidjite pred ambasadu zemlje koja zastupa diplomatske odnose s BiH u vezi Vijetnama

Da Bog da sebi đigericu pojeli cigani mrtvi(sabrina i uprava)
A posto nema vjerovatno ambasade Vijetnama, ne znam nisam guglo, onda otidjite pred ambasadu zemlje koja zastupa diplomatske odnose s BiH u vezi Vijetnama
Da Bog da sebi đigericu pojeli cigani mrtvi(sabrina i uprava)
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 04 dec 2019, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ceka se Amar da dodje da prevrne stolove i razbaca drotove, kada je poceo sve ovo neka i zavrsi 
Što mi je ovo poznato
A ako misle da mogu na silu raditi sta i kako hoce uz 'aminovanje' Nama, onda ce takvim pristupom otjerati navijace od kluba. Ja prvi niti cu obnoviti clansku, niti cw me Kosevo cesto vidjeti.
Ja bih zamolio ove novinare koji pisu da je Sarajevo prvo na tabeli da malo pogledaju tabelu prije nego izvale neku takvu glupost.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da su na kineskom trebali protestvovati. Ovaj ih garant ne razumije i misli da mu daju podršku 
moSa ljoŽe

Nakon Velza, ovo je novi avatar !
Hajde ko pravi avatare ovo da izreze i ljepo velicinu napravi.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.