Pitaj ga kad sve znas koliko se ogradio od tih 600 000 za auta koliko mu je ostalo u dzepu ,iz firme u kojoj radi,mi i nismo ozbiljan klub nikad ni postali ,jel od svih milionera nama najgori moraju doci ,sto se prije pomirimo da mi nista vise necemo doziviti lakse ce biti ,boli me **** za plate ovim jadovima ionako ih nisu zasluzili ovima i trebaju virsle...paulus je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:09Sefe , prvo u kapitalizmu i privatluku ne postoji sukob interesa , Nam je to kupio i platio i znao je odakle dolaze ta auta , drugo sukob interesa je kad ti sa pozicije iskoristis pare kluba da kupujes svoja auta recimo kad Sarajevo niije imalo privatnog vlasnika , koji je ponavljam platio ta auta znajuci odakle dolaze. Ne brkaj sukob interesa.
Molim te ti zelis rec da svi ovi ljudi ovdje koji se slazu da je ostavka ok , da Husref nije veci od kluba su naki Jahici, pa kako mozes vrjedjat tako ljude koji se sekiraju za taj klub godinama i prije Jahica ITana i Nama i cuj samo ovim sto je Husref ispred forme kluba i svega ostalog podrzavaju klub , a ljudi prave problem zato sto im je opravdano otpusten miljenik. Navedi klub gdje se ovo dogadja , ozbiljan klub?
A obecanja pusta vidimo kamp kad je najavljen kada se trebao zavrsiti i na sta to ustavari izgleda ,i ta djeca smjesi im se sudbina komsija sa grbavice da bjeze glavom bez obzira odavde .
Samo nek nas jos tuka iz siminog hana pocne uciti sta je ljubav prema Sarajevu ,ili ostali ovi haveri joj sto od jucer pocese pratiti klub i odjedno dobise pozicije u njemu .