Sjeverjecudo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 18:53
Samo bih rekao da na protestu nisu bili samo sjever I djeca kako ovdje pokusavaju predstaviti,na protestu su bili ljudi i sa sjevera i sa istoka i za zapada i ljudi od 7 do 77 godina.
Husref je otisao i to je zavrsena prica.
Ja cu podrzati novog trenera Koji dodje,a ako bude osvojio titulu imat ce Jos vecu podrsku,ako ne nek se onda hvata noge.
Samo pitanje za ljude koji su uz upravu,i koji pisu : bravo Sabra,bravo rumeni,hapsi narkomane udri ih,(to je vase misljenje i imate pravo na to)
Kako to da mozete prizivati policiju da bije i hapsi ljude koji isto kao vi navijaju za Sarajevo i isto kao vi zele jako i uspjesno Sarajevo ?
Onomad ste bili protiv uprave,tjerali ste Dina i kompaniju,a ovi sad rade isto sto i Dino i kompanija,Sami sto je Dino dok je bio korektan puno toga dobrog uradio za Sarajevo,kako to da sada podrzavate ovu upravu ?
Uprava napolje !!!!!
ja nisam uz upravu, treba ih kritikovat i iznijet to na pravi način te kritike , odneseš ako znaš nešto to novinaru, objavi čovjek, pa ih svi rešetamo, ali ko će zdrave pameti podržavati da ulica šamaranjem vodi klub??? ili ovom vrstom gluposti eto mi se bunimo i ??? šta??? šta je genije iza ovog danas htio reći??? samo je zavalio UNFKS jer nije iskontrolisao skup i pojavljivanje idiota na istom koji napadnu kamermana i mogu imat za posljedicu svašta...
čovjek ima otvoren fejsbuk sjedi napiši na engleskom Jaha-red face is stealing from you, Seats are stolen it should be hyundais because hyundai is number 1 and Jaha-red face is a filthy thief, he stole all your money, you are broke now!
javite šta kaže, neizmjerno me interesuje....
hoću ba igru,trofeje,igrače,organizaciju...a zapeli sivonje na jahića isto ko da je zadnja kurava u amsterdamu
ne želim nikog od HZ da drotovi mlate, ali ste ludi da se stavljate u situaciju gdje neka budala može izazvati reakciju na sviju vas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače