FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 19:03

ledesma je napisao/la:
04 dec 2019, 19:01
Definitivno se ne moze s vama raspravljati, dobro eto nije moj klub, nismo mi dali ni marke u klub, neki drugi debili kisnu na utakmicama gore, ne trebamo se mi nista pitati nikad!Samo vi smijete zahtjevati da se smjeni trener i sta ce se raditi u klubu. Mi to ne smijemo jer dobijemo odgovor kupis uloge i budes vlasnik, digni kredit pa kupi, boli te qrac sta Nam kupuje, a vi smijete reci kad vam ne pase trener. Aferim! Nemam vise živaca na ovom forumu, mozda i vjerovatno moj posljednji post ikad
Pozdravi Husrefa, ni on svakako vise nece nikad doci na kosevo. Jer nema vise interesa.
Poyy

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 19:06

Sjeverjecudo je napisao/la:
04 dec 2019, 18:53
Samo bih rekao da na protestu nisu bili samo sjever I djeca kako ovdje pokusavaju predstaviti,na protestu su bili ljudi i sa sjevera i sa istoka i za zapada i ljudi od 7 do 77 godina.
Husref je otisao i to je zavrsena prica.
Ja cu podrzati novog trenera Koji dodje,a ako bude osvojio titulu imat ce Jos vecu podrsku,ako ne nek se onda hvata noge.
Samo pitanje za ljude koji su uz upravu,i koji pisu : bravo Sabra,bravo rumeni,hapsi narkomane udri ih,(to je vase misljenje i imate pravo na to)
Kako to da mozete prizivati policiju da bije i hapsi ljude koji isto kao vi navijaju za Sarajevo i isto kao vi zele jako i uspjesno Sarajevo ?
Onomad ste bili protiv uprave,tjerali ste Dina i kompaniju,a ovi sad rade isto sto i Dino i kompanija,Sami sto je Dino dok je bio korektan puno toga dobrog uradio za Sarajevo,kako to da sada podrzavate ovu upravu ?
Uprava napolje !!!!!
ja nisam uz upravu, treba ih kritikovat i iznijet to na pravi način te kritike , odneseš ako znaš nešto to novinaru, objavi čovjek, pa ih svi rešetamo, ali ko će zdrave pameti podržavati da ulica šamaranjem vodi klub??? ili ovom vrstom gluposti eto mi se bunimo i ??? šta??? šta je genije iza ovog danas htio reći??? samo je zavalio UNFKS jer nije iskontrolisao skup i pojavljivanje idiota na istom koji napadnu kamermana i mogu imat za posljedicu svašta...

čovjek ima otvoren fejsbuk sjedi napiši na engleskom Jaha-red face is stealing from you, Seats are stolen it should be hyundais because hyundai is number 1 and Jaha-red face is a filthy thief, he stole all your money, you are broke now!
javite šta kaže, neizmjerno me interesuje....

hoću ba igru,trofeje,igrače,organizaciju...a zapeli sivonje na jahića isto ko da je zadnja kurava u amsterdamu

ne želim nikog od HZ da drotovi mlate, ali ste ludi da se stavljate u situaciju gdje neka budala može izazvati reakciju na sviju vas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 19:06

Zip je napisao/la:
04 dec 2019, 19:03
ledesma je napisao/la:
Definitivno se ne moze s vama raspravljati, dobro eto nije moj klub, nismo mi dali ni marke u klub, neki drugi debili kisnu na utakmicama gore, ne trebamo se mi nista pitati nikad!Samo vi smijete zahtjevati da se smjeni trener i sta ce se raditi u klubu. Mi to ne smijemo jer dobijemo odgovor kupis uloge i budes vlasnik, digni kredit pa kupi, boli te qrac sta Nam kupuje, a vi smijete reci kad vam ne pase trener. Aferim! Nemam vise živaca na ovom forumu, mozda i vjerovatno moj posljednji post ikad
Pozdravi Husrefa, ni on svakako vise nece nikad doci na kosevo. Jer nema vise interesa.
Poyy
Niko nije reko da nije tvoj klub samo ti govorimo istinu te nase pare ne mogu pokrit nista ni stadion Godisnje , da nema Nama ko Celik bi svake sedmice dobio ceh da platis ako oces igrat , i to ne samo da nas drzi da prezivimo , vec nas drzi ko najbolje placen klub u BiH ukljucujuci bivseg trenera
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 19:07

ledesma je napisao/la:

Uopste nije posteno od tebe da me ostavis sa ovim "racunicama".. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 19:08

Kad se sjetim onih optimističnih postova iz maja, il još ranije, kad je Nam došao...
Šta nam bi? Ode sve u pm.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 19:08

Cekaj zar nije protest zbog nacina smjene. Tj nacina na koji su ga otpustili.
Otkud Prica sad zasto je otpusten. Protest je nacin. Nacin je objasnio Nam.
Sta je tu sad problem? Jel misli neko da ce Nam molbu napisati? Na najljepši nacin se zahvalio husrefu i rekao mu da klub ima vece planove koje njegovo znanje ne moze zadovoljiti.
Kada navijac budu skupili 20 000 000 koliko se procjenjuje vrijednost kluba, imat ce potpuno pravo da dovode i otpusta ju koga hoce.
Umjesto da smo sretni sto u zemlji jada i bijede imamo covjeka koji placa trenera 11 000 i pokreta 7000, koji djeci daje plate, koji placa najbolji tim u ligi, bavimo se sitnim meaetarenjima i borimo se za neke ideale koji su izašli bogatiji za 200 000.

Naucite da volite klub a ne da budete povodljivi.
Covjek koji je od momenta otkaza uspio doci na 3 tv stanice, i 10 portala. Slučajno?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 19:10

ledesma je napisao/la:
kralju ba, A nisi reko o igri ili o terenu.....sva priča Jahić, pare, seati, hoćeš da ti neko pravda gdje se pare troše?
pa idi pitaj apple kolko i đe i šta jer kupio si iphone, ista su ti prava....

zaposli se u inspekciju , češljaj ih haveru ako ti je to ložiona ba...ja sam zbog Fudbala tu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 dec 2019, 19:14

Pa što vas čudi da su napali Novu? Šta ćeš očekivati od tih klošara? Ništa drugo, ovo je njihov nivo. I upravu du što nisu došli, trebali su trpiti psovke ili neki pokušaj fizičkog napada od ovih ultrasčića. Sve mi više idu na qurac ovi šatro mangupi i krimosi s sjevera. Evo i ova dvojica ovdje što prosipaju nešto, ovaj north i vratilosezlo. Odvadite malo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 dec 2019, 19:14

Podrzavam, bravo horde bravo bordo nacijo. Bas mi zao mi sto nisam tu.

NE DAMO VAM DA UNISTITE SVE...
NEMA NAZAD

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 dec 2019, 19:15

broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:00
robertkosar je napisao/la:
04 dec 2019, 18:43
broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:38

Ne pričaj nešto o čemu nemaš pojma jer još ni spermić nisi bio tad. Mahalske priče nas i uništavaju levatino sa sjevera Bosne daleko ti Sarajevo bilo.
Sta ti pricas upravu je covjek sto posto nije se ni slavlje stisalo u Sarajevu a on je vec bio kod srbadije u beogradu :kafa: I znas zbog cega je ta przo klizno kupili mu cigani stan u Sarajevu. Jeli ti treba jos koji info za to vrijeme pitaj ali bez uvreda :kafa:
Što se vratio u Sarajevo majstore? Mislim na 1990. a ne ovo nekoliko puta kao trener
Ni jedan klub se nije interesovao za njega posto je slabe partije pruzao u skotskoj, da su iz beograda samo mignuli on bi zavrsio opet kod njih, A
Sarajevo je imalo samo jednog napadaca centafora Didu Teskeredjica tako da im je dobro dosao :wave:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 dec 2019, 19:16

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 19:06
Sjeverjecudo je napisao/la:
04 dec 2019, 18:53
Samo bih rekao da na protestu nisu bili samo sjever I djeca kako ovdje pokusavaju predstaviti,na protestu su bili ljudi i sa sjevera i sa istoka i za zapada i ljudi od 7 do 77 godina.
Husref je otisao i to je zavrsena prica.
Ja cu podrzati novog trenera Koji dodje,a ako bude osvojio titulu imat ce Jos vecu podrsku,ako ne nek se onda hvata noge.
Samo pitanje za ljude koji su uz upravu,i koji pisu : bravo Sabra,bravo rumeni,hapsi narkomane udri ih,(to je vase misljenje i imate pravo na to)
Kako to da mozete prizivati policiju da bije i hapsi ljude koji isto kao vi navijaju za Sarajevo i isto kao vi zele jako i uspjesno Sarajevo ?
Onomad ste bili protiv uprave,tjerali ste Dina i kompaniju,a ovi sad rade isto sto i Dino i kompanija,Sami sto je Dino dok je bio korektan puno toga dobrog uradio za Sarajevo,kako to da sada podrzavate ovu upravu ?
Uprava napolje !!!!!
ja nisam uz upravu, treba ih kritikovat i iznijet to na pravi način te kritike , odneseš ako znaš nešto to novinaru, objavi čovjek, pa ih svi rešetamo, ali ko će zdrave pameti podržavati da ulica šamaranjem vodi klub??? ili ovom vrstom gluposti eto mi se bunimo i ??? šta??? šta je genije iza ovog danas htio reći??? samo je zavalio UNFKS jer nije iskontrolisao skup i pojavljivanje idiota na istom koji napadnu kamermana i mogu imat za posljedicu svašta...

čovjek ima otvoren fejsbuk sjedi napiši na engleskom Jaha-red face is stealing from you, Seats are stolen it should be hyundais because hyundai is number 1 and Jaha-red face is a filthy thief, he stole all your money, you are broke now!
javite šta kaže, neizmjerno me interesuje....

hoću ba igru,trofeje,igrače,organizaciju...a zapeli sivonje na jahića isto ko da je zadnja kurava u amsterdamu

ne želim nikog od HZ da drotovi mlate, ali ste ludi da se stavljate u situaciju gdje neka budala može izazvati reakciju na sviju vas...
Tvoje misljenje,imas apsolutno pravo na to,postujem.
Moje misljenje je da je ovaj nacin ispravan,jer nema medija u BiH i regionu koji nije nesto objavio za ovo danas, mislim da ce to doci i do Nam-a,a sigruno ni Nam ne zeli da mu se takve slike o klubu salju.
U svakom slucaju hvala na odgovoru,vidis da se moze komunicirat normalno bez ikakvih vrijedjanja.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 19:17

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 19:10
ledesma je napisao/la:
kralju ba, A nisi reko o igri ili o terenu.....sva priča Jahić, pare, seati, hoćeš da ti neko pravda gdje se pare troše?
pa idi pitaj apple kolko i đe i šta jer kupio si iphone, ista su ti prava....

zaposli se u inspekciju , češljaj ih haveru ako ti je to ložiona ba...ja sam zbog Fudbala tu...
ti ne znas sta je fudbal ako poredis klub sa kompanijom kao sto je apple
Sto ici na stadion onda ne idemo ni da sjedimo tamo da gledamo kako se mobiteli prave.
@nobel bilo je dosta i normalne raje i starijih ljudi ja bas isao zbog radoznalosti da vidim nije ni blizu ko sto ovdje na forumu pise.
You are someone else I am still right here

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 dec 2019, 19:17

Ovo što uprava radi je čista izolacija kluba. Ovo nema veze ni sa Husrefom, mahalom ili navijačima. Ovdje su neke druge stvari u pitanju. Znao sam da će se prepasti, ali da će se povuči ovako duboko, to je nepoštivanje i prema onim običnim navijačima koji dolaze na utakmice i nemaju veze ni sa Husrefeom, Sjeverom ili pripadnosti. Ovo nema nigdje u svijetu fudbala da se zatvaraju ovako, odbijaju konverzaciju, jer to rade samo ljudi koji imaju oraha u đepovima. Podsjeća me na naše političare i politiku. Oni ovako postupaju. Ovo danas im je najgora moguća solucija. Na kraju će otići oni, ko i predhodnici njihovi. Moralo se ovo desiti, jer se već dugo vremena sprema.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 dec 2019, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 dec 2019, 19:18

zivio nam Musemic dragi gospodaru familije :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 04 dec 2019, 19:20

04 dec 2019, 19:15
broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:00
04 dec 2019, 18:43

Sta ti pricas upravu je covjek sto posto nije se ni slavlje stisalo u Sarajevu a on je vec bio kod srbadije u beogradu :kafa: I znas zbog cega je ta przo klizno kupili mu cigani stan u Sarajevu. Jeli ti treba jos koji info za to vrijeme pitaj ali bez uvreda :kafa:
Što se vratio u Sarajevo majstore? Mislim na 1990. a ne ovo nekoliko puta kao trener
Ni jedan klub se nije interesovao za njega posto je slabe partije pruzao u skotskoj, da su iz beograda samo mignuli on bi zavrsio opet kod njih, A
Sarajevo je imalo samo jednog napadaca centafora Didu Teskeredjica tako da im je dobro dosao :wave:
Nije nam samo dobro došao. Nego bi ispali iz lige. ;)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 dec 2019, 19:22

Stroj1946 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:17
Ovo što uprava radi je čista izolacija kluba. Ovo nema veze ni sa Husrefom, mahalom ili navijačima. Ovdje su neke druge stvari u pitanju. Znao sam da će se prepasti, ali da će se povuči ovako duboko, to je nepoštivanje i prema onim običnim navijačima koji dolaze na utakmice i nemaju veze ni sa Husrefeom, Sjeverom ili pripadnosti. Ovo nema nigdje u svijetu fudbala da se zatvaraju ovako, odbijaju konverzaciju, jer to rade samo ljudi koji imaju oraha u đepovima. Podsjeća me na naše političare i politiku. Ono ovako postupaju. Ovo danas im je najgora moguća solucija. Na kraju će otići ono, ko i predhodnici njihovi. Moralo se ovo desiti, jer se već dugo vremena sprema.
Izvini,daleko od toga da ih branim,al ovo zoves nepostivanjem?
Vani stoji grupa sa transparentom "Sabrina qurvo" i uprava ne postuje navijače? Koje "navijace"?
Lijepo su se iz kluba oglasili da nema problema da dogovore konstruktivan sastanak sa predstavnicima navijaca po prethodnom dogovoru kad odgovara i jednoj i drugoj strani.
Nakon ovoga...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 04 dec 2019, 19:23

benko21 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:18
zivio nam Musemic dragi gospodaru familije :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 04 dec 2019, 19:23

ledesma je napisao/la:
04 dec 2019, 18:52
damir_82 je napisao/la:
04 dec 2019, 18:47
ledesma je napisao/la:
04 dec 2019, 18:23

Sami sebi skacemo u stomak Bogami, dok je Husref bio trener ovdje se svako kolo navijalo da dobije otkaz, umjesto da smo svi stali uz Sarajevo i igrače! Jel tako bilo?

Ja cu sutra podrzati bilo kojeg trenera, ne bude li titule u maju vozdra ba!

Nadam se da cemo iz ovoga izaci jaci!
Na početku ovog mandata, u prvoj sezoni, Husref je bio više od polusezone na čelu, pa je bilo dovoljno za četvrto mjesto.. Pa svi dali podršku.. Zašto nekom budućem u startu oduzeti sezonu za dokazivanje?
Zbog cega je sad vec bivsi trener dobio otkaz(zamislimo da to nije Husref nego nn osoba). 2go mjesto i isti broj bodova sa prvim.
Eh sad zbog cega bi trebala ostati ta nova trenerska osoba nn ako zavrsi na 3 ili 4 mjestu? Ako je primarno doveden da uzmemo titulu, jer s ovim timom definitivno to mozemo!
Zašto impliciramo da je drugo mjesto razlog za otkaz? Zar nije logično, napokon, da se po prvi put bavimo uzrokom, a ne posljedicama?
Klub je na drugom mjestu na tabeli!! Ni treneri, ni igrači ni uprava, već klub (I treneri i igrači i uprava).
Uprava obezbjeđuje uslove za rad svim selekcijama, i nikad se niko nije požalio na uslove rada (osim kratkog štrajka pred početak priprema).
Igrači dolaze na treninge, utakmice i ispunjavaju druge društvene obaveze koje klub pred njih postavi..
Ako ga bojkotuju trebao je reći.. Ako su nespremni trebao je reći.. Treba da zna otkud tolike povrede, jer neki od nas znaju da je nespreman sportista podložan povredama..
Kojom utakmicom si zadovoljan u prošloj polusezoni, osim Širokog (mada ni tu nismo briljirali).. Koji potez je povukao trener kad vidi da ne ide..? Kad nas protivnik pritisne jesmo li odgovorili na terenu ili jedva čekali kraj utakmice?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 19:24

fera je napisao/la:
04 dec 2019, 19:17

ti ne znas sta je fudbal ako poredis klub sa kompanijom kao sto je apple
Sto ici na stadion onda ne idemo ni da sjedimo tamo da gledamo kako se mobiteli prave.
@nobel bilo je dosta i normalne raje i starijih ljudi ja bas isao zbog radoznalosti da vidim nije ni blizu ko sto ovdje na forumu pise.
ljepoto post je za ledesmu koji misli da to što je kartu uzeo daje mu pravo da zna šta se dešava u klubu i gdje i koliko se para troši...ne poznaje sistem skupštine, uprave i ostalo...

kani me se tvog tumačenja mog posta koji nije upućen tebi nego čovjeku kojem je uprava glavni i jedini problem a ne fudbal....

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 dec 2019, 19:30

Trebali bi se naci neki momci da osnuju navijacku grupu, kao sto smo nekad imali Horde Zla.
Ovaj pitarluk gdje je bas gadan.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 04 dec 2019, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], broj6, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Lecler, nedimmmm1337, riki46, Zagor i 50 gostiju.