Sport i TV
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ma rat između firmi, ništa više. Dali kao SK drugim firmama, ali ćemo vam uzeti najbolje utakmice, najgledanije, ono j3bite se, u tom fazonu. To će na kraju uraditi i Telekom Srbija sa Arenom, napravite će novi kanal samo za njihove korisnike i sve najbolje sa Arena na jedan kanal.
Pa Nova sport i jeste trik zbog Srbije i firme Supernove.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vise bih se radovao da su uveli kanal kao BeIn sto ima (zove se pure live), mecevi bez komentatora i zvuk sa stadiona na max 

Don't believe the hype.
Pa realno imaju 10 sportklub kanala, mogu na 5 barem stavljat tako tekme, svakako nema 2 sata programa sedmicno na tim kanalimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:30vise bih se radovao da su uveli kanal kao BeIn sto ima (zove se pure live), mecevi bez komentatora i zvuk sa stadiona na max![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma meni je pun **** i jednih i drugih i trecih, lijepa i draga satelitska antena i period 1998 - 2008 

MIHAJLOVIĆ !
Ono što svo vrijeme ja govorim i tvrdimakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:24Program im pocinje veceras od utakmice Manchester United - Tottenham
najavljaju kao da cemo gledati nesto novo a ustvari samo staro upakovano pod drugim imenom, lutaju oni jos od onog TOP kanala, bolje da uloze novac u bolje studijske emisije i da SK4+ kanale prebace u HD
PS.
da li je i vama nestao engleski jezik na Eurospot 2? Telemach je u pitanju

MIHAJLOVIĆ !
Pušten ja na TotalTV.SoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:12Nije tacno kanal nije samo u semi Telemacha evo i na Total TV nije trenutno krenuo kanal sto znaci da ce ga pustiti zajedno i na Total TV i Moja TV.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Upravo to ,plan je bio ovakav da ovaj program bude samo na Telemachu posto je Moja TV vec dobio SK.Sve atraktivne utakmice bi isle na Nova BH Sport(Telemach) dok bi se tamo na MOJA TV na SK kanalu bila ta utakmica zatamnjena.Ali obavjestenje je doslo da ce dobiti i Moja TV te ce se sigurno kroz nekoliko sati kanal biti pusten.anonymousHD je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:27Ma rat između firmi, ništa više. Dali kao SK drugim firmama, ali ćemo vam uzeti najbolje utakmice, najgledanije, ono j3bite se, u tom fazonu. To će na kraju uraditi i Telekom Srbija sa Arenom, napravite će novi kanal samo za njihove korisnike i sve najbolje sa Arena na jedan kanal.
Na Totalu su Novu sport pustili jutros oko 11 sati i od tada idu samo reklame,a od 20:30 krecu sa utakmicom Man United-Totehnem.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Da na Totalu evo vidim na broju je 150 a na TMu 200 dok je SK HD pomjeren na 162 ,eh veceras kada treba da pocne tekma mozda ce pustiti i na MOJA TV.
Ili BeIN sa francuskim komentatorima. Benjamin Da Silva - Omar Da Fonsecaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:30vise bih se radovao da su uveli kanal kao BeIn sto ima (zove se pure live), mecevi bez komentatora i zvuk sa stadiona na max![]()

Btw. Jutros gledam, Telemach prebacio i HRT1 i 2, RTL i RTL2 i Novuhr u HD. Taman se ponadao da su i one ostale SKove(4-10) prebacili, kad ono nista.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Izgleda da je (zasad) i Telecom prevaren za Nova sport

Ma pustit će do pola 9, svakako nema ništa na njemu sad samo se reklame vrte.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ovo sam ja davno pisaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 15:24
najavljaju kao da cemo gledati nesto novo a ustvari samo staro upakovano pod drugim imenom, lutaju oni jos od onog TOP kanala, bolje da uloze novac u bolje studijske emisije i da SK4+ kanale prebace u HD
kad stavi utakmicu/F1 na SD kanal i ne gledam je
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ko ih yebe veicnu stvari preko streama gledam.Da ne bi sluso Gojka il Viska kako pricajj da VAR ne valja za fudbal
Na Nova Sport na bosanskom vodi Baho..
Kod mene na Eonu Viskovic

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
evo sad su promijenili
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.