FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 dec 2019, 20:27

VratiloSeZlo je napisao/la:
04 dec 2019, 20:14
Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 20:06
jedno je sigurno večeras

NAM ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooo para
Guzi li te za te pare ,picka ti materina u svakom tekstu samo nam ,pare pisam mu se na pare ,ne navijam za njega i njegov dzep kao ni za husrefov,ali ako su ti ovo naznake evropskog Sarajeva kojeg mi nikada necemo docekati vec sad ae moze reci ,posebno zbog stanja u drzavi ,nek se kupi i nosi u tri pizde materine vijetnamske,nismi se ugasili ni bez njega imali smo i boljih igraca od trenutnih bez njega imali smo i titulu ,boli me **** za dugove sta je sa zeljom i zrinskim sto se ne gase ,sto zrinski bez stranog novca ima vise para od nas jer imaju jednog covjeka sposobnijeg od svih njih gore ..
Treba lo bi biti svima u interesu bolje Sarajevo a ne zadovoljstvo i dzep **** zutalja.
A spoj u upravi koji se spojio ne bi mogao voditi Modricu maximu a ne Sarajevo...
Trebaju im sposobniji u upravi da im daju Namovih para :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2019, 20:27

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 20:26
ElCartel11 je napisao/la:
04 dec 2019, 20:24
Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 20:06
jedno je sigurno večeras

NAM ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooo para
A imas li ti dokaze za to :kafa:
bil ti plako iskreno? da znaš kolko ima a ne daju ti više?
Bil ti plako da znas da ti je uplaceno, al banke koce transakciju zbog provjera, pa ce kasnit...
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 20:29

ThrillerHz je napisao/la:
04 dec 2019, 20:27
Denchi je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
04 dec 2019, 20:24

A imas li ti dokaze za to :kafa:
Bil ti plako da znas da ti je uplaceno, al banke koce transakciju zbog provjera, pa ce kasnit...
ne bi brate, kad znam da ima, znam da je čiko obrazli, gurne još koju zelenu da se izvine....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2019, 20:32

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 20:29
Denchi je napisao/la:

ne bi brate, kad znam da ima, znam da je čiko obrazli, gurne još koju zelenu da se izvine....
Bas me zanima kolka je provizija banke na 200 000 i koliko se ceka da legne. Pitam za druga :urnebes:
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 20:33

Kad im je Husref glavni izvor informacija, pa ovakve gluposti izmisljaju :lol:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 20:34

Jao komentara na fb, naslo se komentarisatio i ko nema pojma o klubu, pozivaju na bojkot, kaze Nam ce time imati manje para za krasti. Ovaj drugi poziva upravu na ostavke, kaze nismo vas "postavili" da radite sta vi hocete itd itd

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 dec 2019, 20:35

DaBogda sutra otkaz dobili i zamijenili ih pravi sportski radnici ali u ovome slučaju PUNA PODRŠKA UPRAVI! IGNORIŠITE NAVIJAČE, BAGRU NARKOMANSKU! OSNUJTE SEBI FK HUSREF PA ZA NJEGA NAVIJAJTE ****...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 04 dec 2019, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 20:35

VratiloSeZlo je napisao/la:
04 dec 2019, 20:14

Guzi li te za te pare ,picka ti materina u svakom tekstu samo nam ,pare pisam mu se na pare ,ne navijam za njega i njegov dzep kao ni za husrefov,ali ako su ti ovo naznake evropskog Sarajeva kojeg mi nikada necemo docekati vec sad ae moze reci ,posebno zbog stanja u drzavi ,nek se kupi i nosi u tri pizde materine vijetnamske,nismi se ugasili ni bez njega imali smo i boljih igraca od trenutnih bez njega imali smo i titulu ,boli me **** za dugove sta je sa zeljom i zrinskim sto se ne gase ,sto zrinski bez stranog novca ima vise para od nas jer imaju jednog covjeka sposobnijeg od svih njih gore ..
Treba lo bi biti svima u interesu bolje Sarajevo a ne zadovoljstvo i dzep **** zutalja.
A spoj u upravi koji se spojio ne bi mogao voditi Modricu maximu a ne Sarajevo...
nisam znao da tako razmišljaš,
sve što treba onda da se desi jeste da ti zamisliš u svojoj glavi da imamo dug, ako kažeš željo, ovaj onaj, dugovi ništa ovo-ono, znači ZAMISLI da imamo dug, jer ni oni koji nemaju "vlasnika" ne daju te informacije koje se traže niti neko van skupštine može imati uvid u unutarno poslovanje kluba....

znači ZAMISLI da dugujemo 8 miliona i ti si rješen, sve je ko i sa ostalima....

eto sad se opusti i malo meditiraj, pojedi nešto....čuvaj mi se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 20:36

Pitaristok je napisao/la:
04 dec 2019, 20:34
Jao komentara na fb, naslo se komentarisatio i ko nema pojma o klubu, pozivaju na bojkot, kaze Nam ce time imati manje para za krasti. Ovaj drugi poziva upravu na ostavke, kaze nismo vas "postavili" da radite sta vi hocete itd itd
Nek bojkotuju, taman na miru pogledati utakmicu. Nije im prvi put....

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 04 dec 2019, 20:36

Sjeverjecudo je napisao/la:
04 dec 2019, 20:15
Boedo je napisao/la:
04 dec 2019, 19:38
Vozdra. Nisam pisao od aprila ovdje, čitao manje više redovno. Fakat me ovo pogađa kao i sve vas. Ne mogu da vjerujem iskreno.

Imam pitanje za raju koja je protiv uprave. Jel mi može neko konkretno reći šta vam to tačno smeta kod njih? Šta je problem? Ne provociram, samo bih volio znati.
Možda vi znate nešto što ja ne znam. Očito je da imate problem s njima već duže vrijeme. Može i u pp ako nije sve za javnost. Hvala!

Jedan od razloga zasto sam ja protiv uprave je da vjerujem u ovo da su Husrefu nakon duple krune radili o glavi i podmetali nogu,i isto tako ce uraditi i novom treneru koji dodje kad im ne bude po volji.
Zato sto su kasnile plate igracima,a ti isti napravili bojkot.
Zato sto uhljebljuju sve svoje prijatelje u klub,a ti isti nemaju veze o poslu,evo primjer ti je marketing sluzba,odnosno PR sluzba,siguran sam da na ovom forumu ima momaka koji bi puno bolje radili posao.
Zato sto pare izdvajaju za neke druge manje bitne stvari,umjesto sto ulazu u igracki kadar.
Zato sto mislim da nemaju jasnu viziju i nacin kako bi klub napredovao dalje.
Zato sto u njihovom mandatu nije uradjeni nista u cilju poboljsanja kampa,bar koliko ja znam.
Ja im za stadion ne mogu nista zamjeriti jer niko prije njih nije nista uradio,al zamjeram im na bacanjem suplji o stadionu.
Zato sto su dopustili da Sarajevo igra evropu van Sarajeva.
Zato sto se uce na FKS i skoluju se o trosku FKS.
Zato sto nemaju postovanja prema onim zbog kojih se fudbal igra,a to su navijaci.
Zato sto nista dobro nije uradjeno u njihovom mandatu,sve je plod rada bivse uprave.
Moje misljenje je da puno vise rade za licne interese nego za interese FKS.
Eto to su neki od mojih licnih razloga.
Jedina dobra stvar u njihovom mandatu je dupla kruna,Al zato nisu samo oni zasluzni,nego i oni i igraci i Husref i citav SS i Emir.

Pozdrav
Poštujem mišljenje brate, rado bih ti odgovorio duže ali na mobitelu sam i uzima mi puno vremena. Evo napisao sam o nekim stvarima u prethodnom postu.

Samo ću reći da se slažem s tobom i u nekim stvarima si u pravu. Ja sam bio fakat razočaram u marketing službu. Znaš li samo koliko sam im puta slao mailove o prijedlozima koji su kasnije oni usvojili manje vise, posebno o društvenim mrežama. Ne mogu da ti opišem koliko mi je bilo krivo zbog nekih stavri. Pa su eto oni počeli i nešto raditi, ali mora to biti koji nivo više. Ima tu još svašta, ali opet kažem, ne znam jesu li za smjenu. Radije bih da se upgrade-uju nekako, sa pravim ljudima.

O nekim stvarima što si napisao ne mogu da pričam jer nisam stvarno upućen. Po meni oni imaju i dobrih i loših stvari.

Ne znam više ni ja, ovo me toliko jede, stvarno ne vjerujem šta se dešava.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 dec 2019, 20:37

:rol: :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 20:38

Ahmetović jos 5 golova i stigao Husrefa po broju golova za FK Sarajevo.A tu je negdje i broj nastupa..
A i jadni Heba mu puse za vratom po broju nastupa,a o Velkoskom i da ne govorim davno ga presisao kao i Dupovac.Onako razmisljam kad se vec prave neki kultovi licnosti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 20:39

04 dec 2019, 20:32
Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 20:29

Bas me zanima kolka je provizija banke na 200 000 i koliko se ceka da legne. Pitam za druga :urnebes:
pa vidi nešto, mi dugujemo plate? koliko reče ovaj soko sivi sa insider informacijama? 3 mjeseca? pa onda jedino Hayat preostaje ponovo vol.2...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2019, 20:39

O tome pricamo danima, najglasniji ljudi koji nisu na tekmu dvaput dosli, dodju na proslave da se uslikaju i to utrce na teren prvi da skidaju igrace, cijepaju mrezu itd kao neki trofej. Pored njih imamo ljude koji mrze Sarajevo, navijace nasih konkurenata i ljude koji na fb otvaraju “pogledajte sta ce vam se desiti za 10 godina”.
1946~

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2019, 20:41

mma_hz je napisao/la:
04 dec 2019, 20:38
Ahmetović jos 5 golova i stigao Husrefa po broju golova za FK Sarajevo.A tu je negdje i broj nastupa..
A i jadni Heba mu puse za vratom po broju nastupa,a o Velkoskom i da ne govorim davno ga presisao kao i Dupovac.Onako razmisljam kad se vec prave neki kultovi licnosti.
Za sve vas, ahmetovic je Sarajevo :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 20:42

Manje para za krasti.. k'o da smo Apple a ne bosanski fudbalski klub koji i živi od tih para. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 20:43

04 dec 2019, 20:39
O tome pricamo danima, najglasniji ljudi koji nisu na tekmu dvaput dosli, dodju na proslave da se uslikaju i to utrce na teren prvi da skidaju igrace, cijepaju mrezu itd kao neki trofej. Pored njih imamo ljude koji mrze Sarajevo, navijace nasih konkurenata i ljude koji na fb otvaraju “pogledajte sta ce vam se desiti za 10 godina”.
Ehhh evo gledam na fejsu,znaci more mojih drugova je islo cak veceras i meni salju poruke "idemol brate,nedamo Husrefa" ,rekoh necu ne pustaju pored McDonald's a ko ima clansku.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 20:43

Samo jako, ne dati mahali da vodi klub.

Zasto ste sutili ako ste znali da postoje problemi u klubu?
Nego se sada upalili na iscenirane suze, i okreceteklubu ledja za rad licnih interesa trenera....

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 dec 2019, 20:45

Sreca pa imamo vecinskog vlasnika. Potjerali bi mi klub davno u tri lijepe materine.
Samo da nam je neka frka, protesti, gluposti.
Ovaj navodi hrpu gluposti nakih da okalja upravu (koju ne branim)
Ovome samo Husref moze voditi Sarajevo,
Ovome ne valja niko..
Standardni pitarluk. Prvi u historiji koji proteste prave zbog smjene trenera. Sad mi je i iskrenost onih suza upitna..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 dec 2019, 20:45

Dajte nešto konkretno **** ovu dramu i plačipičke nekakve dušmanske, mogu ga glabati svi dušmani nego...TRENIRA LI EKIPA? KO VODI EKIPU? JESU LI SPREMNI DA PREGAZE ZVIJEZDU?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli i 69 gostiju.