Rule_hz je napisao/la:meni treba PG samo...
Parker za Garneta
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rule_hz je napisao/la:meni treba PG samo...
Boga mi jarane ti gubis. Iguadala ce na kraju sezone imati prosjek od 17-20 poena,5-6 skokova,5 ass i 1-2 ukradene. Mda si trebao ovaj trade da prihvatis,jbg,navijamo za Lakerse obojicaadnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:iguadala za LaMarcus Aldridge. Samo mi ovaj trade odgovara
Nista od toga...Aldridge-a jedino mjenjam za centra koji ima vise skokova,moze i neki poen manje i isto ili vise blokada od njega...@Ted Mosby sam poslao ponudu Bogut za njega gdje bi on dobio u poenima,ja u skokovima
majestic24 je napisao/la:Boga mi jarane ti gubis. Iguadala ce na kraju sezone imati prosjek od 17-20 poena,5-6 skokova,5 ass i 1-2 ukradene. Mda si trebao ovaj trade da prihvatis,jbg,navijamo za Lakerse obojicaadnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:iguadala za LaMarcus Aldridge. Samo mi ovaj trade odgovara
Nista od toga...Aldridge-a jedino mjenjam za centra koji ima vise skokova,moze i neki poen manje i isto ili vise blokada od njega...@Ted Mosby sam poslao ponudu Bogut za njega gdje bi on dobio u poenima,ja u skokovima![]()
![]()
adnan24 je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:meni treba PG samo...
Parker za Garneta
moze. Dam ti i Morrowa gratis uz njegaadnan24 je napisao/la:@ majestic...moze trade Aldridge/Iguodala ali kad vidim kad se vraca...zasad nisu sigurni kakva je povreda...ako ti tako odgovara?
majestic24 je napisao/la:moze. Dam ti i Morrowa gratis uz njegaadnan24 je napisao/la:@ majestic...moze trade Aldridge/Iguodala ali kad vidim kad se vraca...zasad nisu sigurni kakva je povreda...ako ti tako odgovara?![]()
![]()
44% sut za 2 poena,38% za tricu,12 poena i 3 skoka po utakmiciadnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:moze. Dam ti i Morrowa gratis uz njegaadnan24 je napisao/la:@ majestic...moze trade Aldridge/Iguodala ali kad vidim kad se vraca...zasad nisu sigurni kakva je povreda...ako ti tako odgovara?![]()
![]()
Pa nije los Morrow..bar ne u tricama![]()
@ rule_hz
Evo poslao sam...haj' prihvati
dema je napisao/la:Rule ako si capitals eto ti PG,ovo se zakuhalo izgleda ako ovako ostane idem na trece mjesto ali ima jos da se igra
adnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:moze. Dam ti i Morrowa gratis uz njegaadnan24 je napisao/la:@ majestic...moze trade Aldridge/Iguodala ali kad vidim kad se vraca...zasad nisu sigurni kakva je povreda...ako ti tako odgovara?![]()
![]()
Pa nije los Morrow..bar ne u tricama![]()
@ rule_hz
Evo poslao sam...haj' prihvati
majestic24 je napisao/la:adnane,evo ti iguadalu i galinarija za ovog tvog centra,al da sad prihvatis trade. Maloprije sam ga poslao
dobro fale ti 2 utakmice Walla al ni to nebi bilo dovoljno da povedes u asistima i poenima jer ne vjerujem da bi na 2 tekme on ubacio 80 poena i imao 28 asista ali da bi bilo blize bi,ali ni ovako ja ne mislim jos da sam dobio za noc se to moze sve promjenit ili jedna povreda i ode to.adnan24 je napisao/la:dema je napisao/la:Rule ako si capitals eto ti PG,ovo se zakuhalo izgleda ako ovako ostane idem na trece mjesto ali ima jos da se igra
Da mi je igrao Wall mislim da bi bilo 100% 5-4 za nekog a ovako uzimas me i to vjerovatno sa sesticom...mnogo mi fale njegovi poeni i asistencije.
@majestic
Posalji ti njega slobodno![]()
Da li ce Iggy igrati veceras...ako bude igrao moze sutra odmah trade
Koji je tvoj tim ?edo3majka je napisao/la:Koga trazis za Wall-a?
dema je napisao/la:Rule ako si capitals eto ti PG,ovo se zakuhalo izgleda ako ovako ostane idem na trece mjesto ali ima jos da se igra
dajem ti igraca koji ima 9 skokova u prosjekuRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:Rule ako si capitals eto ti PG,ovo se zakuhalo izgleda ako ovako ostane idem na trece mjesto ali ima jos da se igra
boga mi gledam imas dobru ekipu stim da ces me pojesti u skokovima a za ostalo poene i asist ne znam tanak sam tu bar me izvlaci LBJ, IBAKA, JACKISON I CHALANDER ponekad i ostali ali tanak sam pravo u skokovima to sve vidi u predhodnim mecevima...
T-Mac_Majkaadnan24 je napisao/la:Koji je tvoj tim ?edo3majka je napisao/la:Koga trazis za Wall-a?
@dema
Ne bi poveo ali bi imao sansu da to okrenem do kraja sedmice...ovako si ipak u prednosti ali u tome i jest fazon igre...svi ce imati povreda do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.