FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sad kad u januaru preuzmem ovaj dio za marketing preyebat cemo Dinamo i Zvezdu u popularnosti 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo promjeni bratu ,nemoj da se moramo ponovo prijavljivati
-
tatastrumf
- Kontakt:
Sta su se ovo kamenjarci nalozili za subotu, to se najvljuju nekakve invzije, okuoacije tribina itd itd.
Zaboravili su da im Dolina cupova nije Otoka niti lavor pa da se mogu u nasoj kuci ponasati kako oni misle.
Idemo u subotu napuniti nasu Dolinu cupova i hercegovce ispratiti sa sto vise komada
Zaboravili su da im Dolina cupova nije Otoka niti lavor pa da se mogu u nasoj kuci ponasati kako oni misle.
Idemo u subotu napuniti nasu Dolinu cupova i hercegovce ispratiti sa sto vise komada
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eh vidjet cemo u trecem krugu hoce li Osim i Nalića uzeti 
Ako su mi dobri izvori, a dobri su ja mslm, Z.N. ih preuzima....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ode još jedan Manijak u nebesko plavo bijeli kop, Napolija sam znao preko trideset godina, negdje pred rat smo se i družili jedan kraci period, i ova vijest me jutros toliko šokirala da sam i suzu pustio i još sebi ne mogu doći, Napoli je bio istinski zaljubljenik u plavu boju, u Želju i naše Sarajevo, prava Sarajevska raja, drug i istinska legenda koja će nam svima nedostajati, sjećam ga se sa kraja osamdesetih kada je vozio crnog Renoa 11, u petak krene u Italiju da bi Napoli gledao u subotu, a poslije odmah letio u Vojvodinu da gleda svog Želju koji je igrao u nedelju, a mi ga docekamo sa ovacijama kada stigne i još ga zajebavamo da je mogo zakasniti i da je ranije trebao krenuti
ADDIO RAGAZZO AZZURRO

ADDIO RAGAZZO AZZURRO

MIHAJLOVIĆ !
Željooo, samo Željooo, najbolji je on, on je šampion!!!!!
Zbogom Napoli!!!!
Zbogom Napoli!!!!
Eh sad ce imati nalicev moderni stil nabijanja loptekolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2019, 02:45Eh vidjet cemo u trecem krugu hoce li Osim i Nalića uzeti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nakon pobjede na derbiju imamo priliku na idućoj utakmici da osvojimo jesensku titulu, koja će itekako značiti igračima, ali i navijačima.
Što se tiče tribine, ova polusezona je bila sadržajna i imamo priliku da u zadnjem kolu opet napravimo dobru atmosferu i da sve to zaokružimo jednim dobrim izdanjem s obzirom da nam slijedi najduža pauza na svijetu!
TAMNA ODJEĆA, ŠALOVI!
SVI NA JUG, SVI NA GRBAVICU!
Utakmica se igra u subotu s pocetkom u 16:00 sati.
Zbog važnosti utakmice koja nam slijedi, grupa je odlučila organizovano prisustvovat posljednem treningu pred Velež.
Trening je u petak (06.12.) u 14:00 sati na glavnom terenu.
Moramo se trznuti i prebaciti 5 milja jer svakako ide pauza skoro tri mjeseca. Svi u dolinu !!!!!
Što se tiče tribine, ova polusezona je bila sadržajna i imamo priliku da u zadnjem kolu opet napravimo dobru atmosferu i da sve to zaokružimo jednim dobrim izdanjem s obzirom da nam slijedi najduža pauza na svijetu!
TAMNA ODJEĆA, ŠALOVI!
SVI NA JUG, SVI NA GRBAVICU!
Utakmica se igra u subotu s pocetkom u 16:00 sati.
Zbog važnosti utakmice koja nam slijedi, grupa je odlučila organizovano prisustvovat posljednem treningu pred Velež.
Trening je u petak (06.12.) u 14:00 sati na glavnom terenu.
Moramo se trznuti i prebaciti 5 milja jer svakako ide pauza skoro tri mjeseca. Svi u dolinu !!!!!
ŽELJEZNIČAR 1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bravo. Željezničar živimo!mohikanac12 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:04https://fkzeljeznicar.ba/napunimo-grbav ... ola/39819/
Btw. A Bgm fina se pojačanja spominju u prelaznom roku...
- manijakKladusa
- Kontakt:
ima li sta konkretno u vezi pojacanja, ili je to jos uvijek samo mahalskaAdmir74 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:33Bravo. Željezničar živimo!mohikanac12 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:04https://fkzeljeznicar.ba/napunimo-grbav ... ola/39819/![]()
![]()
Btw. A Bgm fina se pojačanja spominju u prelaznom roku...
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- manijakKladusa
- Kontakt:
mislim da smo prekucali na ss.ba ovih dana, tema bila aktivnija nego kad se pisalo na temi igraca s brojem 6, za vrijeme njegovi slavni dana
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U koga se uzdati od igraca u subotu?
Ja tipujem na Ramovica. Dozv’o se pravo, ubio je pitare trkom i pritiskom.
Ja tipujem na Ramovica. Dozv’o se pravo, ubio je pitare trkom i pritiskom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I onog Urdunova treba docekati kako je i zasluzio poslije onog laktanja u onoj selendri. Mamicu ti J***, klosaru.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta reci a da Dudic to ne iskoristi za motivaciju.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.