FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 12:29

NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:18
paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:13
NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 11:54

Vidjeli smo jucer saku jada i ljude koji su protiv koji su za !
Vas nekolicina na foruma, nas vise stotina na ulicama ??!!
Samo vi nastavite tako saka jada, narkomani etc etc pa se nemoj cudit kad ti neko nesto napise i pocne te vrijedjat..i ti vrijedjas..
Pa ti seres ovdje dopizdili raji znaci na tekmi se samo vi raja **** istok **** Zapad vi ste ti sto se pitaju ko ce bit treber ko ce bit u upravi , vi ste ta raja , nas ostale sto imamo isto pravo ko i ti i nista ne trazimo osim da klub ide prema boljem ko **** . Bitan je samo Husref i raja . Ma bjezi neralni ste skroz,.
Haveru sta ste zapeli vise za Husrefa , zavrsena prica :urnebes:
Uostalom ja dam sam navalio toliko ko vi ( vas 10tak ) na forumu, ja bi skupio ekipu otisao pred klub i digao parole podrske upravi i na taj nacin pokazao uz koga sam i vozdra?! Vas se 6tetaka skupilo ovde i cmizdrite ima 20dana ko kakve churke Bog te ..
niko ti to tvoje rpavo ne oduzima, samo sto se tvoj glas ne cuje dalje od ovog foruma :urnebes: :urnebes:
al sta god ja tebi sad napisao ti ces opet u prvoj recenici napisat Husref :urnebes: :urnebes:
Bujrum skupite se i dajte podrsku upravi koju toliko volite , ima vas valjda 30tak 40tak..to je vase pravo i niko vam ga nece uzeti :urnebes:
Ja idem na tekme i placam karte kad mogu jer radim kod pazi sad privatnika i on je Bog i batina, ne pomicem se ispred uprava nit sam za ove il one , ja sam za Sarajevo , da si stajao na Istoku gdje bilo tri put vise RAJE nego na sjeveru cuo bi sta misle o Husrefu , **** su mu sve ( mene bilo stid sta su pojedinci psovali ) al to smo mi iz krajnosti u krajnost . Ja ti garantujem kad je u pitanju ozkaz njemu ste u debeloj manjini od ljudi sto dolaze na tekme, uprava u to necu da ulazim . Husref je dobio zasluzen otkaz u privatnom klubu i dobro je isplacen , svi ovi belaji oko njega su samo steta klubu END....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 dec 2019, 12:31

Pantelija je napisao/la:
05 dec 2019, 12:28
benko21 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:16
https://www.radios.arajevo.ba/sport/nog ... nao/359402
samo obrisite tacku
Sve je jasno. Znao je za otkaz u nedjelju a glumio u ponedjeljak da je iznenadjen. Ćao!
koliko se druzi sa onima tamo jos mu samo noge iz njhove g.uzice vire
frajer angazovao momka iz selje da mu ugovara termine za gostovanja :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 05 dec 2019, 12:32

paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:29
NorthN01 je napisao/la:
paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:13

Pa ti seres ovdje dopizdili raji znaci na tekmi se samo vi raja **** istok **** Zapad vi ste ti sto se pitaju ko ce bit treber ko ce bit u upravi , vi ste ta raja , nas ostale sto imamo isto pravo ko i ti i nista ne trazimo osim da klub ide prema boljem ko **** . Bitan je samo Husref i raja . Ma bjezi neralni ste skroz,.
Uostalom ja dam sam navalio toliko ko vi ( vas 10tak ) na forumu, ja bi skupio ekipu otisao pred klub i digao parole podrske upravi i na taj nacin pokazao uz koga sam i vozdra?! Vas se 6tetaka skupilo ovde i cmizdrite ima 20dana ko kakve churke Bog te ..
niko ti to tvoje rpavo ne oduzima, samo sto se tvoj glas ne cuje dalje od ovog foruma :urnebes: :urnebes:
al sta god ja tebi sad napisao ti ces opet u prvoj recenici napisat Husref :urnebes: :urnebes:
Bujrum skupite se i dajte podrsku upravi koju toliko volite , ima vas valjda 30tak 40tak..to je vase pravo i niko vam ga nece uzeti :urnebes:
Ja idem na tekme i placam karte kad mogu jer radim kod pazi sad privatnika i on je Bog i batina, ne pomicem se ispred uprava nit sam za ove il one , ja sam za Sarajevo , da si stajao na Istoku gdje bilo tri put vise RAJE nego na sjeveru cuo bi sta misle o Husrefu , **** su mu sve ( mene bilo stid sta su pojedinci psovali ) al to smo mi iz krajnosti u krajnost . Ja ti garantujem kad je u pitanju ozkaz njemu ste u debeloj manjini od ljudi sto dolaze na tekme, uprava u to necu da ulazim . Husref je dobio zasluzen otkaz u privatnom klubu i dobro je isplacen , svi ovi belaji oko njega su samo steta klubu END....
Jesam ti rekao da ces u prvoj recenici napisati Husref?
Na istoku bilo tri puta vise raje nego na sjeveru? toliko o tvojoj realnosti i zakljuccima .. nemam vremena da sa tobom diskutujem pasha, nisi kompetentat Bgm..imaj svoje misljenje, imas pravo na to ..al mnogo gluposti vazis za jedno 40godisnjaka ..Uostalom napisao sam ti ..kad vas vec toliko ima :urnebes: skupis ekipu i pravac klub da dajete podrsku upravi ..zivio pasha

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 dec 2019, 12:35

benko21 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:31
Pantelija je napisao/la:
05 dec 2019, 12:28
benko21 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:16
https://www.radios.arajevo.ba/sport/nog ... nao/359402
samo obrisite tacku
Sve je jasno. Znao je za otkaz u nedjelju a glumio u ponedjeljak da je iznenadjen. Ćao!
koliko se druzi sa onima tamo jos mu samo noge iz njhove g.uzice vire
frajer angazovao momka iz selje da mu ugovara termine za gostovanja :puke:
Lagao u oči, pred kamerama!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 dec 2019, 12:38

@mma hocu da kazem da ne treba gledati i nabrajati samo negativne stvari, evo za godinu dvije ce i taj ahmet sjesti na klupu pa ce se i njemu zaboraviti sve pozitivno jer takvi smo izgleda.
Da je i jedan segment kluba prosle sezone zakazao kao ove mi ne bi vidjeli tu duplu krunu, ja sam siguran da samo par dobrih poteza u narednom periodu ce biti dovoljno da se sve ovo zaboravi.
Evo ja nalica ocima ne mogu al sigurno ako ga stave za trenera necu svaki dan pljuvati i njega i klub kao sto su to neki radili i jos rade ovdje (ne mislim na tebe :-) )
You are someone else I am still right here

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 dec 2019, 12:39

[/color]Kako portal ****.ba saznaje Upravni odbor FK Sarajevo je, uz razrješenje dužnosti, donio odluku da Musemiću umjesto zaslužene otpremnine pokušaju dati šest plaća.

Musemiću je prema posljednjem ugovoru mjesečno na račun u banci znalo "leći" skoro 14.000 maraka, uz bonuse za pobjede u Europi i ostalo, što znači da je uz otkaz trebao biti "kraći" za skoro 50.000 KM, što bi bio još jedan dodatni "šamar" za najtrofejnijeg trenera.
E ovo je dokaz da su suze za pare a ne ljubav za klub :nene:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 12:40

NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:32
paulus je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:

Reko sam ti sefe ja imam posla zenu djecu , jedva stignem tekmu pogledat ti oces da dangubim ispred uprave , ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo . Sretno sa nebbulozom da ovo nije radi Husrefa , saha , maga ,

Na istoku bilo tri puta vise raje nego na sjeveru? toliko o tvojoj realnosti i zakljuccima .. nemam vremena da sa tobom diskutujem pasha, nisi kompetentat Bgm..imaj svoje misljenje, imas pravo na to ..al mnogo gluposti vazis za jedno 40godisnjaka ..Uostalom napisao sam ti ..kad vas vec toliko ima :urnebes: skupis ekipu i pravac klub da dajete podrsku upravi ..zivio pasha
Reko sam ti sefe ja imam posla zenu djecu , jedva stignem tekmu pogledat ti oces da dangubim ispred uprave , ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo . Sretno sa nebulozom da ovo nije radi Husrefa , saha , maga ,

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2019, 12:41

14 milja jarane. Jos cekam odgovor oko poštenog otkaza da mi se objasni, ali cu se opet razocarati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2019, 12:42

Joj Husrefa, koja patetika i kmecanje! Krajnje seljacki se ponasa i ono malo lijepog misljenja o njemu ce izbrisati ovih medijskim huskanjem i ponasanjem.
Budi gospodin ba, uzmi lovu i uzivaj. A ako si htio pricati o nekome ili o necemu, ako te je neko sabotirao (a jeste vjerovatno) zasto o tome nisi pricao prije mjesec, dva, vec sad dizes frku i huskas protiv kluba.
Bas padas u ocima ovim ponasanjem.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 05 dec 2019, 12:42

paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:40
NorthN01 je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Reko sam ti sefe ja imam posla zenu djecu , jedva stignem tekmu pogledat ti oces da dangubim ispred uprave , ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo . Sretno sa nebbulozom da ovo nije radi Husrefa , saha , maga ,

Reko sam ti sefe ja imam posla zenu djecu , jedva stignem tekmu pogledat ti oces da dangubim ispred uprave , ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo . Sretno sa nebulozom da ovo nije radi Husrefa , saha , maga ,
Pa bilo je sinoc raje i djece..i ta raja imaju i posao i zenu i djecu ..i ja imam i posao i zenu pa sta :urnebes: :urnebes: Kako svi ostali onda nadju vremena ali ti ne mozes jer radis kod privatnika? :urnebes: :urnebes: Svakako tebi sta god da se napises ti se drzis svog i to se ne moze promjeniti ..uzivaj u svom misljenju

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 12:45

NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:42
paulus je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:

Pa bilo je sinoc raje i djece..i ta raja imaju i posao i zenu i djecu ..i ja imam i posao i zenu pa sta :urnebes: :urnebes: Kako svi ostali onda nadju vremena ali ti ne mozes jer radis kod privatnika? :urnebes: :urnebes: Svakako tebi sta god da se napises ti se drzis svog i to se ne moze promjeniti ..uzivaj u svom misljenju
"ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo "

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 dec 2019, 12:45

Maloprije sam čuo za tu odluku. Imaju na to pravo i takav je trenerski posao. Ipak, pomalo je neozbiljno, jer je do kraja polusezone ostala jedna utakmica", kazao je Musemić, koji je na pitanje da li je iznenađen odlukom Uprave kluba.
OVO JE IZJAVA HUSREFA MUSEMICA 2.12. NA POZIV ****. BA

3 DANA KASNIJE PISE DA JE U NEDJELJU BIO NA SASTANKU GFJE SE RASPRAVLJAO OKO KLAUZULE JEL 84 000 ILI 130 000. DAKLE ZNAO JE ZA OTKAZ KOJI MU JE UTUCEN U LICE.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 05 dec 2019, 12:48

zagorski je napisao/la:
Joj Husrefa, koja patetika i kmecanje! Krajnje seljacki se ponasa i ono malo lijepog misljenja o njemu ce izbrisati ovih medijskim huskanjem i ponasanjem.
Budi gospodin ba, uzmi lovu i uzivaj. A ako si htio pricati o nekome ili o necemu, ako te je neko sabotirao (a jeste vjerovatno) zasto o tome nisi pricao prije mjesec, dva, vec sad dizes frku i huskas protiv kluba.
Bas padas u ocima ovim ponasanjem.
Zna on vrlo dobro da pored Sarajeva,(na racun toga sto "voli Sarajevo") nece ostvariti ozbiljan trenerski angazman i primanja kakva je imao kod nas.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 05 dec 2019, 12:49

paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:45
NorthN01 je napisao/la:
paulus je napisao/la:

e pa pasha ne placa ni nas niko nit mi koga placamo
neka tebe na forumu, siri ovde svoje nezadovljstvo..to ti je ja mislim i plafon
imas svoiju ekipicu, zip, ti,denchi,robertklosar,triler hz..vas 6 jaci od sudbine

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 dec 2019, 12:50

Samo 14.000 KM :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2019, 12:53

Evo jedna realna stvar, prije otkaza je mogao Husref na presicama reći 100 stvari za koje bi od sviju nas dobio naklon do poda. Mogao je u Širokom reći sve i svašta, i ko je poslao igrače na teren i ko je odluku donio, naklon do poda bi bio za njega, a svi bismo razapeli Sabrinu ili ko je već bio odgovoran. Mogao je na presicama nakon utakmica reći koji igrač ga bojkotuje, zabušava, znao je imenom prozvati Pidru i djecu da su krivci za poraz. Da je to rekao, mi bi se svi natovarili na kosti tom igraču što bojkotuje, a ne Husrefu. Nije ništa nikad rekao, šutio je. Sad kad je već otkaz gotova stvar, kasno je sad govoriti bilo šta, osim u cilju unošenja nemira. Sad treba mir, doći će novi trener, pokušat će se ovo malo razdrmati ekipa i napasti titula. Ako se titula ne odbrani, onda su na tapeti Sabrine, Ilievski, Rumeni i svi ostali koji se išta pitaju. Do tada, neka rade svoj posao i nikakve više proteste ne treba praviti da nam se smiju gurbeti. Samo se razočaravam ocm posljednjih dana... :damn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 dec 2019, 12:53

Nebitno u vezi Husrefa, meni opcenito nisu jasni ovi ugovori igraca/trenera kad se raskidaju i klauzule. Znaci ako klub zeli, da raskine ugovor sa tobom to je vjerovatno zbog slabih rezultata kojeg doprinos za klub. Znaci radis nesto slabo i ides vani. Al se vjerovatno ugrade svi u ugovore i otkazna klauzala je najbitnija po tom pitanju, dobijas platu ko da radis, a kuci ladis muda.

Uzmimo u obzir obicnog radnika, koji ima ugovor npr do maja 2020, ali je zadnjih par mjeseci imao slabe rezultate na poslu i dobije otkaz. Hoce li mu firma isplatiti sve plate do mjeseca maja? Hoce kurko, idi trazi sebi posao je.bi si mater.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 12:55

NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:49
paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:45
NorthN01 je napisao/la:

e pa pasha ne placa ni nas niko nit mi koga placamo
neka tebe na forumu, siri ovde svoje nezadovljstvo..to ti je ja mislim i plafon
imas svoiju ekipicu, zip, ti,denchi,robertklosar,triler hz..vas 6 jaci od sudbine
Joj nebuloza ne placa ni nas niko nit mi koga placamo, Pa ne placa niko na svjetu navijace sta znaci to sto si napiso koji **** , ne mogu vise .... ubi me u racionalni dio mozga

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2019, 12:58

joker90 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:53
Evo jedna realna stvar, prije otkaza je mogao Husref na presicama reći 100 stvari za koje bi od sviju nas dobio naklon do poda. Mogao je u Širokom reći sve i svašta, i ko je poslao igrače na teren i ko je odluku donio, naklon do poda bi bio za njega, a svi bismo razapeli Sabrinu ili ko je već bio odgovoran. Mogao je na presicama nakon utakmica reći koji igrač ga bojkotuje, zabušava, znao je imenom prozvati Pidru i djecu da su krivci za poraz. Da je to rekao, mi bi se svi natovarili na kosti tom igraču što bojkotuje, a ne Husrefu. Nije ništa nikad rekao, šutio je. Sad kad je već otkaz gotova stvar, kasno je sad govoriti bilo šta, osim u cilju unošenja nemira. Sad treba mir, doći će novi trener, pokušat će se ovo malo razdrmati ekipa i napasti titula. Ako se titula ne odbrani, onda su na tapeti Sabrine, Ilievski, Rumeni i svi ostali koji se išta pitaju. Do tada, neka rade svoj posao i nikakve više proteste ne treba praviti da nam se smiju gurbeti. Samo se razočaravam ocm posljednjih dana... :damn:
Tako je. Brate ili reci kad treba reci ili suti kasnije kao sto si sutio i tada kada je trebalo reci.
I ovo dizanje frke sada preko medija je cini mi se sa ciljem da sto vise love izvuce od kluba, nista drugo. Bas mi sve vise pada u ocima. A nikada kod njega nisi mogao cuti ni mrvicu samokriticnosti i odgovornosti, uvijek neko kriv, a znao je sutiti i hinjiti kad je bilo redovni od 11 do 14 milja mjesecno.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 05 dec 2019, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2019, 12:58

Ja sam vam pisao da je Husrefu nudjen raskid dan prije nego se saznalo u medijima,niste vjerovali,isto tako vam kazem igraci ce biti dobro "reznuti" za platu,odakle ce doci dosta novca za Husrefov raskid,I jos jedno uprava je mnogo kivna na Hadzica I njemu se podobro trese stolica,jer njega optuzuju da je glavni krivac za produzenje igovora,jer uprava je podobro bila usla u dogovor sa Susicem I nemkim strancem nezz kim,a sad Susic glumi nesto a bio je na ljeto pristao,a Hadzicu je dat ultimatum titula mora ostati na Kosevu,nesmije promasiti sa trenerom I potencijalnim pojacanjima.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, MElloo, mosarajvosa83, perodeformero i 68 gostiju.