FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 12:58

joker90 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:53
Evo jedna realna stvar, prije otkaza je mogao Husref na presicama reći 100 stvari za koje bi od sviju nas dobio naklon do poda. Mogao je u Širokom reći sve i svašta, i ko je poslao igrače na teren i ko je odluku donio, naklon do poda bi bio za njega, a svi bismo razapeli Sabrinu ili ko je već bio odgovoran. Mogao je na presicama nakon utakmica reći koji igrač ga bojkotuje, zabušava, znao je imenom prozvati Pidru i djecu da su krivci za poraz. Da je to rekao, mi bi se svi natovarili na kosti tom igraču što bojkotuje, a ne Husrefu. Nije ništa nikad rekao, šutio je. Sad kad je već otkaz gotova stvar, kasno je sad govoriti bilo šta, osim u cilju unošenja nemira. Sad treba mir, doći će novi trener, pokušat će se ovo malo razdrmati ekipa i napasti titula. Ako se titula ne odbrani, onda su na tapeti Sabrine, Ilievski, Rumeni i svi ostali koji se išta pitaju. Do tada, neka rade svoj posao i nikakve više proteste ne treba praviti da nam se smiju gurbeti. Samo se razočaravam ocm posljednjih dana... :damn:
Covjek samo jos na Tv Kakanj nije otisao , al djaba ovdje ista pisat to ko u rovovima- Odsad pa dok se ne rjesi moj jedini komentar je
I m Scott Malkinson’s and I have diabetes
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 05 dec 2019, 12:59

paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:55
NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:49
paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:45

"ja sam samo navijac , ja nikog ne placam tamo pa nemam sta da radim tamo "
e pa pasha ne placa ni nas niko nit mi koga placamo
neka tebe na forumu, siri ovde svoje nezadovljstvo..to ti je ja mislim i plafon
imas svoiju ekipicu, zip, ti,denchi,robertklosar,triler hz..vas 6 jaci od sudbine
Joj nebuloza ne placa ni nas niko nit mi koga placamo, Pa ne placa niko na svjetu navijace sta znaci to sto si napiso koji **** , ne mogu vise .... ubi me u racionalni dio mozga
Vjerujem da ne mozes vise jer nemas nikakvih konkretnih argumenata osim da u svakoj recenici pises husref husref placanje placanje balavci sjever

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 13:01

14 milja mjesecno,pa gdje ja radim jbt grob za sta 14 milja mjesecno.
.e cuj 14 milja mjesecno u Bosni imati platu,pa dajte ljudi jestel ozb..??
Husref ko cirkus,od radija do radija,od portala do portala,od TV kuce do Tv kuce..

Evo ja sigurno volim Sarajevo vise od zivota, ja cu za 10 milja raditi :urnebes:

Btw uprava ako zijani titulu,ma ako ne dovedu neka beton pojačanja sad na zimu prvi cu pred klub da protestvujem ali necu Musemica trenutno na klupi.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 dec 2019, 13:03, ukupno mijenjano 5 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 dec 2019, 13:01

NorthN01 je napisao/la:
paulus je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:42

Pa bilo je sinoc raje i djece..i ta raja imaju i posao i zenu i djecu ..i ja imam i posao i zenu pa sta :urnebes: :urnebes: Kako svi ostali onda nadju vremena ali ti ne mozes jer radis kod privatnika? :urnebes: :urnebes: Svakako tebi sta god da se napises ti se drzis svog i to se ne moze promjeniti ..uzivaj u svom misljenju
imas svoiju ekipicu, zip, ti,denchi,robertklosar,triler hz..vas 6 jaci od sudbine
Nemojte izvrtati ime robert košar, rocko je bio nas igrac i nema veze sa ovim sto ovaj lik pise i korsti njegovo ime kao username. Svi stariji kazu da je bio bas fin momak i jedan od onih koje su povrede unistile.
You are someone else I am still right here

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 dec 2019, 13:03

Podrska Upravi apsolutno po pitanju ovog otkaza, da su bogdo i ranije ovo uradili i jos bolje da nisu bogdo nikada ni produzili!!!
A kritiku imaju i to veliku za druge stvari u rukovodenju i upravljanju klubom, za to treba da snose odgovornost apsolutno!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 dec 2019, 13:03

NorthN01 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:59
paulus je napisao/la:
05 dec 2019, 12:55
NorthN01 je napisao/la:

Joj nebuloza ne placa ni nas niko nit mi koga placamo, Pa ne placa niko na svjetu navijace sta znaci to sto si napiso koji **** , ne mogu vise .... ubi me u racionalni dio mozga
Vjerujem da ne mozes vise jer nemas nikakvih konkretnih argumenata osim da u svakoj recenici pises husref husref placanje placanje balavci sjever
I m Scott Malkinson’s and I have diabetes
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 dec 2019, 13:04

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2019, 13:06

Morto,napravi anketu za i protiv Husrefa na forumu iako nece biti bas mjerodavna ali eto ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2019, 13:07

kanarinac je napisao/la:
05 dec 2019, 12:58
Ja sam vam pisao da je Husrefu nudjen raskid dan prije nego se saznalo u medijima,niste vjerovali,isto tako vam kazem igraci ce biti dobro "reznuti" za platu,odakle ce doci dosta novca za Husrefov raskid,I jos jedno uprava je mnogo kivna na Hadzica I njemu se podobro trese stolica,jer njega optuzuju da je glavni krivac za produzenje igovora,jer uprava je podobro bila usla u dogovor sa Susicem I nemkim strancem nezz kim,a sad Susic glumi nesto a bio je na ljeto pristao,a Hadzicu je dat ultimatum titula mora ostati na Kosevu,nesmije promasiti sa trenerom I potencijalnim pojacanjima.
To je to, igrace treba osinuti po dzepu, a u slucaju gubitka titule Emir i ekipica pod rukicu i nek traze novi posao. Kup smo zijanili u Listici ko zadnji glupani gdje su svi pali na ispitu, od uprave do Husrefa. Titula je imperativ, nek je rode, a Husref nek malo pokaze postovanja prema klubu i prestane s ovim medijskim cirkusom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 dec 2019, 13:08

Ja nikad ružnu rijec nisam rekao protiv Musemica,al mi se sad zgadio za cijeli život.Fujjjj gad pohlepni.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 dec 2019, 13:09

fera je napisao/la:
05 dec 2019, 13:01
NorthN01 je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Nemojte izvrtati ime robert košar, rocko je bio nas igrac i nema veze sa ovim sto ovaj lik pise i korsti njegovo ime kao username. Svi stariji kazu da je bio bas fin momak i jedan od onih koje su povrede unistile.
Njega je unistio dvostruki lom noge na utakmici poslije kobne intervencije golmana Refika Muftica rah usudaru je pao direktno na nogu robertu i to je to Momak koji je trebai biti istinski nasljednik Velikog Vahidin Musemica :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 dec 2019, 13:10

joker90 je napisao/la:
05 dec 2019, 13:07
kanarinac je napisao/la:
Ja sam vam pisao da je Husrefu nudjen raskid dan prije nego se saznalo u medijima,niste vjerovali,isto tako vam kazem igraci ce biti dobro "reznuti" za platu,odakle ce doci dosta novca za Husrefov raskid,I jos jedno uprava je mnogo kivna na Hadzica I njemu se podobro trese stolica,jer njega optuzuju da je glavni krivac za produzenje igovora,jer uprava je podobro bila usla u dogovor sa Susicem I nemkim strancem nezz kim,a sad Susic glumi nesto a bio je na ljeto pristao,a Hadzicu je dat ultimatum titula mora ostati na Kosevu,nesmije promasiti sa trenerom I potencijalnim pojacanjima.
To je to, igrace treba osinuti po dzepu, a u slucaju gubitka titule Emir i ekipica pod rukicu i nek traze novi posao. Kup smo zijanili u Listici ko zadnji glupani gdje su svi pali na ispitu, od uprave do Husrefa. Titula je imperativ, nek je rode, a Husref nek malo pokaze postovanja prema klubu i prestane s ovim medijskim cirkusom.
To je to a do tad smiriti malo tenzije dati im sansu da rade u miru jer svima nam je titula u interesu.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2019, 13:12

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 13:06
Morto,napravi anketu za i protiv Husrefa na forumu iako nece biti bas mjerodavna ali eto ...
Malo ću kulturnije to. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 dec 2019, 13:15

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
05 dec 2019, 12:53
Evo jedna realna stvar, prije otkaza je mogao Husref na presicama reći 100 stvari za koje bi od sviju nas dobio naklon do poda. Mogao je u Širokom reći sve i svašta, i ko je poslao igrače na teren i ko je odluku donio, naklon do poda bi bio za njega, a svi bismo razapeli Sabrinu ili ko je već bio odgovoran. Mogao je na presicama nakon utakmica reći koji igrač ga bojkotuje, zabušava, znao je imenom prozvati Pidru i djecu da su krivci za poraz. Da je to rekao, mi bi se svi natovarili na kosti tom igraču što bojkotuje, a ne Husrefu. Nije ništa nikad rekao, šutio je. Sad kad je već otkaz gotova stvar, kasno je sad govoriti bilo šta, osim u cilju unošenja nemira. Sad treba mir, doći će novi trener, pokušat će se ovo malo razdrmati ekipa i napasti titula. Ako se titula ne odbrani, onda su na tapeti Sabrine, Ilievski, Rumeni i svi ostali koji se išta pitaju. Do tada, neka rade svoj posao i nikakve više proteste ne treba praviti da nam se smiju gurbeti. Samo se razočaravam ocm posljednjih dana... :damn:
Tako je. Brate ili reci kad treba reci ili suti kasnije kao sto si sutio i tada kada je trebalo reci.
I ovo dizanje frke sada preko medija je cini mi se sa ciljem da sto vise love izvuce od kluba, nista drugo. Bas mi sve vise pada u ocima. A nikada kod njega nisi mogao cuti ni mrvicu samokriticnosti i odgovornosti, uvijek neko kriv, a znao je sutiti i hinjiti kad je bilo redovni od 11 do 14 milja mjesecno.
"Najmanje se govori kad te se najviše tiče."
Meša Selimović
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2019, 13:16

Hahahahahahahah
Hajmo sad na prave proteste
Gdje zivi placho?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 dec 2019, 13:20

zagorski je napisao/la:
05 dec 2019, 13:03
Podrska Upravi apsolutno po pitanju ovog otkaza, da su bogdo i ranije ovo uradili i jos bolje da nisu bogdo nikada ni produzili!!!
A kritiku imaju i to veliku za druge stvari u rukovodenju i upravljanju klubom, za to treba da snose odgovornost apsolutno!!!
U srz :salut:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 dec 2019, 13:21

Memara je napisao/la:
05 dec 2019, 12:50
Samo 14.000 KM :lol:
I jeste samo. Amar je javno rekao sa 8 milja, a toliko je imao negdje i Husref prije DUPLE KRUNE nakon cega je dobio povisicu, sto je valjda i logicno ili??
Koliko su imali najveci grobar kluba Jesic i Kodro i sta su napravili za svoja primanja? Kolika pocetna primanja ce imati Custovic? Manje od 14.000 KM?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 dec 2019, 13:22

MortemHz je napisao/la:
05 dec 2019, 13:12
mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 13:06
Malo ću kulturnije to. :D
Sad ce mitomani glasati za NE morto :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2019, 13:23

mma_hz je napisao/la:
05 dec 2019, 13:01
14 milja mjesecno,pa gdje ja radim jbt grob za sta 14 milja mjesecno.
.e cuj 14 milja mjesecno u Bosni imati platu,pa dajte ljudi jestel ozb..??
Husref ko cirkus,od radija do radija,od portala do portala,od TV kuce do Tv kuce..

Evo ja sigurno volim Sarajevo vise od zivota, ja cu za 10 milja raditi :urnebes:

Btw uprava ako zijani titulu,ma ako ne dovedu neka beton pojačanja sad na zimu prvi cu pred klub da protestvujem ali necu Musemica trenutno na klupi.
A sto se cudis?
Pa sad ko god dodje Moze imati samo vise. Neces naci ozbiljnog trenera za manje love posebno sto zelimo iskorak u europi. U europi treneri su placeni po 200 000 mjesecno a obicni radnik ima 2000 to je tako sto se cudis.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 dec 2019, 13:23

Velika ljubav prema FKSarajevo :lol: :lol:

Samo mi je top opcija da kazne igraca pokriju otkaz Husrefu :tokralju:
Grande uprava :kafa:

...što znači da je uz otkaz trebao biti "kraći" za skoro 50.000 KM, što bi bio još jedan dodatni "šamar" za najtrofejnijeg trenera. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 05 dec 2019, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004 i 238 gostiju.